Nu ir susinervojau

, norejau isbalsuoti toje lenteleje, bet kazkodel man negalima, parasyta ivyko klaida

Bet vistiek pasisakysiu kiek sveriu, taigi 53 kg. ugis 164 cm. Esu patenkinta savo svoriu, bet ne paciu kunu, po dvieju nestumu ir gimdymu esu kaip tesla, ziuriu net celiulitas ant slaunu pradeda rastis, va jezau va jezau, geriau jau buti putlutei, bet kad nevirpetu visi pasaliai kai begioji. Kazkada tokia ir buvau, pries pirmaji nestuma, sverdavau 65 kg aisku tada neatrode paciai gerai, ir dietas ir sporta bandziau pora kg nukrenta ir vel priauga, o stai pagimdziau pirma vaikeli ir po poros menesiu visi drabuziai kristi pradejo, jokiu dietu jokio sporto paprasciausiai su vaikeliu nusilaksciau, per nestuma buvau apie 14kg priaugusi tai pries gimdyma sveriau netoli 78 kg ir grynai per pora menesiu numeciau ne tik tai ka buvau priaugusi bet ir dar beveik 10kg. Todel ir esu dabar tokia supliuskusi

Nelabai demesi i tai kreipiu, po drabuziais nesimato, sijona deduosi tik apsivilkusi geras pedkelnes kad gerai aptemptu, ir visos pazistamos tik ir stebisi - du vaikus pagimdziusi o kaip septyniolikine atrodai! Aisku pamatytu mane pliaze tai neatpazintu

Ne as cia biski per daug ant saves varau, nera taip blogai