Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 22, 19:48)
Vo mano sedevras... labai nesijuokit  blush2.gif
nesu as superine mezgeja...  blush2.gif

Saunuole thumbup.gif siltai vaikina aprengei wub.gif

Kas cia gali juoktis biggrin.gif As pora metu nesugebejau megztinio pabaigti, tai isardziau daba ir nauja pradejau doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Nezinia ar baigsiu nerti cool.gif

Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 22, 20:48)
user posted image

megstinis thumbup.gif svarbiausia, kad mamos rankų darbas, kuris ramina ir teikia turi gerą aurą. megztas su meile.
bet man tai vaikinukas fainesnis už megztinį thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Valery @ 2008 10 22, 20:51)
Saunuole  thumbup.gif siltai vaikina aprengei  wub.gif

Kas cia gali juoktis  biggrin.gif As pora metu nesugebejau megztinio pabaigti, tai isardziau daba ir nauja pradejau  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
Nezinia ar baigsiu nerti  cool.gif

doh.gif lotuliukas.gif
kaip laikais????????????? mirksiukas.gif

nu labanakt - varau ilsėtis - faina buvo šiandien, bet kai visą dieną ant kojų, nesinori dar, bet jau reikia poilsio doh.gif ba paskui Žemyna mane nuvaikys gimusi... su tokiais tempais doh.gif

labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 22, 18:18)
As savo pilieciui visada vos tik uzrausta gerkle, dedu varskes kompresus. Fantastiskas vaistas. Tik labai jau smirda kai nuimi blink.gif .Bet padeda labai. Bent jau mes tai labai daug kartu issisukom be antibiotiku thumbup.gif

maniskis jau kaip varsketis vaiksciotu, nes nebuvo ne karto nuo 2menesiu , kad gerkle nebutu paraudus, musu gyd kai apziuri vaika, tai sako -kaip visada sveikas smile.gif , kita gyd apziuri- iskart vaistu kruva pripiesia doh.gif lotuliukas.gif , nu nesersi vaiko istisai vaistais
vdapr saunus megztinis drinks_cheers.gif , tau reik tokiu siulu kaip as pirkau- mezgi lygiai ir gaunasi rastai tongue.gif ir paskui galesi pasimaivyt ne pries viena nemokancia megzt savo aukstuoju pilotazu rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus ax.gif ale kiek kartu as ji ardziau doh.gif jei ne tas tai tas... bet vistiek kaklas blogai isleistas ir rankoves ilgokos...

O Rugseje as jau siaip nusiziurejau panasius siulus ax.gif tik dar nepirkau, bet ruosius mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

cia paskaitymui apie ultragarsa
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 22, 21:10)
bet vistiek kaklas blogai isleistas ir rankoves ilgokos...

ne taip greit isaugs irnesakyk.gif
Atsakyti
ir dar keli psichologo patarimai
gal kam pravers
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 10 22, 17:50)
unsure.gif aciu tikiuosi nes ten daktarus praktiskai gali nesisaukt  cool.gif  iki pirmad antibus geriam tada ziurim ka turim  unsure.gif  wajetau kaip susinervinau tiesiog juodai cray.gif

Tai iki pirmadienio turėtų būt sveika 4u.gif
Rugseje bistras tas tavo jaunuolis, tik temperatūra truputį nukrito ir jau dvi moteriškes nuo kojų nuvarė lotuliukas.gif

Andryte čia gal tavo Rūtai dar burnytę skauda ir todėl nelabai valgo, smagu kad pas jus viskas gerai 4u.gif
Andryte svarbu kad labai to nori, o baimes kai patapsi nestuke.gif ir mes kaip nors padėsim ištverti 4u.gif O dėl nesigavimo, jei jau du vaikelius turėjai, kodėl trečias turėtų nesigauti mirksiukas.gif

QUOTE(Andryte @ 2008 10 22, 19:05)
O as pati tai kaip kazkokiam sapne - dienos tai lekia nepagaunamai, tai tarsi kazkas paspaudzia stop mygtuka ir laikas sustoja vietoj. Va rytoj jau bus puse metu, kaip nebeturiu savo vaikiuko  verysad.gif Liudna... Kazkaip viskas atrodo kaip vakar, kai kurie momentai isliko tokie ryskus... Kaip ateina mano tetis ir sako, kad rado sirdies yda... Kaip daktarai sako, kad jo sirdute neatlaike operacijos ir jis mirsta...

Sunkūs tie prisiminimai... console.gif

QUOTE(STT @ 2008 10 22, 20:19)
neduok antibų, nemušk tempos...
ai, bet ką aš čia sakau.... čia aš taip su saviškiu darau ir pasveikstam per kelias dienas - imunitetas sutvarko bacilas... vaikas vaikui nelygu - bet nėr baisiau kai mažius serga - laikykitės  4u.gif  sveikit

Tik kad nuo gerklės būna labai aukšta temperatūra doh.gif Mano Justė nuo aukštos temperatūros pastoviai vemdavo, Giedrutei net iki 40 buvo temperatūra pakilusi ir kai mažajai būna iki 39 pakilusi tai baisu laukti kol pati nukris... doh.gif Kaip sakant baimės akys didelės.

QUOTE(vdapr @ 2008 10 22, 20:48)
user posted image

O ko čia juoktis labai gražus megztinis, o tavo sūnus tai thumbup.gif vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 22, 19:48)
user posted image

thumbup.gif nu laabaai grazu thumbup.gif ir tavo vyriskis labai grazus, jauciu, kai bus bernas tai ojojoj koks wub.gif wub.gif
o kadangi mano modeliukas - mano sese - tai biski ilgiau uztruksiu jai suknele megzt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 22, 21:29)
thumbup.gif  nu laabaai grazu  thumbup.gif  ir tavo vyriskis labai grazus, jauciu, kai bus bernas tai ojojoj koks  wub.gif  wub.gif

Jo mergytes bernas tai bus toks... kad kiekvienas plaukas tures stovet savo vietoj ir ne kitaip... jau dabar i miesta einant reik pasikvepint susisukuot ir siaip pries veidrodi maivytis... oi kas ateiti manes laukia doh.gif
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif dar miegat? ax.gif

user posted image
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
STT kur tu gal jau nebe 2 in 1 g.gif
Atsakyti