Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Fizikė @ 2006 02 12, 11:25)
Mano ūgis 1,63 m, svoris 43 kg. Taigi, kūno masės indeksas gaunasi 16,18, tai jau pagal viską man jau antro laipsnio mitybos nepakankamumas??? Aš netikiu tokiais universaliais KMI apskaičiavimais ir įvertinimais. Reikia atsižvelgti ir kaulų dydį. Pas mane labai smulkūs kauliukai, ir nors sveriu nedaug, bet jie nėra atsikišę. Tik nepatinka tokios, kurių visi kaulai matosi, bet jų masė didesnė už mano, aiškina, kad aš mažai valgau.

g.gif na gal rolleyes.gif
Atsakyti
Patekau prie daugumos... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 14 vasario 2006 - 12:57
5 metai kaip as 173cm 63kg.miniaku nenesioju, bet jauciuosi normaliai. pries tai sveriau73, va tada tai ne kas buvo doh.gif
Atsakyti
[quote=Anastacia,2006 02 10, 18:50]
Tavo kūno masės indeksas 16,33

http://www.maxima.lt...a/naujiena/435/

Ne tik nutukimas, bet ir per didelis liesumas yra pavojingas sveikatai. Nutukę žmonės serga vienomis ligomis, o labai liesi – kitomis.

Mitybos sutrikimų rizika jau galima tuo atveju, kai KMI < 20 (vidutinis liesumas), o kai KMI < 18,5 (kritinis liesumas).

Skiriamas trijų laipsnių mitybos nepakankamumas:

Io mitybos nepakankamumas, kai KMI = 18,4 –17;
IIo mitybos nepakankamumas, kai KMI = 16,9 – 16;
IIIo mitybos nepakankamumas, kai KMI ≤ 16.

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
thumbup.gif
drinks_cheers.gif

Na nenusišnekėkit su tais per dideliais liesumais. Visą gyvenimą sveriu 53 kg, ūgis 174, gyvenime nesilaikiau jokiu dietu, valgau ką noriu ir kada noriu, kartais net daugiau uz savo vyrą, oi kaip megstu smaližiauti. Tiesa, nuo mažens tėvų išmokyta valgyti sveiką maistą, nemėgstu visokių hamburgerių ir čipsų. Tik va saldumynams neatsispiriu. Sveikata absoliučiai nesiskundžiu.

Bet aplinkinių požiūris dažniausiai į mane būna kaip į nesveiką (va panašus kaip čia išdėstytas), perkarusią, nieko nevalgančią ir pan. Patikėkit, liesom blogiau nei storom, nes storiem į akis niekas nesako: oi, koks tu storas, o liesam tai drožiama nesusimąstant. Paauglystėj dėl to netgi kompleksą buvau įsivariusi, maniau, kad aš negraži ir vyro negausiu verysad.gif , nors ištekėjau 21 lotuliukas.gif . Mano paauglystėj, deja, dar nebuvo prasidėjusi menekenių era...

Moralas: visokie svoriai turi pliusų - minusų, svarbiausia - žmogaus vidus ir asmenybė. Nesigraužkit, storos, liesoms irgi ne visuomet pyragai. Tiesiog todėl, kad tiek liesos, tiek storos nukrypsta nuo vidutinybės standarto, išsiskiria iš minios. Svarbiausia - kad gerai jaustumėtės ir būtumėt sveikos, nesvarbu, kiek svetumėt, 50 ar 80. thumbup.gif
Atsakyti
100% palaikau šią nuomonę.
Atsakyti
Mano ūgis 166,svoris 56,norėčiau porą kg.atsikratyti.Iki nėštumo svėriau 52kg.Bandau valgyti mažiau,bet sunkiai sekasi.Gal todėl kad maitinu?
Atsakyti
Ūgis 176 cm, svoris - 61kg.
Atsakyti
mano ugis 168cm o svoris 44kg sad.gif noretusi priaugt bent 3kg bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, besikankinančios ir besidžiaugiančios savo svoriu smile.gif. Prisijungiu ir aš prie jūsų - mano ūgis 165cm, svoris 52kg. Sveriu 1kg mažiau nei prieš abu nėštumus... Kaip vyras sako, esu patrauklesnė nei tuomet, kai pradėjome bendrauti. Gal palaikysite mane per daug pasipūtusia, bet tuo labai didžiuojuosi 4u.gif . Nors per pirmąjį nėštumą buvau užsiauginusi 19kg blush2.gif
Atsakyti
labutis mamytes o kodel as negaliu balsuoti g.gif
na bet as sveriu 69kg ir tai po labai dideliu pastangu ir dar tu pastangu reiks nemazai ideti nes dar kaip minimum reik numest 10kg mat mano ugis 1,61m verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2006 03 22, 13:44)
labutis mamytes o kodel as negaliu balsuoti  g.gif
na bet as sveriu 69kg ir tai po labai dideliu pastangu ir dar tu pastangu reiks nemazai ideti nes dar kaip minimum reik numest 10kg mat mano ugis 1,61m verysad.gif

Niekis, nenusimink, atrasi savo sprendimą svorio numetimui ir pavyks... Viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
mano ūgis 168cm, svoris 62kg verysad.gif nors svoris gali ir toks pat likti.aš tik noriu,kad apimtys sumažėtų rolleyes.gif
Atsakyti