Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
53 kg, 171 cm smile.gif Kaikurie ismatavimai gal kiek kitokie galetu buti, bet siaip svoriu esu patenkinta.
O siaip swindle7 neteisingai tu cia sakai 4u.gif Jei pvz. mergina sako kad nori numesti 2 kg, tai ji ir turi omeny kad tas svorio svyravimo virsutinis ir apatinis intervalas pazemetu 2 kg. Elementaru, ko cia nesuprasti? O kuomet svoris nera didelis, tai 2 kg yra gana daug ir pakankamai matosi proporcijose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 01 20, 01:26)
Tu keliu kg daznai ant zmogaus ir nesimato,

oj, kad tu žinotum, kaip labai matosi... keli kg dažniau reikalingi numest ne dėl grožio, o dėl geros savijautos, arba, pvz, tiesiog stengiantis susigrąžinti buvusį svorį.
Atsakyti
mano ugis 162 sveriu 53 kg, jauchiuosi kuo puikiausiai, niekada neteko pagalvot, kad esu per stora ar panashiai (nes tokia nesu), taip nesu kuda, bet tuo geriau .... demesio tikrai netruksta, o beto ir vyras dievina smile.gif o kudumas manau chia laikina - pokol tokia mada smile.gif geriau gyvent ir dziaugtis, negalvot apie tokiu dalykus, nes yra kur kas svarbesniu dalyku smile.gif tesiog reikia mylet save ir kiti myles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gubernija @ 2008 01 25, 00:02)
mano ugis 162 sveriu 53 kg, jauchiuosi kuo puikiausiai, niekada neteko pagalvot, kad esu per stora ar panashiai (nes tokia nesu), taip nesu kuda, bet tuo geriau .... demesio tikrai netruksta, o beto ir vyras dievina smile.gif o kudumas manau chia laikina - pokol tokia mada smile.gif geriau  gyvent ir dziaugtis, negalvot apie tokiu dalykus, nes yra kur kas svarbesniu dalyku smile.gif tesiog reikia mylet save ir kiti myles  mirksiukas.gif

tongue.gif Mano ugis 166,kai sverdavau 52kg ir as nesitikejau,kad kadanors apsileisiu tiek,kad sverciau 75kg. doh.gif o dabar kai po gimdymo priaugau ir ne kilas nesitraukia nuo manes tai blink.gif man belieka tik patyleti ir tiketis,kad daugiau nepriaugsiu,o jei pasiseks tai kazkiek numesiu.Guodziu save,kad ateis pavasaris ir daugiau iseisiu i lauka...
Atsakyti
ugis 172 cm, svoris 63-64 kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 01 20, 01:26)
Va va cia tai gerai pasakyta  thumbup.gif . O juokingiausia man, kai nori numesti 2 kg. Jau vien 1,5kg svoris moterims svyruoja menesio laikotarpyje, del tam tikru pokyciu moteriskam organizme  ax.gif . Tai negi jus norit numest 0,5 kg? Yra viena gera vieta kurioje butent tiek galit ir numest kiekviena diena  thumbup.gif . Niu nepykit labai ant manes kad as taip negraziai parasiau. Geriau vietoj to, kad liptumet ant svarstykliu nueik nagucius nusilakuot  nail.gif tai nereiks ir verkt del svorio  schmoll.gif . O ir vyrai ne sunys.... jiems gi vis norisi kad butu ka apkabint, pachiupinet  blush2.gif o ir kai jiems ant keliu atsisedat, jiems tikrai ner malonu kai kaulai duria  biggrin.gif .
  thumbup.gif

Aš nesutinku, kad 2 kg yra juokinga. Kai mano ūgis tik 160 kg, tai tie 2 kg yra visai normaliai. Ir ne visoms 1,5 kg svyruoja. Man nebent 0,5 kg svyruoja ciklo metu, ir tai ne visada.

Ir, patikėkit, ar 2 kg ar 5, numesti juos taip pat nelengva.
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 01 25, 21:45)
ugis 172 cm, svoris 63-64 kg  bigsmile.gif

Na, mano ūgis 173, bet svoris vos 51 kg. doh.gif Taip kad priaugti irgi yra sunku, net gal sunkiau, nei numesti. Šveičiu daug, dažnai ir labai įvairų maistą, bandelės, šokoladai, plakta grietinėlė, alus su grietine ir t.t., aišku valgau ir mėsos, ir vištienos, ir makaronų, ir bulvių, ir kefyrą geriu. Žodžiu, nebadauju, bet svoris neaauga. doh.gif Nors būdama nėščia svėriau net 80 kg, "išgimdžiau" 11 kg, o likusieji kažkur savaime dingo per kelis mėn. Ir ką - pasižiūriu į veidrodį ir verkt norisi... Gaila savęs pasidaro... blush2.gif

Taip, kad merginos ir tie du kg ar numest - ar priaugti irgi daug ką reiškia, man nors tuos du kg priaugti - jau nusišypsočiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka @ 2008 01 19, 22:21)
Mano svoris 60 kg., ūgis 170.  thumbup.gif

Mano ugis irgi 170cm. Noriu sverti tiek, kiek ir tu thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif .
Atsakyti
Mano ūgis 1,60, svoris svyruoja 49-50 kg.
Atsakyti
Mano ugis 171 svoris 58 kartais nori ir maziau swerti o kartais atrodo o kam :)bet is esmes stora tikrai nesijauciu,nesergu kauliukiu manija smile.gif
Atsakyti
ugis 170cm
svoris 73kg
priaugau apie 14kg, kurie atrodo net nesiruosia kristi cry.gif cry.gif

teks imtis priemoniu fitness4.gif fitness3.gif
Atsakyti
Mano svoris siuo metu 53 kg. Noreciau sverti 48, kaip senais gerais laikais bigsmile.gif
Atsakyti