Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(STT @ 2008 10 22, 08:49)
važiuojam su vaiku į Vichy... blush2.gif  kaži neapsijuoksiu  blush2.gif
laaabai norim  blush2.gif

Apsijuokti, tai neapsijuoksi, bet buk protinga ir labai atsargi. Saugok save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 22, 08:34)
papasakosiu jums istoriją, kaip pirmą kart nuėjau pas būrėją. man buvo aštuoniolika. su drauge nuvarėm šiaip sau, dėl jos nesėkmingų meilės reikalų o aš kaip priedas, šiaip sau.
ir ji man pasakė, kad dievas duoda tris vaikus, bet turėsi tik du. ir klausia manęs, sako tu gal abortą pasidarius.... blyn, kaip užpykau, kaip užsiutau vos nepasiunčiau, su mano nusiteikimu prieš abortus ji tokius dalykus klausinėja... išėjau kaip žiežula, galvoju debilė ir ttt.
ir va tau - rezultatas... ji matė...
taip pat mano auklė matė kad vaikas bus be sveikatos, bet man nieko nesakė.
o dar prieš tai kai dar nebuvau nėščia su antru, auklė kažkada yra sakius, kad jus sukrės baisiai ir jūsų vyrą jaunesnio už jus artimo vyro mirtis.... nurašiau viską kokiems pusbroliams vyro... ir še tau...
bet kai tau sako - nurašai viską kitam ir net nepagalvoji, kad tai lies tave patį. o viską supratau ir prisiminiau tik po kiek laiko po netekties, kai kapsčiausi savo praeity...

Ale kur jūs tas normalias būrėjas randat? Jei Kaune kokią normalią žinočiau, nueičiau dėl įdomumo... Nes mano mamai kažkada jaunystėj būrėja viską labai tiksliai išbūrė, net vyro vardą, vaikų skaičių, kad anksti našle liks... Bet ta būrėja buvo jos gera draugė, tai patikimesnė atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 22 spalio 2008 - 10:12
QUOTE(Sella @ 2008 10 21, 21:44)

O ar nekraujavo ištraukus dantį? unsure.gif  Mat kokia aš bailė, iš tos baimės net nenuvažiavau pas dantistą  blush2.gif 

Įdėjo tokį tvarstelį ir liepė sukandus 3 valandas laikyt. Bet aš ankskčiau išsižiojau - neištvėriau tiek tylėjimo tongue.gif . Šiandien viskas jau gerai.

Gražioj šaly gyveni mirksiukas.gif , Sella. Ar nutekėjai, ar šiaip laimės ieškot nuvažiavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 22, 08:34)
Sveikos,

nu žinokitės man kažkas vyksta  blink.gif
miegu po devynias valandas  doh.gif  antra ar trečia naktis.... į tuliką vos kelis kartus per naktį, kai būdavo po keliolika..... ir Ten dūrsto... jei gerai pamenu su pirmu lyg po dūrstymų neužilgo kamštis iškeliavo ir veikla prasidėjo biggrin.gif

STT, laikykis: viskas bus OK. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 22, 11:49)

Nu STT tu ir duodi, kaip nuo stogo thumbup.gif . Pavydziu tavo vakui turet tokia mamule thumbup.gif . Bet jau tikrai, buk atsargi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 22, 10:49)

Kaip faina... O aš dar nei vienam vandens pramogų parke nebuvau... blush2.gif Lauksiu įspūdžių.
Papildyta:
VDAPR,
Laikysiu už tave kumščius penktadienį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 22 spalio 2008 - 10:11
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 22, 09:05)
Įdėjo tokį tvarstelį ir liepė sukandus 3 valandas laikyt. Bet aš ankskčiau išsižiojau - neištvėriau tiek tylėjimo  tongue.gif . Šiandien viskas jau gerai.
Gražioj šaly gyveni  mirksiukas.gif , Sella. Ar nutekėjai, ar šiaip laimės ieškot nuvažiavai?  ax.gif

Tikrai, kad nuostabi salis thumbup.gif Teko man gyvenime tokia laime, kaip gera menesiuka pagyvent Italijoje, tai grizau ir sakiau jai teks kada bekt is Lietuvos, tai tik Italijoje gyvensiu. Ir nekitaip ax.gif Jau labai svetingai mane sutiko lotuliukas.gif

