Mano mergytei 1,6m. ir viena valgo jau senokai ir labai normaliai valgo, man net neduoda maitint, jau geriau bus nevalgius

QUOTE(irmuxx @ 2009 02 16, 18:04)
Mano mergytei 1,6m. ir viena valgo jau senokai ir labai normaliai valgo, man net neduoda maitint, jau geriau bus nevalgius 
Tu mamyte taip ne juokauk 

Valgom po truputi, mokomes, kartais visai neblogai iseina, o kartais tik prisidrabstom visur, cia kaip koks maistas, o geriam jau graziai is puodelio
.

QUOTE(balock @ 2009 02 17, 11:33)
Valgom po truputi, mokomes, kartais visai neblogai iseina, o kartais tik prisidrabstom visur, cia kaip koks maistas, o geriam jau graziai is puodelio
.

mes irgi jau geriam tik is puodelio, neturim jokiu buteliuku, nes sukramtem
Mano 2 metų pats nevalgo
Gal ne taip išsireiškiau, pilnai vienas nepavalgo. Visada po savarankiško valgymo, turiu dar pamaitinti aš. Apie sriubos valgymą iš viso patyliu
Su šakute elgtis moka, o kai reikalas iki šaukšto prieina ir baigiasi visas "menas" 
Iš puodelio geria pats, bet dar ir buteliuką su snapeliu turim, nes prieš miegą atsigulus dar arbatos buteliuką išgeria
Bet jau baigiasi snapelis, tai nežinau kas bus kai galutinai sugrauš

Gal ne taip išsireiškiau, pilnai vienas nepavalgo. Visada po savarankiško valgymo, turiu dar pamaitinti aš. Apie sriubos valgymą iš viso patyliu

Iš puodelio geria pats, bet dar ir buteliuką su snapeliu turim, nes prieš miegą atsigulus dar arbatos buteliuką išgeria

Na, mano mažyliui jau 1m ir 4 men, bet is puodelio geria jau nuo metuku laiko - snapelio visiskai nepripazino. O valgo pats tai jau nuo 1 m ir 2men tai tikrai. Tik valgant sriubyte reikia siek tiek padeti
O mokinti tai nereikejo - pats labai norejo savarankiskai valgyti
O keisciausia tai, kad ryte ir vakare geria pienuka is buteliuko, bet ta buteliuka as turiu laikyti - girdau kaip kudiki
bandau iduoti jam i rankytes, bet jis atsisako ta buteliuka imti nors tu ka
vot tau ir savarankiskas

Sveikos merginos
Maniškis valgyti pats pradejo kažkur ar nuo 1m2mėn.patikėkit man su tokiais valgymais virtuve plauk ir plauk
bet,manau, verta pakentėti, leisti patiems, nes šiandien (jam 1m6men), man pats viską pavalgo ir sriubytę ir makaronus, jogurtuką ir t.t...žinoma, būna dienikių, kad aš valgydinu, tarkim, kai vaikas visiškai atsisako valgyti, tada jau sudominu kažkuom ir maitinu taip..na, o gerti taip pat mokam is stiklines, bet kad bėda, kai nebenori išpila ant žemės, su rankyte tada valo
Sėkmės ir kantrybės mokinačiom

Maniškis valgyti pats pradejo kažkur ar nuo 1m2mėn.patikėkit man su tokiais valgymais virtuve plauk ir plauk

Sėkmės ir kantrybės mokinačiom

Mano mergyte pradejo prasytis pati valgyti nuo 1,2 metuku. Budavo baisu
: atsiseda valgyti ir nevalgys, kol neduodi jai sauksto, tai po kiekvieno valgymo reikedavo perrengineti, plauti grindis ir sluostyti visa kedute
. Bet dabar saunuole
pati valgo ir su sakute, ir sriuba pati moka valgyti, na kartais dar pasitelkia ir pirstu pagalba - taip greiciau
, o ir perrengineti nebereikia, ir grindys svarios

Maniskis valgyt pats ismoko gal jau 1 m budamas. Budavo visko apsidrabstymo ir apsipylimo, dabar valgo labai graziai, kartais net neduoda ir maitinamas
Labai patinka gerti is stiklines, bet kartais kai uzsimano pazaisti, tai duodam buteliuka su snapeliu.

Labai patinka gerti is stiklines, bet kartais kai uzsimano pazaisti, tai duodam buteliuka su snapeliu.
Maniskui 1.1 metuku, ir jau pradejom mokytis valgyt patys :
, kiekviena karta reikia duoti sauksta, na zinoma bando pats, kartais visai neblogai gaunasi, tik kad labai jau greit pabosta paciam
, o tada - prasideda tepliojimai, mozojimai......

sunuciui 1metukai ir4men. viska bando valgyti pats su saukstu ar sakute.visko buna ir ant pacio kliuva,ir ant stalo,ir po stalu....manau,kad reikia leisti vaikams meginti patiems valgyti kaip ten beiseitu.

pats graziai dar nevalgo,bet noriai bando,o gert moka ir is puodelio,bet mieliau draugauja su buteliuku