Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

QUOTE(Sashuska @ 2009 06 23, 13:48)
Ka dreikia deklaruoti tai tikrai, nbet ar reikia kartotis.. tai va klausimas ..

As vandens ir silumos skaiciuku parodymus, rasau tik elektroniniu budu jokiu atskiru lapu jiems nesiunciu. Ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 06 23, 13:36)
nu tikriausiai kad kazkas sumaisyta  - mums Dragunuose irgi ateina 2 lapeliai, tai Kl. energinos lapelyje i pirma eilute rasau karsto vandens parodymus, i antra - silumos skaitiklio (jei reikia). O i Klp. vandens, i pirma rasosi saltas vanduo, i antra - karstas (bent jau taip pas mus, nes prie kiekvienos eilutes yra parasytas skaitliuko numeris)

QUOTE(jolax @ 2009 06 23, 13:38)
Taip abiejuose lapuose:,,Vandenys" ir Klapedos energija karsto vandens prodymai turi buti vienodi....Man tai viskas atitinka ax.gif

dėkui 4u.gif
na va kaip įdomiai...pagal vingelytės aprašymą, tai pas mane viskas gerai rolleyes.gif
na pvz iš energijos lapelis
skaitiklis iki nuo
1 karstas vanduo
4 šiluma

Kl. vanduo
skaitiklis iki nuo
1 šaltas vanduo
2 karštas vanduo

bet va ir klausimas, kodėl viename karštas vanduo yra skaitiklis nr 1, o kitame skaitiklis nr 2 g.gif nes šiaip viskas atitinka, tik va šita skaitiklių numeracija neatitinka...arba tada pas mane gaunasi skirtumas 40 kubų ir ne mano naudai blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 25, 11:18)
dėkui 4u.gif
na va kaip įdomiai...pagal vingelytės aprašymą, tai pas mane viskas gerai rolleyes.gif
na pvz iš energijos lapelis
skaitiklis  iki  nuo
1          karstas vanduo
4          šiluma

Kl. vanduo
skaitiklis      iki    nuo
1          šaltas vanduo
2          karštas vanduo
bet va ir klausimas, kodėl viename karštas vanduo yra skaitiklis nr 1, o kitame skaitiklis nr 2  g.gif nes šiaip viskas atitinka, tik va šita skaitiklių numeracija neatitinka...arba tada pas mane gaunasi skirtumas 40 kubų ir ne mano naudai blink.gif  doh.gif

idomiai kazkaip... g.gif

Papildyta:
niu as paziuresiu, kaip kita menesi ateis saskaitos, jei viskas tvarkoje bus, tai reiskia, teisingai surasiau visus duomenis pagal skaitliukus ir i reikiamas eilutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 06 23, 16:44)
grazu... smile.gif smile.gif cia is kelinto auksto?

is virsaus, is 19 berods mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mina25 @ 2009 06 25, 13:55)
is virsaus, is 19 berods  mirksiukas.gif

tikrai superinis vaizdelis smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mina25 @ 2009 06 25, 13:55)
is virsaus, is 19 berods  mirksiukas.gif

tiesa, tai kaip ten del tos isvykos su dviratukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 06 25, 19:11)
tiesa, tai kaip ten del tos isvykos su dviratukais? smile.gif

Visi pradingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2009 06 26, 08:15)
Visi pradingo  biggrin.gif

tai jau matau, kad pradingo smile.gif smile.gif butu faina susiorganizuoti, kol oras superinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 06 25, 13:32)
niu as paziuresiu, kaip kita menesi ateis saskaitos, jei viskas tvarkoje bus, tai reiskia, teisingai surasiau visus duomenis pagal skaitliukus ir i reikiamas eilutes smile.gif

Šiandien buvau Klaipėdos energijoje, viskas gerai thumbup.gif yra taip, kaip surašiau:

Klaipėdos energijos lapelis
skaitiklis iki nuo
1 karštas vanduo
4 šiluma

Klaipėdos vandens lapelis
skaitiklis iki nuo
1 šaltas vanduo
2 karštas vanduo

o skaitiklių numeriai, tai čia ne mūsų skaitiklių numeriai, o jų pačių įsivesta numeracija, todėl ir skiriasi, vienism karštas vanduo yra nr 1 , kitiems nr 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 26, 12:09)
Šiandien buvau Klaipėdos energijoje, viskas gerai thumbup.gif yra taip, kaip surašiau:

Klaipėdos energijos lapelis
skaitiklis  iki  nuo
1          karštas vanduo
4          šiluma

Klaipėdos vandens lapelis
skaitiklis      iki    nuo
1          šaltas vanduo
2          karštas vanduo

o skaitiklių numeriai, tai čia ne mūsų skaitiklių numeriai, o jų pačių įsivesta numeracija, todėl ir skiriasi, vienism karštas vanduo yra nr 1 , kitiems nr 2  4u.gif

tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
bus bus dviratukais butinai smile.gif neuzilgo jau blush2.gif
tik vis neatrandu kada cia vaziuoti galetume nes vis uzimti visi vakarai doh.gif
Atsakyti
Zodziu del dviratuku smile.gif
vyras mane atkalbineja nuo sitos minties.. kad taip masiskai organizuoti.

Bet jei kas norit, is pradziu per sita temele galim susirinkti ir padaryti bandomaji vaziavima. Ir ziuresim kaip seksis smile.gif

Laika siulau ateinanti antradieni, birzelio 30d., 18val. Renkames prie 7 ir 11 namu esancioje dideleje masinu stovejimo aiksteleje.

Ar butu vaziuojanciu? rolleyes.gif

Mes vaziuotume tryse, su vaikuciu.
Atsakyti