Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 27, 10:33)
Pritariu tau, STT.
Mano seseriai, kai laukėsi, devintam mėnesy gydytoja nusprendė, kad vaikeliui trūksta... stuburo slankstelių, taigi, niekad nevaikščios ir nesėdės. Sesuo kaukė, "sienom lipo", gyvenimo prasmės nebematė... Ir pagimdė kuo sveikiausią dukrelę, kuriai štai jau šį mėnesį bus 10 metų. Ir kas nerįsitikinęs gali taip gąsdinti nėščią moterį? Juk vien nuo to streso kas nors negerai vaikeliui galėjo būt...

ojetau..... va čia tadi daktarė doh.gif nu aš tokiai paskui nuėjus manau akis iškabinčiau.... gyvatė...

Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 10 27, 10:30)
Labas rytas mirksiukas.gif
Balta avyte,aciu uz pusrycius,o amadei uz kava 4u.gif
Pasisotinau,pasidusinau,einu pasigrazinsiu ir leksiu i TA smile.gif
Geros dienos 4u.gif  Skaniu pyragu essen.gif ( ir as noreciau,ale turbut neturesiu laiko g.gif )

sėkmiuko taui Divėja, o mes laikiam tavęs grįžtant su gerom naujienom...
tik nekankink mūsų biggrin.gif
oj, kaip fainaaaaaaaaaaaaaa -) viskas bus laabai gerai thumbup.gif
QUOTE(Amade @ 2008 10 27, 10:38)
mastau.gif o kas yra TA?  blush2.gif

TA - yra techninė apžiūra.
ty ginekologo konsultacija ir apžiūra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 27, 10:38)
mastau.gif o kas yra TA?  blush2.gif

skrydis ant vertalioto pas gine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 26, 18:23)
user posted image
sitai silkei karoliukus prisiuvineju ir keleta stikliuku-alesvarovskiu reiks prisiut, tai planuoju savaites pradzioj baigt kitos ax.gif

Labai labai gražu. smile.gif "Baltai" pavydžiu, nes siuvinėt tai aš visai nemoku... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 10 26, 19:53)
Leis leis... na aisku nuo organizmo priklauso... mano kadangi arkliskas.. kaip pasake vienas gydytojas tai matyt todel ir leido gine ... bet grieztai pasake nuo SAUSIO 1 D. ne anksciau... tai MV juokesi turesim ka veikt NAuju Metu nakti...

Alia, kaip faina... 4u.gif Svarbu pas tave viskas gerai ir leidimas duotas.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 27, 09:41)
TA - yra techninė apžiūra.
ty ginekologo konsultacija ir apžiūra mirksiukas.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 09:41)
skrydis ant vertalioto pas gine smile.gif

hihihi.gif taip ir pamaniau tongue.gif
Atsakyti
Prisijuokiau iš savo vaiko lotuliukas.gif Sakau sakyk mama, sako ma-ma, sakyk tete, sako te-te-te, sakyk Miglė, o ji pagalvojo (matyt nusprendė, kad nesigaus) ir sako pu-pa pu-pa lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 27, 10:56)
Prisijuokiau iš savo vaiko lotuliukas.gif  Sakau sakyk mama, sako ma-ma, sakyk tete, sako te-te-te, sakyk Miglė, o ji pagalvojo (matyt nusprendė, kad nesigaus) ir sako pu-pa pu-pa lotuliukas.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 10:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  stai ir as ... labas 4u.gif
as dar tik is lovos tongue.gif  man atostogos rolleyes.gif

drinks_cheers.gif  man ir nera poreikio
mb klausia su ta bendrauji, su kita bendrauji?... sakau ne... draugem isleisciau laika , o dabar sau siuvineju blush2.gif ... jos manim nesidomi, o as turiu idomesne veikla nei apipliotkint kazka rolleyes.gif

Būtent. smile.gif
Bandysiu ir aš sugrįžt prie savo pomėgių - mezgimo, nėrimo. Jaučiu, pribrendo laikas pagaliau. Ilga gavos pertrauka, bet įgūdžiai pamažu atsigaus. Pradžiai - nors gal ir juokinga - pažadėjau savo krikšto dukrai gimtadienio progra numegzti jos Barbei puošnią vestuvinę suknią... Jau ir siūlus nusipirkau. Turiu 4 savaites. Tikiuosi, kas nors gausis...
Papildyta:
Prisijuokiau iš savo vaiko lotuliukas.gif  Sakau sakyk mama, sako ma-ma, sakyk tete, sako te-te-te, sakyk Miglė, o ji pagalvojo (matyt nusprendė, kad nesigaus) ir sako pu-pa pu-pa lotuliukas.gif  wub.gif

Pralinksminai.... smile.gif
Ir aš prisiminiau, kaip mano metukų Martynas šaukdavo supykęs: "Noriu timbo!!!" O mes pasimetę nežinodavom, ko jam reikia, nes aplamai visi daiktai ir žaislai buvo vadinami "timbas"...
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 27, 11:56)

Ot galvociuke thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
STT,
Linkėjimai Žemynai: paglostyk nuo manęs pilvuką... nestuke.gif
Papildyta:
Na, merginos,geros Jums dienelės. Atsisveikinu trumpam - reikia darbe eksportą suruošti...
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 27, 09:56)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ot gudri mergaite thumbup.gif nuo mazumes issisukt moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 26, 21:59)
o tu bandei g.gif ?... neeeeee turbut, taigi,

unsure.gif bandziau ten menas neiveikiamas dar pamegsti dar dar bet nieko daugiau schmoll.gif:

QUOTE(STT @ 2008 10 27, 08:39)
jomajo.... nugi labas rytas - kiek galima miegot a? biggrin.gif

irnesakyk.gif mes jau senai nemiegam tas laiko sukimas susuko mano vaiko proteli doh.gif:

o ji pagalvojo (matyt nusprendė, kad nesigaus) ir sako pu-pa pu-pa lotuliukas.gif  wub.gif

lotuliukas.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

turbut visi saukiat ja pupa bigsmile.gif

viena mergaiciuke 3-4m klausiu koks jos vardas, sako- mergaite. tada klausiu-o kaip tave mamyte saukia?... ta atsako - ei mergaite... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu va mano atostogos- tai savo vyrams kotlietus kepu rugstyniu sriuba verdu, kaip bite tarp puodu duoduos rolleyes.gif

sakiau gal iki kirpyklos nusvilpt reiks, kasas palikt, nes tuoj plika liksiu doh.gif

musu maziaus , gal 5m, topinis zodis buvo- saldadabybe (tipo savivaldybe) lotuliukas.gif . prie zmoniu garsiai uzklause- o tu mama dalyvausi saldadabybes rinkimuose?...
Atsakyti