Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

Na reikes but pasiruosusiai fiksuoti kakojanti suniuka, bet kad tik tilptu i objektyva ir s...keturkojis ir seimininkas biggrin.gif
Atsakyti
Na va turim nauja ,,dragunieti"-GANDRA! Kaip man jo gaila, vargselis greiciausiai nepaskrenda, jegu nebeturi. Jei ne savaitgalis jau buciau paskambinusi i gyvunu globos bendrija. ir kaip tycia dasr sventinis ilgas savaitgalis ispuola. Kad tik gandriukas isgyventu ir dar daug kam atnestu ,,leliuku". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2009 04 11, 18:30)
Na va turim nauja ,,dragunieti"-GANDRA! Kaip man jo gaila, vargselis greiciausiai nepaskrenda, jegu nebeturi. Jei ne savaitgalis jau buciau paskambinusi i gyvunu globos bendrija. ir kaip tycia dasr sventinis ilgas savaitgalis ispuola. Kad tik gandriukas isgyventu ir dar daug kam atnestu ,,leliuku". biggrin.gif

Ir aš jį mačiau bigsmile.gif , net nusifotkinau. Vos pamačiusi MB pasakiau, kad čia mums ko gero neša, tik dar per anksti, tai gal atvyko pasižvalgyti, ar geri būsim tėvai lotuliukas.gif

O liūdna, nes šunys jį vaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2009 04 11, 18:30)

Tai jis jau kelinta diena vaiku zaidimu aikstelese vaikstineja sad.gif. Viena bobule norejo batonu gandra pamaitint doh.gif
Atsakyti
Tas vargsas gandras visa rudieni centre prie Danes upes pragyveno.Ten ji maitindavo,paskui prapole,o dabar pas mus atsirado.Keista kad jam is tos tarnybos niekas taip ir nepadejo,tiksliai zinau kad ten buvo pranesta.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes jungiuosi ir as prie jusu,su praejusiom sventem 4u.gif .Gyvenu Dragunuose ,esu pirmo kurso klaipedos universiteto studente...po sesijos nusimato ilgos vasaros atostogas ,tad galeciau dirbti valandine aukle ar tvarkyti namus ...esu be zalingu iprociu ,turiu patirties su vaikuciais bei esu labai atsakinga...laukiu pasiulymu... mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki!

Ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio, nes irgi gyvenu dragūnuose 4u.gif
Tiesa dėl to gandriuko, kaip tik šiandien jį mačiau parskridusį ant stulpo šviesos sėdėjo ir nuo viršaus žvalgėsi aplinkui... bet lygtais didelis ir sveikas atrodė, nes skrido normaliai!

O kaip iš vis gyvenimas dragūnuose? Kaip kaimynai? Ar nėra jokių pikčių ir barniu? Ar visgi būna, kaip ir visur?
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2009 04 16, 12:59)
Ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio, nes irgi gyvenu dragūnuose  4u.gif
O kaip iš vis gyvenimas dragūnuose? Kaip kaimynai? Ar nėra jokių pikčių ir barniu? Ar visgi būna, kaip ir visur?
4u.gif

Sveika 4u.gif
Neseniai atsikraustei? Gal į 14 ar 18 namą? ax.gif
Aš gyvenu 14 -ame. Pers susirinkimą pirmininkas neperseniausiai sakė, kad namas beveik pilnai apgyvendintas, tačiau didelė dalis savininkų yra išnuomoję butus. O nuomininkai visais laikais mažiau rūpinasi bendru gerbūviu. Kol kas kaimynais esu patenkinta, mažai apie juos žinau ir mažai ką girdžiu - o čia jau privalumas thumbup.gif Be to, mano įėjime viso labo 16 butų.
O šiaip čia kaip ir visur.
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2009 04 16, 20:34)
Sveika  4u.gif
Neseniai atsikraustei? Gal į 14 ar 18 namą?  ax.gif
Aš gyvenu 14 -ame. Pers susirinkimą pirmininkas neperseniausiai sakė, kad namas beveik pilnai apgyvendintas, tačiau didelė dalis savininkų yra išnuomoję butus. O nuomininkai visais laikais mažiau rūpinasi bendru gerbūviu. Kol kas kaimynais esu patenkinta, mažai apie juos žinau ir mažai ką girdžiu - o čia jau privalumas  thumbup.gif Be to, mano įėjime viso labo 16 butų.
O šiaip čia kaip ir visur.

