Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(moodring @ 2008 03 12, 11:41)
tai ko nuliudai, jei pati sakai kad patenkinta savo svoriu ir supranti kad kitaip ir negali but su tokiu svoriu? 88cm per krutine su 45 kg tai as sakyciau kad cia labai netgi nemazai... nebus gi krutine is oro  g.gif

As gi moteris esu, o moterys visada randa priekaistu sau cool.gif
Atsakyti
taip tikejausi irasyti 60 bet eja realybe 66, ugis 170 blush2.gif
Atsakyti
Mano ūgis 1,69, svoris 57kg, labai norėčiau svert bent jau 54kg,nes nebetelpu į kai kuriuos savo drabužiukus verysad.gif Šiandien nusipirkau šiek tiek permažą suknelę teks stengtis įtilpt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prabalsavau 50-55 kg, dazniasiai sveriu 52. per ziema dakaliau iki 55 blink.gif tongue.gif jau bandau atsikratyti tu keliu kg doh.gif
Atsakyti
ugis 172 smile.gif
svoris 53 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 01 05, 21:51)
Aš kai buvau maždaug 19 metų svėriau 75-80 kg [iki tol buvau irgi tokia], bet po I kurso atrodo per daug priaugau, doh.gif  tai suėjus 20 metų nusprendžiau susiimti.
Svoris vis svyravo iki 70 kg. g.gif
Savo 22 gimtadienį sutikau sverdama apie 65 thumbup.gif  kilogramus, o 23 - 60 thumbup.gif  kilogramų. Per vestuves, kai man buvo 24 svėriau apie 55-56  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kilogramus. Tiek sverdama ir pastojau. Prieš gimdydama svėriau 72, o po gimdymo - 65.
Paskui per 3 mėnesius maitindama nukritau iki 53  rolleyes.gif kilogramų. paskui svoris svyravo iki 60-62 kilogramų. g.gif
Dabar - man 33 metai sveriu apie 60 kilogramų, schmoll.gif  bet norėčiau iki 55-56  verysad.gif numesti, na, nelabai sekasi, nes daugiausia valgau vakarais, na, ir vyno taurę išgeriu blush2.gif . Vasarą buvau iki 56 nukritusi........na, kad daugiau 60 nebūtų, tai viskas bus gerai. rolleyes.gif
Mano ūgis - 1,70 mirksiukas.gif

Tik neįsižeiskit, bet čia jau tikrai smulkmeniškumas doh.gif Jūs 14 metų tą savo svorį registravot kur nors, ar šiaip atmintis labai gera? Aš tai galvočiau, kad taip skrupulingai registruojant kiekvieno kg numetimą ar priaugimą, į valgymo sutrikimų centra reiktų kreiptis...
Atsakyti
Ūgis - 1,69 m
Svoris - 63,6 kg
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2008 05 07, 21:17)
Tik neįsižeiskit, bet čia jau tikrai smulkmeniškumas  doh.gif  Jūs 14 metų tą savo svorį registravot kur nors, ar šiaip atmintis labai gera? Aš tai galvočiau, kad taip skrupulingai registruojant kiekvieno kg numetimą ar priaugimą, į valgymo sutrikimų centra reiktų kreiptis...

Man atrodo, kad čis tiesiog gera atmintis g.gif Juk, kaip galim atsimenti kai kuriuos kitus savo gyvenimo faktus, tai manau lygiai taip pat galima prisiminti ir savo svorį, koks jis buvo tuo metu ax.gif
Atsakyti
Mano ūgis 174cm
Svoris 50 kg
Kartais net nepastebimai svoris sumažėja iki 49....
Dabar vėl stengiuosi priiaugti svorio,daugiausia svėrusi esu kokia 54,tai gerai vėl būtų pasiekti tokį svorį,o gal 55.Norėtusi,kad svoris augtų proporcingai,nes pas mani jis linkes kauptis ant pilvo g.gif .Bet manau tiksla pasieksiu ir pilva išsaugosiu.... drinks_cheers.gif .
Atsakyti
166cm 50kg. bet tai nedaug ka tie matmenys pasako, esme kokio tipo kuno sudejimas, kaulu smulkumas/stambumas ir pan.
Atsakyti
Ugis -170cm
Svoris - 59-60kg

Noreciau sverti 55kg, nors stora neatrodau ir krutine mano vien apie 2kg sveria rolleyes.gif , bet vistiek noretusi. Speju po gimdymo dziaugsiuosi jei sversiutiek bent kiek dabar biggrin.gif
P.S. O ar zinote, kad vien protingos moters galva sveria ? O gi apie 3 kg biggrin.gif
Iseina, kad mano svoris tik kokie 55 kg- tiek as noriu blush2.gif
Atsakyti
ūgis 168 cm, svoris 65 kg, norėčiau sverti apie 57 kg
Atsakyti