Įkraunama...
Įkraunama...

"Žąsies oda"

Aš ir turiu ant rankų ir ant blauzdų, bet kažkaip ryškiausiai ant rankų. Labiausiai pasimeti, kai vasarą vis kas nors užklausia, ar tau alergija nuo saulės,kad tokios rankelės? Man padeda kažkiek irgi šveitimas kavos tirščiais ir nuolatinis tepimas kremu. Veiksmingiausias Dr. Nona firmos kremas "Soliaris", kurio rezultatą buvo galima tikrai pajusti. Pasidaro oda daaaaaaaaaug švelnesnė.
Atsakyti
skaičiau, kad tai susiję su kazeino (pieno baltymo) ar glitimo netoleravimu. Žmonės rašo, kad oda susitvarko vos po keletos sav. pakeitus mitybą. Pamėginkit goooglėj paieškoti keratosis casein
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 10, 21:40)
skaičiau, kad tai susiję su kazeino (pieno baltymo) ar glitimo netoleravimu. Žmonės rašo, kad oda susitvarko vos po keletos sav. pakeitus mitybą. Pamėginkit goooglėj paieškoti keratosis casein

na as radau tik viena komentara, kad vienai moteriai pagerejo, pradejus vartoti ozkos, o ne karves pieno produktus. visi kiti raso, kad jokios dietos nepadejo tik kasdienis odos drekinimas kremais kuriu sudetyje yra slapalo.
Atsakyti
paieškokit, tikrai yra ne viena istorija, mityba vadintųsi paleo diet.

Be to, jei oda pasikeičia per porą savaičių, tai negi kas atsitiks, jei pamėginsit nevartoti tų produktų ir pasižiūrėti. Pvz mano visa šeima jau antri metai taip maitinasi. Ir tai taip patiko, kad prie pyragų nežadam grįžti niekada biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 11, 12:51)
paieškokit, tikrai yra ne viena istorija, mityba vadintųsi paleo diet.

Be to, jei oda pasikeičia per porą savaičių, tai negi kas atsitiks, jei pamėginsit nevartoti tų produktų ir pasižiūrėti.  Pvz mano visa šeima jau antri metai taip maitinasi. Ir tai taip patiko, kad prie pyragų nežadam grįžti niekada  biggrin.gif .

esme, kuo maziau angliavandeniu..
jei jau pati esat isbandziusi, galetumet ir pasidalint savo patirtim mirksiukas.gif bet kaip suprantu, pati jus neturejot "zasies odos"?
Atsakyti
Vadinasi, jei aš jos neturėjau, nė patart negaliu?

Aš turėjau geriau- vėžį smile.gif, o vyrui cholesterolis per didelis ir priešdiabetinė būsena.
Todėl pamėginom kitokią mitybą, kad ligos negrėstų. Ir, sakau, mums patiko.
Jums rinktis.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 11, 14:25)
Vadinasi, jei aš jos neturėjau, nė patart negaliu?

Aš turėjau geriau- vėžį smile.gif, o vyrui cholesterolis per didelis ir priešdiabetinė būsena.
Todėl pamėginom kitokią mitybą, kad ligos negrėstų. Ir, sakau, mums patiko.
Jums rinktis.

as taip nesakiau mirksiukas.gif as siuliau pasidalint patirtim 4u.gif idomiau skaityt tikra patirti, o ne siaip sausus straipsnius wink.gif
Atsakyti
mitybos patirtim? atsisakėm visiškai visų grūdų ir jų gaminių (pvz teigiamus pokyčius žarnyne pajutau iškart po 4-5 parų) bulvių, vaisių, ir visų aliejų ar gaminių su juo. Iš aliejų liko tik alyvuogių ir tik vienas valgomas šaukštas savaitėje, ir tik ant salotų, žalias nekaitintas. Kiekvieno valgymo metu riebalų(sočiųjų) ir baltymų turi būti kur kas daugiau nei angliavandenių.
Jei gyveni mieste, tai reikia pirkti tik žaliavą, ne paruoštą kažkokį pusgaminį.
Tai būtų mėsa, varškė, kiaušiniai, žuvis. visa tai valgoma tik su nekrakmolingomis daržovėmis pagal sezoną. Riebalai: sviestas, tikra grietinė, lašiniai.
Viskas. O kadangi gyvenu kaime, iš miesto išvis nieko nebereik pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 11 balandžio 2013 - 16:50
net ir vaisiu atsisakyt? sudetinga atrodo... bet jei reikia, zmogus prie visko prisitaikys
Atsakyti
na jum, kol neturit problemų su gliukoze tie vaisiai nelabai maišys, tačiau naudos iš kultūrinių vaisių maža, žmogus juos taip "patobulino", kad dabar ten tik kenksminga fruktozė. Kai pasiskaitai apie tai, ką retas žino, tai visai nebesinori. Miško uogos- taip tinkamos-
tačiau tik sezono metu.
Juk jums tereikia keletui sav apriboti pieno ir grūdų produktus, kad pasižiūrėti, yra ar ne pokyčiai odai. Juk jei yra netolerancija, tai visad lieka galimybė kad ilgainiui išsivystys dar koks priedas autoimuninis...
Ir, ko gera, paveldima ne liga, o netolerancija tiem produktams. Nes tai persiduoda genetiškai.

va, į kompaniją : http://www.supermama...?...899461&st=0
Atsakyti
labai aciu 4u.gif tikrai sudomino, reikes isbandyti
Atsakyti

Labas

Norėčiau pasidalinti savo patirtimi, kaip labai lengvai atsikračiau "žasies odos" ogi pats paprasčiausias būdas, tiesiog reikia nusipirkti švelnią pemzą. prausiantis po dušu ar dar geriau pagulėjus vonioje, problemines vietas t.y. šlaunis, bluzdas ar žastus švenniai nutrinti pemza, aisku procedūra atrodo nemaloni, bet aukotis verta, nes maždaug po mėnesio šios problemos pas mane tiesiog neliko! Dabar su pemza profilaktiškai į mėnesi po kartelį pakartoju procedūrą ir vualia! Kojos švelnios, oda nešerpetoja

Atsakyti