Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

musu princesei 1,4 m, jau bando valgyti pati, bet kazkaip idomiai ant sakutes uzkabina maista pakelia , bet nededa i burnyt o nuima pirstais ir tada valgo g.gif , o jaigu duodu sriuba su saukstu tai prasideda zaidimas , net nebando valgyti , tenka maitint dar paciai, na ka padarysi , pas mus megstamiausi zaislai yra indai blush2.gif niekas daugiau ne domina. Vistiek vaikas ismoks pats valgyti, visi mes ismokome smile.gif
Atsakyti
Mano nuomonė: anksčiau kaip 1,5metų neverta mokyti.Na , jei vaikas rodo susidomėjimą, leidžia suprasti "aš pats", žinoma, lai mokosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2009 02 12, 15:23)
Mano nuomonė: anksčiau kaip 1,5metų neverta mokyti.Na , jei vaikas rodo susidomėjimą, leidžia suprasti "aš pats", žinoma, lai mokosi. mirksiukas.gif

As taip pat pritariu thumbup.gif mano berniukui 1m ir 3men. tai jis nerodo noro tai as dar ir nemokinu
Atsakyti
Labas 4u.gif
mano panele jau 1,4me 23 denos wub.gif
jau bando pati valgyti, bet ne labai jai pavyksta, viska ant grindu meta nuo stalo, o ne valgo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai dar ismoks tikiuosi iki kol eis i darzeli ax.gif
Atsakyti
O as kai maitinu, duodu antra sauksta suneliui, aisku, nesigauna dar graziai valgyt, bet pradzia yra. Dabar jau priprato ir reikalauja savo sauksto ax.gif kitaip nevalgo biggrin.gif Manau, kad vaikas pradetu dometis ir reiksti nora valgyti pats, reikia duoti jam irankius, tegul pratinasi.
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 13, 20:18)
Labas 4u.gif
mano panele jau 1,4me 23 denos wub.gif
jau bando pati valgyti, bet ne labai jai pavyksta, viska ant grindu meta nuo stalo, o ne valgo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai dar ismoks tikiuosi iki kol eis i darzeli ax.gif

jeigu ir nesimoks, nieko cia blogo,kaip sako musu aukletoja visus pamaitinam, alkanas nei vienas nelieka mirksiukas.gif

Mes patys valgyti ismokom darzelyje. Tiesiog 1m ir 2men grupeje jis buvo maziausias, buvo ir didesniu vaiku, kurie patys valgo. Jis mate kaip tai daro kiti, bande pats ir siuo metu laisvu laisviausiai pavalgo pats, net sriuba. Jis netgi neleidzia buti maitinamas doh.gif Puikiai pasmeigia sakute net keliu rusiu maista, pvz valgydamas desrele vienu kartu pasmeiga bulve, desreles ir agurko lotuliukas.gif Blyna padazo i uogiene, cepelina i grietine kaip didelis vyras thumbup.gif ir sriubos danesa iki burnos saukste thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 14 vasario 2009 - 12:20
MUSU dukrytei metai trus menesiai, jau koki menesi kieta maista(mesa, makaronus) bando valgyti su sakute pati, nu sekasi gerai. leidziu jau ir varksyte paciai kabinti, aisku daug valymo buna, bet tegul mokosi.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2009 02 14, 12:18)
jeigu ir nesimoks, nieko cia blogo,kaip sako musu aukletoja visus pamaitinam, alkanas nei vienas nelieka  mirksiukas.gif
ne i tema, atsiprasau mamytes mirksiukas.gif skay wub.gif
mano dukra iki siol valgo tik malta maista.Jai tik pateks gabaliukas iskart vemia.Daktare sake jog taip gali testis iki 6metu.
Ar yra darzelije tokiu vaiku ir kaip jos maitinate.Jai jis ne valgo reiskia jis lieka alkanas. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 14 vasario 2009 - 13:07
Musiškiui 1 metai ir 4 mėn.- viska valgo rankomis biggrin.gif .
Atsakyti
Mano kleckuciams 1m. ir 4 men. paduodu dubeneli , pavyzdiui, su makaronais, saukstelius pasiima patys lotuliukas.gif , bet valgo su rankytemis. wub.gif
Atsakyti
Mano pupai 1,5 m. Pati dar tik pradeda pati valgyti, bet labai jau sunkiai sekasi doh.gif
Atsakyti
Mano vaikinas pradėjo valgyti pats metų ir trijų mėn. Turėjo savo staliuką, savo įrankius ir daug noro. Pradėjo greitai ir sėkmingai. Pradžioj turėdavau kitą lėkštę ir primaitindavau, bet greit nebeleido, norėjo savarankiškai valgyt. Tiesa, jis valgus vaikas, gal todėl ir pats greit išmoko biggrin.gif
Atsakyti