Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(spyglej @ 2008 10 27, 08:50)
Labas rytas.  biggrin.gif  mirksiukas.gif Jau nemiegam ir po pusryčių ir po kavos jau mes. Dukrytė nepripažysta laikrodžių sukimų schmoll.gif
STT žiūriu tave tai nemiga kankina g.gif  Kaip sveikatos judviejų? mirksiukas.gif  g.gif

sveika, o nors viena atsikėlus jau biggrin.gif

mano sveikata šiandien kaip torpeda šiknoj būtų..... baisu.... tai diena be jėgų, tai kita kaip steroidų pripompuota būčiau...
eisiu šiandien lygint mažulės rūbukų ir krausiu tašėn jau.
atvažiuos mama, kepsim skanų obuolių pyragą.
vienžo šiandien darysiu viską, kad diena praeitų greitai ir produktyviai, nes ryt pas wub.gif kelionė ir prašysiu prognozių - ko jis taaaaaip bijo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif .
Na ir mes jau is lovos issiropstem.Oras slykstus, tupesim namie. Mums smagu visiems atostogos. Bus ir sunus ir MB namie thumbup.gif . Zadejo mane su dukriuku sia savaite palepint. Siandien pietus darys abu vyrukai mirksiukas.gif . Idomu ka jie mums paruos hihihi.gif
STT, matau Zemyna neduoda tau miegot, isdykute wub.gif Itariu rytoj vel anksti kelsites, juk pas daktariuka leksit mirksiukas.gif Matau sinadien gera dienele turesi. Sekmes 4u.gif (serno smarve jau turbut isgaravo tongue.gif ).
Geros dienos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas visoms

visas vaisinu pusryciais user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 25, 14:47)
nebijau pasakyt kad nebeturiu dukrytes. dabar atsirade nauju pazystamu PO TO, kartais paklausia kodel negalvojam apie kita, zmones lieka sokiruoti kai pasakai, kad mes ja turim, bet ji ne su mumis, teko net ir vyru akyse pamatyt asaras...
kazkaip pazenklinta-kitokia, seniai jauciuos, nebeliko ne vienos drauges, absoliuciai nutruko viskas su visais, liko tik seima... skaudu, bet isgyvensim, tiesiog ismokau "nebematyt" to ko nenoriu arba pasistengiu isvengt

Ir pas mane tas pats... Pasirodo, ir kitoms panašiai, o aš jau galvojau, kad aš viena kažkokia "pačiuožus": kuo daugiau laiko praeina, tuo mažiau draugų... Ir poreikio draugystėms kažkaip nebejaučiu. Svarbu tik šeima.

Papildyta:
QUOTE(jamaika @ 2008 10 25, 15:53)
O jūs visos turite kažkokius popierius? skrodimo išvadas ir pan.?
Nes aš jokio popierėlio neturiu..... siaubas, tuo metu apie tai negalvojau, o dabar kažkaip net nežinau, gal reikėjo irgi reikalauti?? o kas turėjo duoti?

Ir mes naturim jokio popierėlio... Tik žodžiu pasakė, o mes nepareikalavom: ne tas tuo metu svarbu buvo...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

prasom kavytes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 27, 08:39)
jomajo.... nugi labas rytas - kiek galima miegot a? biggrin.gif
visos miega o rugsėjė matyt pyragus jau kepa  bigsmile.gif  ir netturi laiko pasisakyt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif stai ir as ... labas 4u.gif
as dar tik is lovos tongue.gif man atostogos rolleyes.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 27, 10:08)
Ir pas mane tas pats... Pasirodo, ir kitoms panašiai, o aš jau galvojau, kad aš viena kažkokia "pačiuožus": kuo daugiau laiko praeina, tuo mažiau draugų... Ir poreikio draugystėms kažkaip nebejaučiu. Svarbu tik šeima.

