Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

QUOTE(Slapux @ 2009 06 23, 11:50)
Karšto vandens pašildymas - 13,50, vanduo+nuotėkos - 4,19. Viso už karšto vandens kubą - 17,69 lt  ax.gif

Pas mus irgi viskas tvarkoj: Karšto vandens pašildymas – 12,50 lt, vanduo+nuotėkos - 4,19 lt yrgi, Viso 16,69 lt už kubą, jau antra mėnesi kaip visi patys nurašinėjom parodimus. Turbūt visi sąžiningai tai daro, tikėkimės kad ir toliau taip bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 23 birželio 2009 - 10:24
Turiu klausimėlį 4u.gif
ateina du lapukai- vienas iš Kl. energijos, kitas iš Kl. vandens...abiejuose reikia įrašyti skaitiklių parodymus...ir viename ir kitame reikia parašyti 1 skaitiklio parodymus, tai jie turi būti vienodi? g.gif
nes apsižiūrėjau, kad pas mane nevienodi parodymai ir skirtumas net 40 kubų blink.gif negali būti, kad aš taip nuvažiavau į šonus, man regis tas pradinis nurašymas buvo blogas, kai davė duomenis dar tie, kas nurašinėjo doh.gif niekaip nesuprantu, kaip čia galėjo atsitikti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš irgi turiu klausimą ... mes tai pirmą kart mokėjome atskirai už vandenį ir davėm parodymus ... bet parodymus nurodėm mokant per internetinį banką.. ar tie parodymai įdomu buvo surašyti, ar ne? Kaip manot? Ar mums reikėjo antrą kartą dar telefonu priduoti? Gal kas susidūrė su tokiu atvejum? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 23, 11:33)
Turiu klausimėlį 4u.gif
ateina du lapukai- vienas iš Kl. energijos, kitas iš Kl. vandens...abiejuose reikia įrašyti skaitiklių parodymus...ir viename ir kitame reikia parašyti 1 skaitiklio parodymus, tai jie turi būti vienodi? g.gif
nes apsižiūrėjau, kad pas mane nevienodi parodymai ir skirtumas net 40 kubų blink.gif negali būti, kad aš taip nuvažiavau į šonus, man regis tas pradinis nurašymas buvo blogas, kai davė duomenis dar tie, kas nurašinėjo doh.gif niekaip nesuprantu, kaip čia galėjo atsitikti rolleyes.gif

nu tikriausiai kad kazkas sumaisyta - mums Dragunuose irgi ateina 2 lapeliai, tai Kl. energinos lapelyje i pirma eilute rasau karsto vandens parodymus, i antra - silumos skaitiklio (jei reikia). O i Klp. vandens, i pirma rasosi saltas vanduo, i antra - karstas (bent jau taip pas mus, nes prie kiekvienos eilutes yra parasytas skaitliuko numeris)
Atsakyti
Taip abiejuose lapuose:,,Vandenys" ir Klapedos energija karsto vandens prodymai turi buti vienodi....Man tai viskas atitinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2009 06 23, 12:36)
O aš irgi turiu klausimą ... mes tai pirmą kart mokėjome atskirai už vandenį ir davėm parodymus ... bet parodymus nurodėm mokant per internetinį banką.. ar tie parodymai įdomu buvo surašyti, ar ne? Kaip manot? Ar mums reikėjo antrą kartą dar telefonu priduoti? Gal kas susidūrė su tokiu atvejum?  doh.gif

as tai sumoku internetu ir nedeklaruoju atskirai vandens parodymu.. lyg ir nereikia.. g.gif

bet del visa ko deklaravau dar atskirai ir klp. vandeniui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lvingelyte: 23 birželio 2009 - 12:47
QUOTE(lvingelyte @ 2009 06 23, 13:42)
as tai sumoku internetu ir nedeklaruoju atskirai vandens parodymu.. lyg ir nereikia..  g.gif

bet del visa ko deklaravau dar atskirai ir klp. vandeniui  ax.gif

Ka dreikia deklaruoti tai tikrai, nbet ar reikia kartotis.. tai va klausimas ..
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2009 06 23, 12:48)
Ka dreikia deklaruoti tai tikrai, nbet ar reikia kartotis.. tai va klausimas ..

nu gal nebus blogiau jei deklaruosi pakartotinai, t.y. jei kartosiesi
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 06 23, 13:49)
nu gal nebus blogiau jei deklaruosi pakartotinai, t.y. jei kartosiesi

nu gi uzknisa rasyti laiskus wink.gif po 2 kart smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2009 06 23, 13:12)
nu gi uzknisa rasyti laiskus wink.gif po 2 kart smile.gif))

smile.gif
Atsakyti
as ne i tema smile.gif

sea view is Dragunu 1 smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mina25 @ 2009 06 23, 14:17)
as ne i tema smile.gif

sea view is Dragunu 1 smile.gif

grazu... smile.gif smile.gif cia is kelinto auksto?
Atsakyti