Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(jalka @ 2008 10 16, 19:59)
drinks_cheers.gif na jus ir greitos!
bandysiu sekti tema...bet su jusu greiciu kazi kaip man pavyks.bandziau idet foto savo gelytes,kazkodel neiseina doh.gif

Sveika,prisijungus į mūsų būrį gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 10 16, 19:59)
drinks_cheers.gif na jus ir greitos!
bandysiu sekti tema...bet su jusu greiciu kazi kaip man pavyks.bandziau idet foto savo gelytes,kazkodel neiseina doh.gif

Bandyk per www.keep4u.ru
Tada per BROWSE isrenki nuotrauka is kompo ir spaudi "zagruzit". Tada nukopini (Copy) antra nuoroda ir su "Paste" idedi i atsakymo langeli.
Jei kas neaisku, klausk
Atsakyti
Lipu i naujos paltos lova ir as lotuliukas.gif

O Rena,nuostabioji, uz nauja tema orchideja dovanoju:
http://www.orchidee....ynchostylis.jpg
4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 16, 20:03)
Zuzla, ar jau? Taip greitai  nestuke.gif  ?!

ne ne, turėjau omeny ievunės gėlytes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 10 16, 20:06)
O Rena,nuostabioji, uz nauja tema orchideja dovanoju:

tarp mūsų yra ir poetė thumbup.gif
Atsakyti
http://209.85.135.10...3brEMd-rl_ywHIg
niekaip neišėjo trumpesnės nuorodos įmest, bandom kas gausis g.gif
atrodo pavyko biggrin.gif
Rena čia visos tau jei neturėjai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 16 spalio 2008 - 19:20
QUOTE(gekoniuke @ 2008 10 16, 20:18)
http://209.85.135.10...3brEMd-rl_ywHIg
niekaip neišėjo trumpesnės nuorodos įmest, bandom kas gausis g.gif

O čia kas? Tavo gėlytės g.gif
Atsakyti
Na kol šiandien savo darbais buvau užsiiėmus tai matau Makalius čia detektyvo įnešė bangelę blink.gif Matyt tvarkos užsimanė,o kad visa info pirmam puslapį jis kažin matė g.gif Asmeninio klausimo apie orches tai taip ir neišgirdau schmoll.gif O dar mus kaltina už plepalus bigsmile.gif Makaliau,gal ir tavo žinutes reiktų išsisaugoti,kad žinotum kam ką rašyti mirksiukas.gif Šeip čia nei vienas ir nei viena nebuvo įžeista,mes jau žinome kaip ir su kuria bendrauti,ir nei viena čia nebuvom įžeista,o kas kaip supranta tai jau čia nuo jo jumoro išprusimo laipsnio smile.gif

O aš šiandien tai su savo orchytėm triūsiau visą dieną doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytė23: 16 spalio 2008 - 19:22
O jus man paaiskinkit, koks cia prikolas daugaiausiai zinuciu surinkt? blush2.gif

As jau ne karta esu rasius, kad gerbiu tas temas, kur diskusijos nenukrypsta i lankas. Ir kur pateikiama rimta info apie esme. Bet jei nori zmones - lai plepa. Juk nebutina prisirakint ir atsizymet kas 10 minuciu, o nespejus pykti liet. Cia jau kazkokia nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 16, 20:21)
O čia kas? Tavo gėlytės g.gif

neįsivaizduoju kas įstengtu sukaupt tokią kolekciją blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 16, 20:22)
O jus man paaiskinkit, koks cia prikolas daugaiausiai zinuciu surinkt?  blush2.gif

As jau ne karta esu rasius, kad gerbiu tas temas, kur diskusijos nenukrypsta i lankas. Ir kur pateikiama rimta info apie esme. Bet jei nori zmones - lai plepa. Juk nebutina prisirakint ir atsizymet kas 10 minuciu, o nespejus pykti liet. Cia jau kazkokia nesamone  schmoll.gif

O man čia patinka,nes nėra griežtrai viskas,aš jau pavargau nuo tų griežtų forumų,nyku ten ir nėra noro tupėti ten schmoll.gif labai džiaugiausi,kaip radau šį forumą thumbup.gif .Visa info yra pirmame puslapį,kas neaišku visada klausiama visada atsakoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Vistiek jus daugiau bendramintes smile.gif Na gerai nesierzinsiu, bo paskui mane pravysit, kai nosi kystelsiu. Labanakt 4u.gif
Atsakyti

! 
Dar kartą prašau rašyti nenukrystant nuo temos. Jei norit paplepėt, tam yra Paplepėjimų skyrelis.

Jei jau nereikia šios temos, galim iškart uždaryt.
Atsakyti