Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano ūgis ~165, o sveriu 51.2 (neseniai svėriaus) smile.gif
Atsakyti
Ugis 162, o svoris - 46..
Atsakyti
Ka daryti, praeitą kartą rašiau, kad noriu numesti 3 kg., nes sveriu 63 kg. doh.gif
O dabar atrodo, kad daug nevalgau bet jau sveriu 65 kg. cray.gif ką daryti ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2007 01 29, 12:25)
  ką daryti ?  verysad.gif

Nuo oro svoris neauga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2007 01 29, 11:25)
Ka daryti, praeitą kartą rašiau, kad noriu numesti 3 kg., nes sveriu 63 kg.  doh.gif
O dabar atrodo, kad daug nevalgau bet jau sveriu 65 kg.  cray.gif  ką daryti ?  verysad.gif

Atsisakyk valgymo vakarais (na, paskutinis valgymas turetu buti jau 19val) ir niekad neuzkandziauk mirksiukas.gif Pradzioje sunku, bet po to tai tampa iprociu. Ir reikia gerti skyscius: vandenuka, nesaldzia arbata ir pan. cool.gif
Papildyta:
Mano ugis 168cm, svoris jau 55kg. ir vis krenta. Po antros paneles sveriau 60kg. buvo labai sunku, rubai mazi. Dabar vel ieskau savo senu rubu, o ir pati sau miela darausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ugis 164 ,svoris 47-48kg.vasara kilogramu maziau.(plius,du vaikus pagimdzius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NY: 03 birželio 2007 - 09:28
o as tai 166/57, bet pries pusmeti buvo 10kg daugiau. Siaip man nedaug metuku bet svori mest dar tikrai reikia... blush2.gif
Atsakyti
174 ugis o svoris 68 blush2.gif . Bet pries pusmeti leliuka pagimdziau tai dabar intensyviai kudinuosi. Sakau bent iki 65 numest reiketu, nors noreciau sverti 62-63 kaip ir iki nestumo ax.gif
iskart po gimdymo sveriau 75 doh.gif Tai vat progresas yra rolleyes.gif
Atsakyti
Ugis- 167, svoris- 65. Nesijauciu stora, bet kuda irgi nesu, nenoriu buti ir nebusiu. Daugiau priaugti nenoreciau... rolleyes.gif
Atsakyti
ugis 161, svoris 67 doh.gif ir viskas susikaupe "gelbejimosi ratu": talija ir pilvas verysad.gif
Atsakyti
ugis 164cm, svoris linuoteje ( nerasau cia, nes jis tikiuosi dar keisis blush2.gif , tai pakeisiu liniuote ir matysis iskarto naujas )
Atsakyti
Na va, galiu vel pasigirti, per visa birzelio menesi numeciau 1 kilograma ax.gif (buvo 55kg. dabar 54kg.)! Tai jau ilindau i savo megstamas kelnes, tai net gera pasidare thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tai kaip jau buvau minejusi, vakarais nevalgau nono.gif
Atsakyti