Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

Mano mergytei 1,6m. ir viena valgo jau senokai ir labai normaliai valgo, man net neduoda maitint, jau geriau bus nevalgius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuxx @ 2009 02 16, 18:04)
Mano mergytei 1,6m. ir viena valgo jau senokai ir labai normaliai valgo, man net neduoda maitint, jau geriau bus nevalgius doh.gif
Tu mamyte taip ne juokauk mirksiukas.gif as tik svajoju kad mano valgytu smile.gif
Atsakyti
Valgom po truputi, mokomes, kartais visai neblogai iseina, o kartais tik prisidrabstom visur, cia kaip koks maistas, o geriam jau graziai is puodelio smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(balock @ 2009 02 17, 11:33)
Valgom po truputi, mokomes, kartais visai neblogai iseina, o kartais tik prisidrabstom visur, cia kaip koks maistas, o geriam jau graziai is puodelio smile.gif .

mes irgi jau geriam tik is puodelio, neturim jokiu buteliuku, nes sukramtem
Atsakyti
Mano 2 metų pats nevalgo doh.gif
Gal ne taip išsireiškiau, pilnai vienas nepavalgo. Visada po savarankiško valgymo, turiu dar pamaitinti aš. Apie sriubos valgymą iš viso patyliu unsure.gif Su šakute elgtis moka, o kai reikalas iki šaukšto prieina ir baigiasi visas "menas" doh.gif
Iš puodelio geria pats, bet dar ir buteliuką su snapeliu turim, nes prieš miegą atsigulus dar arbatos buteliuką išgeria rolleyes.gif Bet jau baigiasi snapelis, tai nežinau kas bus kai galutinai sugrauš g.gif
Atsakyti
Na, mano mažyliui jau 1m ir 4 men, bet is puodelio geria jau nuo metuku laiko - snapelio visiskai nepripazino. O valgo pats tai jau nuo 1 m ir 2men tai tikrai. Tik valgant sriubyte reikia siek tiek padeti smile.gif O mokinti tai nereikejo - pats labai norejo savarankiskai valgyti smile.gif O keisciausia tai, kad ryte ir vakare geria pienuka is buteliuko, bet ta buteliuka as turiu laikyti - girdau kaip kudiki lotuliukas.gif bandau iduoti jam i rankytes, bet jis atsisako ta buteliuka imti nors tu ka biggrin.gif vot tau ir savarankiskas
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif
Maniškis valgyti pats pradejo kažkur ar nuo 1m2mėn.patikėkit man su tokiais valgymais virtuve plauk ir plauk doh.gif bet,manau, verta pakentėti, leisti patiems, nes šiandien (jam 1m6men), man pats viską pavalgo ir sriubytę ir makaronus, jogurtuką ir t.t...žinoma, būna dienikių, kad aš valgydinu, tarkim, kai vaikas visiškai atsisako valgyti, tada jau sudominu kažkuom ir maitinu taip..na, o gerti taip pat mokam is stiklines, bet kad bėda, kai nebenori išpila ant žemės, su rankyte tada valo doh.gif
Sėkmės ir kantrybės mokinačiom 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergyte pradejo prasytis pati valgyti nuo 1,2 metuku. Budavo baisu lotuliukas.gif : atsiseda valgyti ir nevalgys, kol neduodi jai sauksto, tai po kiekvieno valgymo reikedavo perrengineti, plauti grindis ir sluostyti visa kedute doh.gif . Bet dabar saunuole wub.gif pati valgo ir su sakute, ir sriuba pati moka valgyti, na kartais dar pasitelkia ir pirstu pagalba - taip greiciau lotuliukas.gif, o ir perrengineti nebereikia, ir grindys svarios tongue.gif
Atsakyti
Maniskis valgyt pats ismoko gal jau 1 m budamas. Budavo visko apsidrabstymo ir apsipylimo, dabar valgo labai graziai, kartais net neduoda ir maitinamas smile.gif
Labai patinka gerti is stiklines, bet kartais kai uzsimano pazaisti, tai duodam buteliuka su snapeliu.
Atsakyti
Maniskui 1.1 metuku, ir jau pradejom mokytis valgyt patys : doh.gif , kiekviena karta reikia duoti sauksta, na zinoma bando pats, kartais visai neblogai gaunasi, tik kad labai jau greit pabosta paciam 4u.gif, o tada - prasideda tepliojimai, mozojimai...... doh.gif
Atsakyti
sunuciui 1metukai ir4men. viska bando valgyti pats su saukstu ar sakute.visko buna ir ant pacio kliuva,ir ant stalo,ir po stalu....manau,kad reikia leisti vaikams meginti patiems valgyti kaip ten beiseitu. smile.gif
Atsakyti
pats graziai dar nevalgo,bet noriai bando,o gert moka ir is puodelio,bet mieliau draugauja su buteliuku
Atsakyti