Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Carevna @ 2009 01 21, 13:24)
Turiu iš VIM excelinį failą su keičiamų kodų sąrašu jeigu kam netyčia reiks rėkit  mirksiukas.gif

Reik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raimaza @ 2009 01 21, 15:48)
užmačiau kad bus leidžiama nebepildyt kelionės lapų, tik nesupratau nuo kada

Kaip suprantu cia tik svarstymas,kai isleis istatyma,ten ir parasys nuo kada,greiciau jau parasytu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiotki @ 2009 01 21, 17:23)
Reik  4u.gif
Papildyta:
Kaip suprantu cia tik svarstymas,kai isleis istatyma,ten ir parasys nuo kada,greiciau jau parasytu  tongue.gif

Į až emailiuką ryt permesiu mirksiukas.gif nu kiek mano žinios traukia tai kelionės lapai jau šimtą metų nėra privalomi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 01 21, 19:25)
kiek mano žinios traukia tai kelionės lapai jau šimtą metų nėra privalomi  g.gif

tikrai? bigsmile.gif kur paskaityti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 01 21, 21:18)
tikrai?  bigsmile.gif kur paskaityti?  ax.gif

nežinau man pačiai knietėjo šiandien išsiaiškint jei rimtai tai čia mane užpuolė mano šimtametės buhalterės mama ir teta, kad senai neprivalomi, o kai paklausiau kur skaityt liepė "ieškot" biggrin.gif
Atsakyti
IĮ kokias metines deklaracijas ir iki kada reikia pateikti? ačiū4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 01 21, 12:24)
Turiu iš VIM excelinį failą su keičiamų kodų sąrašu jeigu kam netyčia reiks rėkit  mirksiukas.gif

reikia reikia parasysiu emaila
o del keliones lapu - butu jega, nes ten toks kosmaras ir painiava kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 01 21, 21:47)
IĮ kokias metines deklaracijas ir iki kada reikia pateikti? ačiū4u.gif

Man šiandien paskambino iš vieno kaimo VMI ir pasakė kad atseit nereikia tekt avansinio pelno mokesčio deklaracijos, bet jom tikėt tai galima nusišaut, vieną kart jau sakė kad privalomojo sveikatos draudimo mokesčio už savininką nerekia mokėt doh.gif doh.gif doh.gif tai aš visgi kad ir su nuliuku bet pridaviau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos koleges 4u.gif

Dar klausimelis:
Nuo Honoraru, kai isskaiciuju mokescius is darbuotoju 15%- gpm, 6% - psd, 1% -sodra, ir is darbdavio 10% - sodra, kur kokius mokescius reikia sumoketi?

GPM 15% - VMI (kodas 1411)
PSD 6% - Sodra? (kodas ?)
1% - Sodra (kodas, buves 252 ?)
10% - Sodra (kodas ?)

Domina PSD?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 01 21, 22:23)
Man šiandien paskambino iš vieno kaimo VMI ir pasakė kad atseit nereikia tekt avansinio pelno mokesčio deklaracijos, bet jom tikėt tai galima nusišaut, vieną kart jau sakė kad privalomojo sveikatos draudimo mokesčio už savininką nerekia mokėt  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai aš visgi kad ir su nuliuku bet pridaviau  blush2.gif

girdejau ir as, kad privalomojo sveikatos draudimo mokesčio už savininką nerekia mokėti 4u.gif bet dar nezinau, ar taip darysiu.. paskui dar bedos bus ir delspinigiu priskaiciuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 01 21, 21:11)
reikia reikia parasysiu emaila
o del keliones lapu - butu jega, nes ten toks kosmaras ir painiava kad  doh.gif

Ne tiek painiava, kiek laiko gaišimas doh.gif
pastoviai jauciuosi kaip mokytoja, tikrindma, ka vyrai prikeverzojo... o ju yra 25 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 22, 10:39)
Ne tiek painiava, kiek laiko gaišimas  doh.gif
pastoviai jauciuosi  kaip mokytoja, tikrindma, ka vyrai prikeverzojo... o ju yra 25  doh.gif

va gerai pasakyta, ne ta zodi pasirinkau - pas mus kas menesi vaziuoja 36 automobiliai tai kosmaras doh.gif ale ka darysi, jei reikia tai reikia cool.gif
jau siandien koks tinginys paemes mane kad... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 01 21, 23:22)
girdejau ir as, kad privalomojo sveikatos draudimo mokesčio už savininką nerekia mokėti  4u.gif bet dar nezinau, ar taip darysiu.. paskui dar bedos bus ir delspinigiu priskaiciuos  doh.gif

Taiva, kad su jais ten dabar išvis katastrofa, baisu kažko klaust nes kai nupjauna grybą tai daugiau bėdos gali būt, vienas sako vieną kitas kitą, ypač kaimų VMI, ir išvis ten kaimukuose labai visos super protingos dirba, man liepia 0,16cnt Sodros delspinigių įrašyt į ataskaitą ir susimokėt turėjau, nors iki 1lt niekas ***** nejama ir netraukia į ataskaitas, ir šiaip ataskaitas reik pateikt iki 15 dienos tai man jos jau 9d skambina ir cypia kad ataskaitos nėra gal galima greičiau, tai iš principo va tos kitos firmos padarau paskutinę lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 22, 11:39)
Ne tiek painiava, kiek laiko gaišimas  doh.gif
pastoviai jauciuosi  kaip mokytoja, tikrindma, ka vyrai prikeverzojo... o ju yra 25  doh.gif

Oi man pasisekė pas mane jau liko tik 5 ir 3 iš jų normaliai rašo lotuliukas.gif negalėdavau pernešt važiuojančių į Austrijos pusę nes braukyta pribraukyta prikeverzota būdavo šlykštu žiūrėt, o kas važiuoja į Skandinavus tie matyt protingesni hihihi.gif dailyraščius atiduoda biggrin.gif
Atsakyti