Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano ugis 160cm, mazute biggrin.gif sveriu 49kg, sakyciau kaip tik blush2.gif per nestuma priaugau 22kg rolleyes.gif tai sveriau 72kg...ziauru doh.gif dabar leliai mano 7,5 men, svoris susinormalizavo, sveriu tik 1kg maziau nei pries nestuma...nedariau nieko, kad svoris kristu, kazkaip savaime per pusmeti nukrito ax.gif
Atsakyti
Ūgis 179, o svoris 66. Šiandien sporto klube tiek svėriau. šiaip labai svyruoja tas mano svoris. Šiaip sveriu tiek kiek ir reikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linajja @ 2008 06 11, 10:01)
Ugis -170cm
Svoris - 59-60kg

Noreciau sverti 55kg...

nejuokaukit. sveriat labai gerai. nereikia nieko mesti.
Atsakyti
Dekui Sidharta uz nuomone 4u.gif Kiek suprantu pati sportuoji, o as niekaip nepriverciu g.gif Geriausiu atveju kokius tempimo pratimus padarau ar lanka kartais pasuku, o pasportuoti tikrai reiketu, kad sutvirteti ax.gif

Papildyta:
Bet as kaip nors susiimsiu cool.gif Reikia gi save myleti
Atsakyti
QUOTE(linajja @ 2008 07 04, 13:28)
Dekui Sidharta uz nuomone  4u.gif  Kiek suprantu pati sportuoji, o as niekaip nepriverciu 

bet sportuoti jūsų atveju tik dėl savęs. Dabar sveriate tiek kiek reikia, o jei numesite tuos penkis kg. tada sversit per mažai. Aš pati į svorį nežiūriu. žiūriu kaip kūnas atrodo. svarbu, kad visur būtų tiek kiek reikia, o svoris ne rodiklis.
Atsakyti
Ūgis 170 , sveriu 55-56 kg.
Atsakyti
Sveikutes,
mano ugis 155 cm, svoris 50 kg. O pries nestuma sveriau 46 kg. Pries nestuma i savo nuotraukas ziureti negaledavau, baisu kokia kuda buvau. Dabar man patinka kokia esu, bet va kita problema, biski pilvukas likes. Krutines ir klubu apimtis po 90 cm, tik per liemeni 72 cm. Jei pavyktu pilva sutvarkyti butu viskas "ciki" thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na mano ugis tai 180cm,sveriu 60 kg smile.gif bet daznai kokie
3 kg svyruoja i virsu ax.gif
Atsakyti
Mano ugis 177cm svoris 64 kg.. unsure.gif noriu svert 59 bent.. 4u.gif ..tikras sakaliukas doh.gif
Atsakyti
ugis 170cm, svoris 60-61kg, noreciau svert 56-57kg, bet niekaip negaliu tu keliu kg atsikratyt verysad.gif
Atsakyti
mano ugis 183, sveriu 75, noreciau 68...
Atsakyti
Mano ūgis 1,64 cm, o sveriu 48 kg (tiesa pasakius iki nėštumo tiek svėriau, dabar jau 49 biggrin.gif ), bet visada norėjau bent jau 50 kg sverti, matyt greitu metu svajonė išsipildys doh.gif
Atsakyti
Ugis 173cm, svoris ~55kg 4u.gif nors svoris svyruoja, kartais nukrenta iki 52-53kg kokiu panasiai, labai priklauso nuo gyvensenos, po ligos smarkiai nukrenta, bet palaipsniui vel atauga iki mazdaug 55kg ax.gif
Atsakyti