Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
visada sverdavau 55-56 kg o poto emiau ir per metus apsileidus visiskai metus sporta (pries tai visa gyvenima sportavau) priaugau 19kg ir dabar per pusantru metu pavyko desimt nukratyt bet noreciau grist i buvusia figura blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_nice_ @ 2008 02 12, 23:16)
visada sverdavau 55-56 kg o poto emiau ir per metus apsileidus visiskai metus sporta (pries tai visa gyvenima sportavau) priaugau 19kg ir dabar per pusantru metu pavyko desimt nukratyt bet noreciau grist i buvusia figura  blush2.gif

na dabar pasidalink patirtim, kaip atsikratei tu 10 kg. g.gif siek tiek atsikratyt ir as noreciau smile.gif
Atsakyti
Svoris - 80kg
Ugis - 161cm
Jau nuo nauju nebeturiu 4kg 4u.gif , noriu dar 16kg atsikratyti, todel susilazinau su vyru ir zadu laimeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ūgis 170 cm, o svoris 75 kg verysad.gif
Atsakyti
ritmetelis, [B] na dabar jau pasidalink savo patirtim ir papasakok kaip atsikratei tu 4 kg? 4u.gif
Atsakyti
mano ugis 168cm,o sveriu 81,5kg doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif pasizadejau sau kad numesiu daug kg ir grysiu i padini svori,kokio ir buvau,kai susipazianu su vyru ir kokia buvau iki nestumo wub.gif paziuresim ar man pavyks 4u.gif
Atsakyti
Mano ugis 172cm, svoris 55kg. Noreciau atsikratyt kokiu 2kg. Mano svoris visada svyruoja +- 3kg. Nezinau kas nutiko, bet po gimdymo mano pms pasidare lb stiprus, tai prisivalgau kaip kokia... doh.gif
Atsakyti
ūgis 176cm, svoris 59. tokia būdama esu laiminga 4u.gif
Atsakyti
mano ugis 168 cm, svoris 52 kg.
Per 6 menesius numečiau 10 kg, kurie negrizta jau beveik 1 metus 4u.gif

pripratau prie naujo gyvenimo budo ir nezadu siu kg susigrazinti ax.gif
Atsakyti
1.57m ir 55kg. atrodo naormalu. bet gelbėjimosi ratai ant pilvo jau nervina.
Atsakyti
Mano ugis 166cm.
Svoris ziema 46kg
Vasara 44-45kg

Priaugt tikrai nenoriu, valgau gerai, bet sveikai, nu tik saldumynu neatsisakau. Esu patenkinta savo figura, tik ''pieno liaukos'' mazokos 88cm, bet ko noret prie tokio svorio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 03 08, 16:48)
Mano ugis 166cm.
Svoris ziema 46kg
Vasara 44-45kg

Priaugt tikrai nenoriu, valgau gerai, bet sveikai, nu tik saldumynu neatsisakau. Esu patenkinta savo figura, tik ''pieno liaukos'' mazokos 88cm, bet ko noret prie tokio svorio verysad.gif

tai ko nuliudai, jei pati sakai kad patenkinta savo svoriu ir supranti kad kitaip ir negali but su tokiu svoriu? 88cm per krutine su 45 kg tai as sakyciau kad cia labai netgi nemazai... nebus gi krutine is oro g.gif
Atsakyti