Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

Musiskis labai nori ir valgo pats, kazkur nuo 1.2men ima i rankyte sauksta ir lapnoja, o kad butu greiciau, tai valgom su 2saukstukais. Vienu sunelis pats kabina, kitu as maitinu smile.gif Dar barsto nemazai, sriubos pasemia tik gabaliukus, bet mokomes, o svarbiausia norim. O is puodelio irgi panasiai ismoko gert, kuo puikiausiai atsigeria pats ax.gif Mums 1.5men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Sheril @ 2012 12 19, 14:53)
Musiskis labai nori ir valgo pats, kazkur nuo 1.2men ima i rankyte sauksta ir lapnoja, o kad butu greiciau, tai valgom su 2saukstukais. Vienu sunelis pats kabina, kitu as maitinu  smile.gif  Dar barsto nemazai, sriubos pasemia tik gabaliukus, bet mokomes, o svarbiausia norim. O is puodelio irgi panasiai ismoko gert, kuo puikiausiai atsigeria pats  ax.gif Mums 1.5men  4u.gif

mes nuo panasaus amziaus patys imam saukstely y ranka, bet dar gerai nevalgom, nieko ismoksim dar 4u.gif
Atsakyti
Na is puoduko geriam jau senai, nes bonkutes nebenorejo kazkur nuo 5 men:) O sauksta ar sakute nuo kokiu metuku bando darbuotis. Aisku, pridrabsto, bet vis geriau ir geriau:) Mums 1 m 3 men.
Atsakyti
Mano dukrytė panašiai link 1,5metų pradėjo norėti valgyti pati, bet nedaviau iš karto užsimanius. Dabar čiut virš 2m, tai valgo pati, bet užeina pažaidimų su maistu, kai po valgio tenka valyti grindis.
Atsakyti
Pati valgo labai noriai, ir sakute ir sauksteliu. Tik, kad poto valyti aplinkui nemazai tenka smile.gif
Atsakyti
mums 1m2mėn noras didžiulis bet sekasi pro šalį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 09 sausio 2013 - 17:06
Mazasis pats valgyt nevalgo dar,bet jei tik gauna sakute ar sauksteli i rankas puola maitinti kitus biggrin.gif
Atsakyti
Su sakute kai valgo neturim problemu, bet su saukstu viskas ant rubu:) Rodau kaip reikia, bet saukstas kita puse buna paimtas smile.gif Mum 1.9men, ir kitaip net nenori laikyti, pyksta, na gal su laiku ismoks, bet duodu valgyti paciai, juk reikia mokintis smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1,3 men. Valgo su šakute mieliausiai, viskas lengviau pasikabina nei su šaukšteliu. Su juo tik tranko maistą ir stebi, kaip jis iš lėkštės lekia. Su šakute rimtai valgo smile.gif Pamažu persilaušime biggrin.gif
Atsakyti
Mano panelei metukai ir penki mėnesiai. Iš puodelio, per šiaudelį, jau seniai geria. Išmoko savaime pati, kai duodavau po truputį pripylusi vandenuko į puodelį. Keletą kartų springo, po to suprato ir geria kuo puikiausiai. Valgyti pačiai aš leidau tik prieš kelias dienas blush2.gif . Bet užtat, jau be didelių pasidrabstymų, apsilaistymų, pavalgo pati.

Iki tol leisdavau bandyti, kol aš su kitu šaukšteliu maitindavau.
Atsakyti
Musu dukryte 1m 9 men, su sakute valgo puikiai, su saukstu seksai sunkiai biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukė 1m9mėn valgo su šaukšteliu, beveik švariai. Mokytis pati pradėjo nuo kokių metukų. O iš puodelio geria nuo 7mėn, nes bonkučių nepripažino jokių.
O, kad išmoktų valgyt reik kuo daugiau praktikos. 4u.gif
Atsakyti