Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

Mano dukrytei 1.3men ir pati nevalgo, t.y. jei duodu paciai valgyti kose ar dar kas nors i durnyte nenukeliauja, o visur meto kur papuola, arba nori maitinti kitus tik ne save, bet jei tik gauna tuscia dubeneli ir sauksta ir kart puola maitinti save ir kuo graziausiai sauksta pataiko i burnyte. cool.gif

Tai nezinau, gal reik apsisarvuoti kantrybe ir lai drabstosi, bet vis ta mamos baime, kad nedavalgys pati drabstydama... blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Mano valgo pati nuo 1 metu 2 meneiu. Moka ir su sakute ir su sauktu bet jei labai tingi skaniausiai ir greiciausiai jai patinka su rankutemis imti maista doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mazasis jei gauna sakute ar sauksta pats nevalgo,bet visus aplink maitina lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų pipirui jau pusantrų, tai kaip tikras vyras būtinai turi sėdėti vienas ant kėdės ir pats valgyti biggrin.gif Na sriubos dar neduodu pačiam, nebent su seilinuku-dubenėliu ant kaklo biggrin.gif
Atsakyti
maniškei jau 1,8 metų, bet pačiai su valgymu yra sunkiai, nes ji NORI, kad ją maitintume. jei nematinsit, tiek to, pabūsiu nevalgiusi (o ji pas mus iš nevalgiukų serijos, kai džiaugiamės kiekvienu priaugtu gramu), tai ir maitinam. nors šiaip pati, jei paima šaukštą, tai moka mane ar tėtį pamaitinti ir per klaidą sau įsidėti ką nors burnon smile.gif tik su sriuba, įtariu, kad būtų nekas smile.gif
Atsakyti
Nuo pat primaitinimu pradzios damute skatinom valgyt savarankiskai. tai nebent itin pavargusi buna, tai praso padet su maisto "ivairavimu" i burna.... bet taip buna laaabai retai.
Atsakyti
Nuo metukų valgė su šaukštu pats savarankiškai. Nebeleisdavo, kad aš jį maitinčiau. Kažkiek apsidrabstydavo, bet neypatingai daug. smile.gif
Atsakyti
Mano berniukui 1, 8 menesiai, tai kieta maista valgo kuo puikiausiai su sakute (maista sutrupiname mes), na su sriuba sunkiau. Bet jis pats labai nori valgyti, ir netgi neleidzia jo maitinti. Nereikia pergyventi, anksciau ar veliau ismoksta visi, ne vienas neliko valgyt neismokes su irankiais, ypac darzelyje greitai ismoksta.
Atsakyti
Amzius - ne rodirklis,kad vaikas turi moketi valgyti,vaikai skirtingi,tad palaukit kol Jusu vaikas pats nores to ismokti. Mano vyresnele 1.3m jau valge pati,o mazoji stai susidomeju siuo dalyku tik apie 1.7m db jai 1.11m ir kieta maista vlgo pati,sriubos nemoka,bet nebeda,juk ismoks! smile.gif
Atsakyti
Maniskis 1m5men ir valgyt nori tik su rankytem doh.gif nenori nei su sakute mokintis nei su saukstu.bet vistiek bandom ipirst irankius smile.gif
Atsakyti
Su sakute visai patinka mums valgyti, bet jai kas nepavyksta, tai deda sakute ir ima su ranka:)
Atsakyti
Sunus dvieju metu valge kuo puikiausiai pats. Atsisedes prie stalo. Nors is nevalgiuku toks buvo.Bet mokemes,nemetydavo saukstu i sonus. Viskas buvo ranksluosciais nutiesta,nes po valgymo kaip viskas atrodydavo doh.gif - tiesiai i vonia ir vaika ,ir kede su stalu.

O su dukra tai karas doh.gif verysad.gif .Nerodo ji isvis noro tai daryti. Saukstai ir sakutes jai kaip plaktukai. Siaip valgi mergyte,bet pati i rankas neima irankio schmoll.gif . Geriausiu atveju rankomis valgo jei neduodi. Arba jei rankos uzimtos tai nesdrovi ir su burna pasiimt pasilenkus doh.gif .

Vargstam. Jei per valgyma du kart ibruku i rankas sauksta arba sakute - tai jau pasiekimas. Po to turiu plot ir rekt valio doh.gif . Gal kas turi patarimu kaip sudominti vaika ?

Atsakyti