Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrūkinėję kapiliarai ant kojų

Prieš 10 metų man sklerozavo kojų venas, tai atsiėjo viskas apie 150 Lt.
Manau, kad ir šiai dienai kaina būtų neskausminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lannasuper @ 2009 06 30, 20:00)
mane irgi kankina si problema,irgi noreciau suzinoti kaina sklerozavimo.

drinks_cheers.gif man dar būtų įdomu kur tai atliekate? g.gif
Atsakyti
Na man ir gi idomu bet niekas nesako,teks apskambinti grozio centrus
Atsakyti
Bet kurioj ligoninėj, kur yra angiochirurgijos skyrius. Čia ne grožio, o sveikatos sutrikimas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 04 liepos 2009 - 10:03
Gaivinkim temą 4u.gif
Atsakyti
O tai galima tik venas ar ir kapiliarus? blush2.gif nelabai susigaudau... g.gif
Atsakyti
Kaip sekasi kovoti su tais kapiliarais? 4u.gif

Aš chirurginiu būdu dar nesiryžtu... bet jei ir toliau viskas tik didės,tai matyt teks verysad.gif
Atsakyti
Sklerozuoja ir venas ir kapiliarus balandi konsultavausi tai sake kainuotu viena koja 160 plius 30 litu vaistai gali reiketi ir antro bet sake dazniausiai uztenka ir vieno ir dar reikia specialu koiniu iki keliu tai dar apie 70lt,cia ejau privaciai i klinika,gal ligoninese ir pigiau,nes dar 100 litu konsultacija doh.gif
Atsakyti
As pries 4 metus susigundziau Beza Familie teikiama paslauga, kapiliaru naikinimas kazkokiais elektros impulsais. Ta procedura galima daryti ir vasara, todel su didziu optimizmu nuvariau naikintis defekto. Sumokejau apie 500 litu, 3 savaites vaiksciojau subadyta koja (kiekvienas duris pasidenge sasiuku, kuris laikesi apie 3 savaites). Saseliai nukrito, kapiliarai pasiliko. Nedingo ne vienas. schmoll.gif
Papildyta:
Dar del naikinimo lazeriu. Konsultavausi ir as. Daktare sake, lazeriu apsimoka naikinti kapiliarus, esancius i virsu nuo liemens, t.y ant veido puikiausiai issinaikina. O ant koju isnaikinus neuzilgo jie vel atsiranda greta buvusiu. Be to, reikalingas specialus lazeris. Jeigu ryzciausi islaidoms, rekomendavo Lietuvos amerikos klinika, jie atseit turi specialu tam skirta lazeri.
Atsakyti
Seniau as skleruozuodavausi kapiliarus ant slaunu Baltijos Amerikos klinikoje,bet paskutiniu metu ten ismandrejo,pradejo lazeri taikyti,kad daugiau pinigu paimti.Lazeris nieko kojoms nepadeda,tai isbandziau-tik sklerozacia,ir tai -ne vasara reikia darytis,o ziema. Bet ir tai neamzina,praeina metai,keli ir vel tas pats,bet jei pastoviai kasmet nueini,tai visai neblogai kojos atrodo.Taigi eikit tik ten kur sklerozacija atlieka,siek tiek skauda,nelabai malonu,bet del grozio ka padarysi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na man jau irgi reiks viską operacijos būdu tvarkyti, nes šiemet labai išryškėjo verysad.gif bet vat baisu, jei išnaikina kokiems metams ir viskas.. unsure.gif verysad.gif gal pirma bandyti su šeimos gydytoju konsultuotis..gal kur nukreiptų? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Mane irgi labai domina sklerozavimo procedura. Tos kurios daretes,gal galite parasyti ar verta ja darytis,ar teisybe,kad po metu vel reikia kartoti. Gal zinote kur tai galima pasidaryti kaune ar vilniuje?
Atsakyti