Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(upe_5 @ 2006 12 01, 14:23)
Vaje kaip faina, pavydziu tau mirksiukas.gif

aga faina, bet man atrodo biski per mazai sveri g.gif tavo KMI labai mazas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lenocka @ 2006 12 01, 15:34)
aga faina, bet man atrodo biski per mazai sveri g.gif tavo KMI labai mazas blink.gif

Noreciau sverti per mazai blush2.gif ,kaip nepatinka sverti perdaug doh.gif . Kai istekejau sveriau 49, o dabar 60 verysad.gif , nu aisku ir metu kiek dasidejo frusty.gif o jei dar dasides scare.gif
Atsakyti
QUOTE(upe_5 @ 2006 12 01, 16:31)
Noreciau sverti per mazai blush2.gif ,kaip nepatinka sverti perdaug doh.gif . Kai istekejau sveriau 49, o dabar 60 verysad.gif , nu aisku ir metu kiek dasidejo frusty.gif  o jei dar dasides  scare.gif

jo as irgi kai tekejau buvau 50 kg, dabar taip noreciau vel tiek sverti verysad.gif Todel vel siekiu to buvusio svorio, tikiuosi, kad man viena diena pavyks 4u.gif
Atsakyti
nej viena nesveria maziau negu 40 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau, tikslinga buvo nurodyti ir ūgį, kadangi 178 cm ir 65 kg yra viena, o 158 cm ir 65 kg yra visai kas kita... g.gif
O gal reikia ieškoti temos Mūsų ūgis? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 20 gruodžio 2006 - 16:55
aš antroj vietoj smile.gif tarp 50 ir 55 smile.gif
Atsakyti
o man reiketu 3 kg. atsikratyti verysad.gif
dovanuju, gal yra pageidaujanciu 4u.gif
beja mano ūgis 170 cm. sveriu 63 kg. doh.gif
Atsakyti
Mano ugis 164 cm, o sveriu ???? Noreciau suzinot, po gimdymo dar nesisveriau doh.gif Pries nestuma buvo 53 kg.Itariu kokia 60 dar sveriu doh.gif
Atsakyti
Nu, gėda, bet prisipažinsiu doh.gif Mano ūgis 1,70, o svoris 66,5 doh.gif Baisu į save žiūrėt doh.gif Tuoj vyras mane pames doh.gif
Atsakyti
ugis 159, o sveriu 51. Liekneju biggrin.gif
Atsakyti
mano ugis 181 cm o svoris netoli 90 kg. nebezinau ko griebtis po gimdymo nebepadeda nei dietos nei sportai verysad.gif verysad.gif sutriko cia pas mane kazkas.
tuoj nebetilpsiu i dusa nusiprausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Agata- @ 2007 01 16, 09:11)
ugis 159, o sveriu 51. Liekneju biggrin.gif

Aš labai panašiai rolleyes.gif : mano ūgis 161, o svoris 52kg., nors yra buvę ir 55 umn.gif, bet tos ribos stengiuosi neperženkti showoff.gif, bet visumoj tai dėl savo svorio niekad per daug nekompleksavau, nes tarp kitų draugių, kurios nėra storos, tačiau yra aukštesnės ir savaime suprantama stambesnės, tai tokia smulkutė, mažutė jaučiuos, kad kartais pagalvoju, kai jos pastoviai stradalina dėl savo svorio, kad jus dar galit vargais negalais to svorio nusikratyt, o vat man ūgio nieks jau nebepridės..... verysad.gif
Atsakyti