Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(murcielago @ 2006 10 14, 20:21)

cia photo pakeista su kompu, specialiai, nera jau taip blogai jai kaip cia atrodo....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prabalsavau smile.gif
Atsakyti
90 4u.gif o ūgis 170 thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Ūgis - 168 cm, Svoris - 68 kg. Būna nukrypimu +/- 1 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Net linksmiau pasidare,kad sverianciu kiek as daugiausia thumbup.gif
Atsakyti
o aš tai stora boba, žodžiu mano ūgis 1,75 ir visuomet sverdavau 65-8 kg, bet per praitą žiemą driokstelėjau 15 kg doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif iš kurių tik 5 nukrapščiau nuo plačios savo rūros ir dabar nesakysiu kiek sveriu, pačios skaičiuokit blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
siaubas, bet rimtai kai paskaiciau, tai kiek ce ir taip permatomu yra, o dar kudintis nori doh.gif doh.gif doh.gif .
mano ugis 178, svoris 68. tikiuosi numest iki 60, ir taip galvoju, ka kai tiek sversiu, tai kokia kudute busiu... 4u.gif , bet paskaicius sicia, tai susidariau ispudi, kad tik is NEREALIOS STORULES, virsciau STORULE lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajnootia: 23 lapkričio 2006 - 14:11
Mano svroris 55-56 kg ugis 165, noreciau numest iki 50 kg 4u.gif
Atsakyti
Atsižymėjau biggrin.gif
Atsakyti
mano ugis 158 ,o svoris 78kg doh.gif maziausias svoris buvo 58 kg,bet tai buvo pries daug metu,geda rasyti bet tokia realybe g.gif
Atsakyti
ugis 172;svoris 72 jau. siaubas.ir dar maniskis siandien sake,kad mano uzpakalis padidejas atrodo. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 06 23, 14:49)
Kam kas. Mano ugis 164, svoris - 45-47, niekaip neiseina priaugt... sad.gif Tai ir tenka po to drabuziu ieskot vaiku skyriuose laugh.gif

Vaje kaip faina, pavydziu tau mirksiukas.gif
Atsakyti