Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

mano maziukas is buteliuko praktiskai negere, is karto is puodelio su snapeliu, na kai baigiau maitinti. dabar jam 1 m 1,5 men ir baisiausiai nori is suaugusiu puodeliu gert. kai gridai - viskas ok, bet kai pats paima puodeli tai nesiojasi kaip koki rankinuka doh.gif ir nesvarbu ar su bgerimu jis ar tuscias smile.gif
valgyt labai pamazu pradeda pats - na jei ant stalo koks trupiniukas duonytes, tai paima, ir sauksteli savo jau ima lyg pats savarankiskai valgyt noretu rolleyes.gif
Atsakyti
mums 13 menesiu. vakar atsibodo kovot del pavalgymo tai pabandziau duoti paciam sauksta i rankas ir net nustebau kaip sauniai pats pavalge! aisku padejau siek tiek ir pro sali buvo... bet dabar jau tik pats nori valgyti viska smile.gif o geriam is puodelio su snapeliu.
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2013 01 18, 08:00)
mums 13 menesiu. vakar atsibodo kovot del pavalgymo tai pabandziau duoti paciam sauksta i rankas ir net nustebau kaip sauniai pats pavalge! aisku padejau siek tiek ir pro sali buvo... bet dabar jau tik pats nori valgyti viska smile.gif  o geriam is puodelio su snapeliu.

Kuo dazniau duosi pabandyti paciam, tuo greiciau ismoks smile.gif
Atsakyti
Mano sunelis 1m. ir 3 men. jau po biskuti valge pats, dabar ir valgo pats,aisku kartais visko nedanesa, bet pabandyk tu jam neduodi saukutes lotuliukas.gif
Mazdaug po metu pareiske nora valgyti pats, tai nuo to laiko ir davinejau jam sauksteli, jisai makalavo, o as su kitu maitinau.
Ko dazniau bandys pats, tuo greiciau ismoks bigsmile.gif
Atsakyti
Mums taip pat jau metukai ir beveik 4 menesiai. reikia pagalbos vallgant su saukstu smile.gif pataikyti i burnyte tai pataiko, bet apverstu saukstu, tai visas maistas buna dazniausiai ant zemes smile.gif ir pakabinti sunkokai sekasi is lekstute smile.gif
mokymui reikia labai daug kantrybes, kurios dazniausiai pritrunku wink.gif na beet naturaliai manau patys vaikai visko ismoksta. mums tereikia siek tiek jiems padeti .
Atsakyti
Mums 1 metai ir tuojaus bus 4 menesiai. Su sauksteliu dar sunkiai kose kabina, o vat su sakute pavalgo jau be problemu. Turim tokia vaikiska sakute su trumpais spygliukais, tai smaigsto ir pats i burnyte deda, ir niekada nepridrabsto. O su sauksteliu dar mokomes. Nors reikia DAUG kantrybes, bet tokia jau mamu dalia smile.gif
Atsakyti
Mums 15 mėn. bet vis dažniau leidžiu pačiam valgyti, lai mokinasi, o drabužius išplausiu, svarbu, kad vaikas turėtų noro mokintis...
Atsakyti
nemoka. Apie 1,1 m. pradėjau duot pačiam, valgė, kaip mokėjo pats, kažkiek su mano pagalba, bet praėjo šiek tiek laiko ir nebenori. Žaidžia su maistu, bet nevalgo. Taip baigės mokslai. Vėliau vėl pradėsiu, bus didesnis, gal noras atsiras. Dabar 1,3 m.
Atsakyti
13mėn., jau seniai bando valgyti pats, tai be įrankių sekasi puikiai, o su šaukštu ar šakute tai visaip būna - kartais visai neblogai pataiko į burną, o kartais viskas ant žemės krenta. Gaila man švaistomo maisto, bet visad duodu jam pačiam valgyti, kitaip gi neišmoks smile.gif tiesa, jis dažnai mane maitina, tai tada jis man deda į burną šaukštą, o aš jam. Tada neblogai abu pavalgom biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų kleckikė jau valgo pati, bet tik tai, kas valgoma šaukštu, su šakute sunkiau, nelabai išeina pasmeigti : ))) ir geria pati iš puodelio, stiklinės
Atsakyti
Nuo 1,2 m valgo pati, nuo 6 men geria is puodelio
Atsakyti
nemoka, tiksliau-nemokiau biggrin.gif reiks pradėti. kokius sausainius tai pati, žinoma.
Atsakyti