Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

QUOTE(jolax @ 2009 03 24, 20:53)
Jei jusu name nera pirmininko skelbimo del skaiciuku parodymu-tai nieko si menesi ir nereikia daryti . Kai jau jusu nama ,,perims" Klaipedos vandenys, jus gausite pranesima i kuri ir reikes irasyti skaiciuku parodymus

aišku aciuks.gif
Atsakyti
kaip internetas 18 name? balticumas neiveda kolkas jo ir kliedi kad kazkokio priedo truksta smile.gif gal kas turit isivede?
Atsakyti
QUOTE(skrilis @ 2009 04 02, 14:29)
kaip internetas 18 name? balticumas neiveda kolkas jo ir kliedi kad kazkokio priedo truksta smile.gif gal kas turit isivede?

Pažįstami gyvena tame name, tai jie jau nuo sausio turi Balticum internetą.
Atsakyti
Na va, ir 14 name pakabino skelbimą apie šaukiamą gyventojų susirinkimą, bus pranešama apie Vandentiekio naujienas bei kai kurių paslaugų branginimą. Susirinkimas bus ketvirtadienį.
Atsakyti
11 name susirinkimas treciadieni. O kaip su talka? Balandis jau, velykos kita savaitgali, o aplinkos netvarkom. Kai pasivaikstai aplink namus tai baisu darosi, nekalbant jau apie nuorukas (kuriu tukstanciai po balkonais guli, o juk galima i stiklaini su vandeniu mesti-ir ilgam, ir nesmirda, ir per balkona nereikia mesti, jei peleniniu namie nera), bet akis bado buteliai plastikiniai ir stikliniai, popiergaliai, maiseliai nuo cipsu... Manau laikas jau talka butu daryti... galetu pirmininkas ir tai suorganizuoti...
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2009 04 06, 12:48)
11 name susirinkimas treciadieni. O kaip su talka? Balandis jau, velykos kita savaitgali, o aplinkos netvarkom. Kai pasivaikstai aplink namus tai baisu darosi, nekalbant jau apie nuorukas (kuriu tukstanciai po balkonais guli, o juk galima i stiklaini su vandeniu mesti-ir ilgam, ir nesmirda, ir per balkona nereikia mesti, jei peleniniu namie nera), bet akis bado buteliai plastikiniai ir stikliniai, popiergaliai, maiseliai nuo cipsu... Manau laikas jau talka butu daryti... galetu pirmininkas ir tai suorganizuoti...

man tai labiausiai akis bado suniuku kakuciai unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man taip pat akis bado nuorukos, o dar pikciau buvo kai su savo mazaja vaziavom pro berods 8 nama (9-ti)ir kazkas mete nuoruka vos ne i vezima, nuoruka nukrito per gera sprindi nuo vezimo blink.gif
kaip uzvire kraujas mad.gif bandziau susekti is kurio auksto bet be sansu. As pati rukau, bet nesu gyvenime ismetusi nei vienos nuorukos ir net nekratau pelenu islindusi per langa. Jei koki karta pamatysiu is kur mete tada nepatingesiu surinkti, pakilsiu i virsu, paskambinsiu i duris o kai atidarys tada drebsiu i troba triniti.gif gal pasimokys nors truputi umn.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 04 06, 23:05)
sveikos  4u.gif
man taip pat akis bado nuorukos, o dar pikciau buvo kai su savo mazaja vaziavom pro berods 8 nama (9-ti)ir kazkas mete nuoruka vos ne i vezima, nuoruka nukrito per gera sprindi nuo vezimo  blink.gif
kaip uzvire kraujas mad.gif bandziau susekti is kurio auksto bet be sansu. As pati rukau, bet nesu gyvenime ismetusi nei vienos nuorukos ir net nekratau pelenu islindusi per langa. Jei koki karta pamatysiu is kur mete tada nepatingesiu surinkti, pakilsiu i virsu, paskambinsiu i duris o kai atidarys tada drebsiu i troba triniti.gif  gal pasimokys nors truputi  umn.gif

man ir kelis kartus taip buvo, tokius gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2009 04 06, 12:48)

Į talką aš irgi eičiau. Gal per susirinkimą pirmininkas palies šį klausimą. Galim ir pačios įgarsinti smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi čia bendraujantys,
Noriu ir aš prie jūsų gražios kompanijos prisijungti. Atsikėlėme čia prieš savaitę. Perskaičiau visus jūsų pokalbius, žiūriu panašios problemos ir mus jau palietė: drėgmė, šuniukai, šiukšlės. Smagu matyti tike daug mamyčių čia su vaikučiais. Vežimėliai į mišką ir iš jo darda ir darda. Super. Dėl šiukšlių, tai esu šokiruota mano namo (14) kažkurio aukšto gyventojų elgesiu. Vyras išėjęs su draugu į balkoną užmatė tokį įvykį, kad iš kažkurio balkono išskriejo ryšulėlis šiukšlių tiesiai ant šaligatvio. Svetainės langai į ligoninės pusę ir ten dar statybinių vagonėlių pilna, tai ant tų vagonėlių stogų ir aplink juos mes pamatėm ir daugiau tokių ryšulėlių. Nepilni maišeliai surišti ir išmesti. SIAUBAS. Dar tokių gražumėlių niekur nebuvau mačiusi ir jau tikrai nesitikėjau čia pamatyti.
Atsakyti
Kas lankotės pas gyd. D.Balčiūną, "Vakarų ekspreso" dienraštyje vyksta konkursas už geriausią mediką- prabalsuokim už savąjį- juk tai puikus medikas, esu jam dėkinga už daugelį dalykų, dėl savo ir savo vaikelio sveikatos 4u.gif Manau, daugelis man tik pritartų mirksiukas.gif

va čia, nr 71 4u.gif
Atsakyti
"Išminuokime" Klaipėdą!
http://www.ve.lt/?da...p;id=1239295249
Atsakyti