Na mes jau metukai kaip atsikraustėm 4u.gif gyvenam 12 name tai priešais kaip suprantu!
smile.gif
о kai pas mus buvo susirinkumas, tai buvau labai nustebus, kad mūsų name gyvena daug močiučių ir senelių ... doh.gif pasirodo mano laiptinei iš 5 butų 2 butai su senukais ...
O veina močiutka kur šalia gyvena beldžia mums į sienas ... doh.gif rytais ir naktim ..
Kai paklausėm kodėl taip daro pasakė kad jai iš kažkur smirda ir kai pabeldžia, tai nuostoja ... doh.gif ir ką tu jai pasakysi?
Atsakyti
vos nenukritau nuo kedes perskaicius apie bobute lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien nakti stebejau musu draiga gandra kuris stovejo ant septinaukscio pries mano nama...na ir ilgai jis cia uzsibuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(t.t. @ 2009 02 11, 17:25)
lotuliukas.gif  geras  biggrin.gif  prisiminiau ir as tuos laikus  doh.gif  tik man reikdavo is penkto tempt smile.gif kur anksciau gyvenom tongue.gif
ziurek mane labai apeme smalsumas  blush2.gif
buvo gal dar ir yra.... tokia istorija..... mes gyvenam 4 aukste langai i liepojos gatve g.gif  taip lyg vadinasi ... Cia labai svarbu smile.gif o treciam aukste po mumis gyvena kazkokia krazy moteriske..................... cia labai idomi istorija, bet jei Jus gyvenat ne po ja, tai nesvarbu smile.gif biggrin.gif  tada sia istorija papasakosiu kita karta....

QUOTE(t.t. @ 2009 02 12, 15:19)
g.gif  MAn labai ydomu ar ji nebuvo pas jus atejusi?
O buvo taip, viena vakara - atejo pasiklaust ar pas mus vanduo normaliai bega, tai pasnekejom, sakem viskas ciki, taip maloniai ir issiskirstem. Bet kita karta atejo 6 ryto ir sako, mes per Jus nemiegojom, pas mus nuo Jusu smirda unsure.gif
Mes pradejom galvot, kalbet kas cia gali but, nes pas mus tikrai nesmirda ir dar taip kad apacioj zmogus negaletu miegot schmoll.gif
Mane kazkaip net p[aranoja apeme  verysad.gif  galvoju nu kaip taip gali but....
Paskui buvo 1 nakties, paskui vel 6 ryto - sako Jus vis tiek nemiegat  g.gif
Tai va, ir buvo paskutini karta, kai sake pas mus daugiau nebeis, nes turbut isitikino - nors labai abejoju - kad is musu negali smirdet mirksiukas.gif
Tai sakau ar ji aprimo ar nuejo pas kitus blink.gif

O GAL DAR PAS KA NORS SMIRDA? IR GALVOJAT KAD NUO KAIMYNU?

perskaičiau beveik visą temą karsta.gif
TAIP MERGAITĖS ČIA MANO KAIMYNKA KURI SMIRDA IŠ 3 AUKŠTO!!!! 12 namo!
pralinksminot mane!
ji pati smirda labai ! Daug kartų buvau išėjus į laiptinę, o ji atdarius duris į koridorių ir pravėrus visus langus ..vedinasi savo smirdalus ... dvokia nerealiai
galima swoon.gif o kai tik pamato kad išeina kažkas tai greit duris uždaro ... doh.gif
Atsakyti