Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

tada reiks ieskot kas skyle pragres doh.gif o gal zinot kur galima grazu nelabai brangu permatoma vazona nupirkt?
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2008 10 16, 22:07)
tada reiks ieskot kas skyle pragres doh.gif o gal zinot kur galima grazu nelabai brangu permatoma vazona nupirkt?

o tai tu nenori sita plastmasini istatyt i kita stiklini vazona ir nereiks grezti, juk yra specialiai orchidejoms lb graziu stikliniu vazoneliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2008 10 16, 22:07)

Stiklą gerai išgręžt spec. įrankių reik mastau.gif O tu tiesiog permatomą paprastą įstatyk į gražų, kad ir nepermatomą - problema išspręsta mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai galima permatoma i nepermatoma? nes taip buvau pastacius tai man pasake, kad negalima.
dekui jums uz pagalba, busiu turbut irgi is ligoniu. orchidejos man tokios grazios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukė78: 16 spalio 2008 - 21:18
Na merginos, aš ką tik iš Hyper maxsimos ir su orchyte ax.gif . Mb sako - pirksim, tik išsirink bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 10 16, 16:27)
ir tokiu šakeliu visos devynios  wub.gif

ei ei, ten juk žiedkočiai lotuliukas.gif kaip kažkuriai mamytei atrodo hihihi.gif
Atsakyti
Tai kokia issirinkai biggrin.gif . Saindien uzejau i maksina ziuriu fanelopsiai po 16,99 bet kaskokie ne tokie. O pasirodo ant dendrobiu uzrasyta fanelopsis, taip nepazistantis orchiu nusipirks ir bandys auginti kaip fanelopsi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 16, 22:28)
Na merginos, aš ką tik iš Hyper maxsimos ir su orchyte ax.gif . Mb sako - pirksim, tik išsirink bigsmile.gif

tai rodykis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2008 10 16, 21:55)
paskaiciau tai mano saknys zalios zalios. ir tikrai apacioj laikosi didele dregme
Papildyta:
Nesipykit, juk tokiu graziu geliu myletojos turi but labai geros.

Tai mes ir esam tokios matai kokia mūsų tema populiari,o kažkam pavydas bambą užgraužė ir vat įmetė kibirkštį schmoll.gif

Jeigu šaknys žalios žalios tai reiškia,kad ji nespėdavo pradžiūti iki kito laistymo,dabar jau neliek kol nepabals mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 16, 22:35)
Tai kokia issirinkai  biggrin.gif . Saindien uzejau i maksina ziuriu fanelopsiai po 16,99 bet kaskokie ne tokie. O pasirodo ant dendrobiu uzrasyta fanelopsis, taip nepazistantis orchiu nusipirks ir bandys auginti kaip fanelopsi  doh.gif  doh.gif

Buvo dendrobiai-felenospsiai nukainuoti po9,99, bet žiedeliai jau nukritę, bet būklė pusė velnio. O taip pogi uždėta, jog felenopsiai schmoll.gif
Atsakyti
kazkokia as siandien apsnudus reiks ciuju i vonia g.gif
ir orches mano kazkaip ne kaip atrodo g.gif pumpurai visi nudziuvo, bet kazkaip dzin, nebeimu i galva, nervina, dickio kraujo tyrimas blogas verysad.gif ciuju bus mums po operaciju unsure.gif ryt gydytojui zvanysiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 16, 22:43)
Tegu sako kas ka nori, o man pas Jus labai gera  biggrin.gif , ir papliurpt galima, ir informacijos randi. Stai Jums visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man irgi cia su jumis wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Aduka @ 2008 10 16, 22:44)
Buvo dendrobiai-felenospsiai nukainuoti po9,99,

noreciau kokio balto wub.gif
Atsakyti
Laikykis rena, gal dar viskas bus gerai. Padaryk pakartotinai tyrima, nes man taip buvo, antras tyrimas po 2 dienu kuo geriausias.
Atsakyti