Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Vėtružė @ 2005 09 25, 15:51)
nu va pasirodo aš storiausia iš visų  cry.gif  cry.gif  cry.gif
164 cm, 63 kg...
Maža, stora, ir da susivėlus  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Neverk, gi nesi storiausia.... ax.gif Beto tavo toks svoris gi tik laikinai, ane? Gi numesi, ane? Ir busi liekna ir grazi? Juk taip? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Beto, turbut labiau susivelus nes is namu kojos jau nuo ketvirtadienio nekeliu, tai nera reikalo ir sukuotis.... cool.gif blink.gif
Atsakyti
Aš manau .kad ši apklausa nevisai teisinga.Mūsų svoris gali būti ir vienodas ,bet ūgis skirsis ,todėl lygintis negalime.Geriau būtų lyginti KMI - kūno masės indeksą,tuomet žinotume ,ar daugiau lieknų ar daugiau turinčių viršsvorio. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano ugis 174cm,o svoris 58-60kg, jauciuosi gerai ax.gif
Atsakyti
Ugis 165 cm, o sveriu 57 kg, kad kas pasiimtu is manes bent 3 kg, tada jausciausi labai patogiai blush2.gif
Atsakyti
Mano ugis 164cm,o sveriu 62kg,per tris menesius 10kg priaugau cry.gif Galeciau kam nors 'padovanoti' 10kg,nes man ju visai nereikia doh.gif
Atsakyti
jo , mergaites,man siurpu skaityti ,ugis-167,noriu sverti 50...
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2005 10 04, 07:27)
jo , mergaites,man siurpu skaityti ,ugis-167,noriu sverti 50...

man irgi. Arba dar geriau 170 nori 50 čia man puskės noras blink.gif
Atsakyti
Ugis 173cm, svoris 58-59kg. Bus gerai, jei nevirsysiu 60kg
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 08 24, 13:43)
Mano ugis 1.67 svoris 54-55. Noriu svert 50. smile.gif

Tuomet būtų KMI - 17.9

Klasifikacija - Liesi
KMI - mažiau nei 18.5
Susirgimo rizika -Padidėjusi rizika susirgti kitomis, ne su antsvoriu susijusiomis ligomis

Rekomenduojamas gydymas:
Įpročių keitimas. Kaloringesnis maistas.
Plačiau http://www.kmi.lt/index.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAINAN: 04 spalio 2005 - 13:31
Jergau, aš tarp jūsų begemotas cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Mano ūgis 1,79. o svoris.....117 kg... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gal kam paskolinti tų kilogramėlių.... Kokių 40-45....
Atsakyti
Nu ir susinervojau smile.gif, norejau isbalsuoti toje lenteleje, bet kazkodel man negalima, parasyta ivyko klaida g.gif Bet vistiek pasisakysiu kiek sveriu, taigi 53 kg. ugis 164 cm. Esu patenkinta savo svoriu, bet ne paciu kunu, po dvieju nestumu ir gimdymu esu kaip tesla, ziuriu net celiulitas ant slaunu pradeda rastis, va jezau va jezau, geriau jau buti putlutei, bet kad nevirpetu visi pasaliai kai begioji. Kazkada tokia ir buvau, pries pirmaji nestuma, sverdavau 65 kg aisku tada neatrode paciai gerai, ir dietas ir sporta bandziau pora kg nukrenta ir vel priauga, o stai pagimdziau pirma vaikeli ir po poros menesiu visi drabuziai kristi pradejo, jokiu dietu jokio sporto paprasciausiai su vaikeliu nusilaksciau, per nestuma buvau apie 14kg priaugusi tai pries gimdyma sveriau netoli 78 kg ir grynai per pora menesiu numeciau ne tik tai ka buvau priaugusi bet ir dar beveik 10kg. Todel ir esu dabar tokia supliuskusi doh.gif Nelabai demesi i tai kreipiu, po drabuziais nesimato, sijona deduosi tik apsivilkusi geras pedkelnes kad gerai aptemptu, ir visos pazistamos tik ir stebisi - du vaikus pagimdziusi o kaip septyniolikine atrodai! Aisku pamatytu mane pliaze tai neatpazintu biggrin.gif Ne as cia biski per daug ant saves varau, nera taip blogai biggrin.gif
Atsakyti
Smile, o kaip taip greitai tuos kg panaikinai? blink.gif Kokios programos laikeisi? Ka valgei? Ar sportavai?
Atsakyti