Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
ugis 175 cm, svoris 65-67 kg.
Atsakyti
Labukas visoms! Esu 174 ugio, 62 svorio.Jauciuosi gerai. smile.gif Mažiausiai esu sverusi 58 kg. Tada maitinau vaiką krūtimi, ir kažkaip buvau suliesėjusi...
Atsakyti
dabar sveriu 84kg , blush2.gif bet jis nenumaldomai kinta mirksiukas.gif ugis g.gif 168cm
Atsakyti
Ugis 173, svoris 48kg. Ziema ir 50kg pasiekiu.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 08, 20:27)
Ugis 173, svoris 48kg. Ziema ir 50kg pasiekiu.

Ugis 166, o svoris 65. Pries gimdyma sveriau daugiausiai 58, o maziausiai 51kg. Dabar svoris lyg ir krenta, bet labai nezymiai, per menesi gal 1kg.
Atsakyti
Ugis 174cm, sveriu 57-58kg. Daugiausia esu sverusi 78-80kg mokykloje 12-oje klaseje blush2.gif blush2.gif blush2.gif net per nestuma tiek nesveriau (76kg).
Atsakyti
Merginos ir moterys , labai keista ,bet čia daugiausia skelbiasi labai jau mažai sveriančios arba pastorėjusios dėl nėštumo...O kur tos ,kurios šeip sau apkūnios?Ir kas čia tokio ,kad turime keletu kg daugiau ar mažiau,juk apklausa yra tam ,kad sužinotume kokių ir kiek "užeina" į šią svetainę.
Apie viršsvorį yra daug kalbėta ir svarbiausia tema yra apie tai ,kad nereikia gėdytis.Turėtų būti gėda jei esi surūgusi ,bjauri ar niurzga, bet jei tu pasitikinti savimi ,linksma ir draugiška - niekas net nepastebės tavo papildomų kg.O tuos kg numesi ar nenumesi - taip pat nereikia jaudintis - vienai pasiseks ,kitai ne-na ir kas...
Savo svorį jau skelbiau ,o dabartinis yra liniuotėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAINAN: 10 liepos 2006 - 14:29
As dabar 74-75 sveriu blush2.gif pries nestuma buvau 64 nail.gif
Atsakyti
visada sveriau 53-55 kg, dabar sveriu 67 blush2.gif italiski makaronai ir picos padare savo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dabar ir pastaruosius 5 metus sveriu 71 nu kartasi 70 bet kaip nupjauta, ūgis 170 cm. ir ka? biski daugoka, bet taip jau buna kai stipriai sportuoji ir vėliau tenka mesti, o paskui pradeti nesiryžti blush2.gif

p.s tingine biskeli patapau schmoll.gif
Atsakyti
Užsukau ir aš pas jus. 4u.gif
Svoris 54 kg, ūgis - 165 cm. Labai stabiliai. Jaučiuosi gerai, bet kokio kilogramo ar dviejų dar atsikratyčiau. Žodžiu, niekada negana. Beje, nuoširdžiai sportuoju.
Atsakyti
ūgis 158-160 cm svoris dabartinis tvirtas 62kg, daugoka bet dzin nukratysiu arba ne ax.gif matysim kaip išeis
Atsakyti