Sella, tai kokie vejai nupute Tave i Italy smile.gif Leisk mums pasmalsauti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 22, 11:02)
Apsijuokti, tai neapsijuoksi, bet buk protinga ir labai atsargi.  Saugok save smile.gif

ok - būčiu aš visada atsargi - o ypač dabar.
ne pirmą kart - juk beveik kas tris savaites varom... tik jau dabar toks laikas doh.gif
seniau tai kas savaitę... o vaikas su tėvu ir dabar kas savaitę į vandens pramogas čiuožia, tik aš apsiraminus, bet sakiau jau paskutinį kart blush2.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 22, 11:04)
Ale kur jūs tas normalias būrėjas randat? Jei Kaune kokią normalią žinočiau, nueičiau dėl įdomumo... Nes mano mamai kažkada jaunystėj būrėja viską labai tiksliai išbūrė, net vyro vardą, vaikų skaičių, kad anksti našle liks... Bet ta būrėja buvo jos gera draugė, tai patikimesnė atrodo.

taigi keturis metus namie sėdėjo su vaiku biggrin.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 22, 11:05)
STT, laikykis: viskas bus OK.  smile.gif

ačiū

QUOTE(sandrynja @ 2008 10 22, 11:05)
Nu STT tu ir duodi, kaip nuo stogo thumbup.gif . Pavydziu tavo vakui turet tokia mamule thumbup.gif . Bet jau tikrai, buk atsargi rolleyes.gif

neduodu, visada tokia buvau ir esu.... ant galo nėštumo torpedą šiknon įsistačiau blush2.gif biškį - bet paskui štilis bus

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 22, 11:13)
Kaip faina... O aš dar nei vienam vandens pramogų parke nebuvau...  blush2.gif

tai varykit gi - faina labai
ai kokie ten įspūdžiai, kai dažnai važiuoji... bet 37 savaičių nėštume dar niekad nebuvau - dabar pirmas kartas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos
buvo dingus temuke is favoritu tai kol vel radau kol viska perskaiciau doh.gif

Labai dziaugiuosi del STT ir Zemynos va jom 4u.gif

kitos laikykites viskas bus gerai 4u.gif

pasirodysiu laaabai retai isvaziuojam su Evuka pas teti i londona tai kai galesiu prisijungius wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(sandrynja @ 2008 10 22, 11:05)

na mergytes ir as 37 savaiciu buvau Druskininku parke... KAip fanai buvo burbulinese voniose.... Sakesssssssss.... tik kad mane pilvas vis i virsu keldavo i koki baseina beilipdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 22, 11:13)
Kaip faina... O aš dar nei vienam vandens pramogų parke nebuvau...  blush2.gif Lauksiu įspūdžių.
Papildyta:
VDAPR,
Laikysiu už tave kumščius penktadienį...

aciu... visoms uz palaikyma...
Vakar pries miega ikaliau raminanciu vaistu... nes stogas tai vaziavo juodai... tai bent ISSIMIEGOJAU... siandien biskiuka zmogum jauciuos...

STT gero pasiplaukiojimo 4u.gif

Rugseje kaip tavo ligoniukas laikosi? gal jau sveikas?

As ir vakar pas dantiste uzsirasiau i eile... Lapkricio 18 d pirma darbo diena ir vakare pas dantiste... 2in1 pas mane gausis... anksciau nebuvo laiko laisvo... o ir spesiu moraliskai save paruost pries ta stomotologo kede, graztus ir t.t. brrrrrrrrrr....

Geros dieneles visoms 4u.gif

Gerai siandien bent tiek kad nelyja ax.gif
Atsakyti
Nius, o tai ka veikinejat, mergaiciukes? Su STT tai viskas aisku tongue.gif .
Rugseje, kaip tavo mazasis zmogutis laikosi? Tikiuosi jau sveikas kaip ridikas?
Vdapr, kaip siandie nuotaikeles? Laukiam penktadienio. Tikiu, kad greit galesi but nestuke.gif
BIce, kur vel dingai?
Bim, ku ku, atsiliepk. KAip tu besilaikai?
Ir balta avyte nieko neduoda apie save zinot g.gif .
Zvelsa, Laura, sestadieni turim kvietima i drauges mergytes gimtadieni Klaipedoj. Tai jei suspes suremontuot musu masiniuka, sestadieni busim Klaipedoj mirksiukas.gif .
Na, o as lyg ir susitvarkiau su savo nuotaikelemis. Atsliukino ramybe pas mus smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 22 spalio 2008 - 13:35
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 22, 14:34)
Vdapr, kaip siandie nuotaikeles? Laukiam penktadienio. Tikiu, kad greit galesi but nestuke.gif

nezinau po sios nakties issimiegojimo jauciuos sakyciau net gerai... tik nezinau kiek tas gerumes tesis... turbut iki kol reiks eit miegot... g.gif
Atsakyti