Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

Valgo pati, tik jei būna labai alkana, tai reikia jau man ją tada maitinti, taip greičiau smile.gif , o sriubų tai visai nevalgo.
Atsakyti
mums dabar 1.3 m tai mokomes valgyt, is pradziu as ji pamaitinu, kad pasisotintu, tada jau duodu sauksta ir darbuojas biggrin.gif aisku su tuo saukstu mazai pakliuna kas i burna, bet smagumo turi smile.gif dazniausia su saukstu pabaksnoja i lekste o valgi ima su kita laisva ranka, bet mokinu jau rimtai, padedu dakelti ranka su sauksciuku iki burnytes, su kokiu malonumu jis valgo kai galvoja,kad pats isideda wub.gif
Atsakyti
Valgo pats smile.gif tiesa,po to gera pusvalandi viska aplinkui plaunu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2009 02 22, 17:28)
Valgo pati, tik jei būna labai alkana, tai reikia jau man ją tada maitinti, taip greičiau  smile.gif , o sriubų tai visai nevalgo.

maniske sauksta i rankas ima jau nuo senei ir bando kabinti ypac koses pati savarankiskai..arba as kai pietukus sudedu duodu sakute ir ji kabina, neiseina valgo pati su rankytem...sriubas maitinu tik as....baisu kad neuzsipiltu....manau su laiku ismoks ir savarankiskai labiau valgyti 4u.gif
Atsakyti
pas mus aba ta pati situacija, kantrybes daug daug ir leis barstitis, mum tai su sakute jau gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
maniskei 1 m. 3 men., bet iki savarankisko valgymo dar toli, na po biski bando, megsta po lekste su saukstu makaluoti,kartais ir i burnyte papuola, bet dar sunkiai, su sakute geriau sekasi. na manau dar spes ismokti...
Atsakyti
Jo maniskis tai jei duodi paciam,tai ne valgymas,o maisto musis buna,tai sakau gal verta dar truputi luktrt ax.gif
Atsakyti
Mes irgi po truputį pradėjome maitintis kartu. Gavome dovanų tokį neperšlampamą apsiaustuką ilgomis rankovėmis su kišene, kur viskas sukrenta. Tai užvelku jį, pasodinu į kėdutę ir pradedam maisto mūšį, kaip čia viena mama išsireiškė. smile.gif Pastatau bliudelį su koše ir leidžiu pačiam bandyti (jau savaitė kokia). Tai pirmomis dienomis iš vis košė į burną nepakliudavo, o vat šiandieną pastebėjau, kad jau po truputį, po truputį vis daugiau pakabina ir "nuneša" iki burnytės. Ir net apetitas geresnis atsirado, kai pačiam daviau bandyti valgyti. Tai dabar valgom 2 šaukštais. Nieko išmoksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mum jau 1,7 m. valgo vaikinas pilnu tempu ir košes ir sriubas ir dar pats išgramdo kaip dailiai. Kai maitindavau dar aš, visada duodavau ir jam šaukštelį, pamakaluodavo į burną bandydavo dėt, išėjo gerai neišėjo ir nieko baisaus. Galima išvalyti mirksiukas.gif Geria iš puodelio irgi jau labai seniai,gal kokie1,2 m. pradėjo.
Atsakyti
pirmoji mokejo valgyt, bet visas sienas nudrabstydavo, o antroji dar nemoka, bet jau ruosiames seilini pirksim, kad ramkytes uzdengtu ir mokinsimes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 03 04, 15:14)
Jo maniskis tai jei duodi paciam,tai ne valgymas,o maisto musis buna,tai sakau gal verta dar truputi luktrt ax.gif

nors mums 1.5m bet situacija tokia kaip jusu, bet as labai nepergyvenu ateis laikas ir ismoks 4u.gif taip jau yra vieni gabesni kiti nelabai, vieni anksciau ismoksta kiti veliau 4u.gif
Atsakyti
nu nezinau mano mergaitei 2.7m. nu mane tas jos valgymas tai negaliu,visada maistas atsala ir pastoviai reikia ja raginti,jau kaip as ja maitinu speja atsalti tas maistas,o jei ji pati tai pastoviai valgytu salta,tai truksta kantrybe ir maitinu,siaip ji valgo sausus pusrycius tai pati,nes nera kam atsalti,o jei rimtesni maista tai as maitinu,nors su sakute ir ji kabina kartu,bet manau kad jau pasodinsiu ir tegul pati valgys,nes taip niekad neismoks ax.gif
Atsakyti