drinks_cheers.gif man ir nera poreikio
mb klausia su ta bendrauji, su kita bendrauji?... sakau ne... draugem isleisciau laika , o dabar sau siuvineju blush2.gif ... jos manim nesidomi, o as turiu idomesne veikla nei apipliotkint kazka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 27, 09:59)
STT, matau Zemyna neduoda tau miegot, isdykute wub.gif Itariu rytoj vel anksti kelsites, juk pas daktariuka leksit mirksiukas.gif Matau sinadien gera dienele turesi. Sekmes 4u.gif (serno smarve jau turbut isgaravo tongue.gif ).
Geros dienos visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nea, neanksti - kokią aštuntą biggrin.gif
aš jau nebežinau, kada anksti ir kada vėlai.... šiąnakt pusė dviejų atsikėliau, ir nesupratau, ar vėlai ar anksti lotuliukas.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 10 27, 10:03)
labas rytas visoms
visas vaisinu pusryciais user posted image

ačiū - skanu

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 10:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  stai ir as ... labas 4u.gif
as dar tik is lovos tongue.gif  man atostogos rolleyes.gif

labas - nu tai per atostogas nekepi kaip suprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 27, 09:08)

Pas mane taip pat... draugų nebeliko, kažkuri rašė, kad negali išbūti triukšme, tai aš ir jokių linksmybių negaliu pernešt dabar, max valandžikę galiu išsėdėt, atrodo ir man linksma būna, bet vėliau jau toks nuovargis atsiranda, kad baisu doh.gif
Aš irgi pražilau, MB šviesus, tai nelabai matos, bet irgi....

STT- skanaus pyrago bigsmile.gif
Aš vakar iškepiau, tai jau šiandie nebėr, gal vėl iškept g.gif

Rugsėja- tikrai pavydžiu tau tokių gabumų, o svarbiausia kantrybės, 2tūkst karoliukų doh.gif po viso siuvinėjimo, košmaras doh.gif .......jei pradėt nuo 0, unsure.gif tai man čia darbo min 5metams blush2.gif Bet išties laaaaaaabai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 10 25, 17:22)
Vaivos juosta, galiu atsakyti į tavo klausimą, jis tikrai neįžūlus.Tik galvoju ar turiu teisę čia rašyti, jūs kalbate apie vaikučių skrodimus (Dieve, kaip tai baisu  verysad.gif ). Aš dar nė karto nepatyriau gimdymo.Bet jei vaikas mirė iki gimdymo, man vis tiek liks vaikas, nors jo nesupau ant rankų... cray.gif
Du nėštumai nutrūko pirmą nėštumo trimestrą, vienas - jau antrą.Jau buvo užaugęs pilvukas ir aplinkiniai pastebėdavo, kad esu nėščia. verysad.gif

Sella, nenusimink, būna pasauly ir gerų dalykų: viena mano bendradarbė turėjo iš eilės septynis persileidimu, o dabar jau trečio leliuko laukiasi... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Balta avyte,aciu uz pusrycius,o amadei uz kava 4u.gif
Pasisotinau,pasidusinau,einu pasigrazinsiu ir leksiu i TA smile.gif
Geros dienos 4u.gif Skaniu pyragu essen.gif ( ir as noreciau,ale turbut neturesiu laiko g.gif )
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 25, 20:39)
mano pasvarstymai apie genetinius...

genetikai tiria ir echu, bet tiria ir tyrimais.
aišku, visko gal ir negali pasakyt adatos tikslumu, bet pasako. tik reikia juos darytis tiksliai tam tikru laiku. pas mus mergos ėjo kažkaip pradžioj, paskui per vidurį nėštumo kelis kartus, paskui vėl ir tikrai ne tik echo.
ir vandenis jama ir dar kažką, nežinau.. reikia pasiskaityt.

bet aš neičiau... nebent žinočiau, kad pas mane ir pas vyrą koks tupi.... bet iki šiol nežinau ir man ramu. gal ir tupi - mano nėštumas šitas ir taip pilnas baimių o jei dar daryčiaus genetinius ir iki pvz dvyliktos savaitės sakytų kad viskas gerai, paskui kokią aštuonioliktą savaitę dar kažkoks tyrimas ir kažkas negerai.... ką tada daryt? a? lyst gyvai žemėn? laidot gyvą sveiką ar nesveiką vaiką? žudyt išsivysčiusį? ir ant galo pagimdyt ir atsidurt vileikoj???? arba prisinervint taip kad vaikas mirtų pats???
buvo pas mūsų nėštukes kažkada tokių baimių - pasidaro, kažką pasako, ir paskui verkia.... kam???

nesąmonė man - aš turėjau galimybę pasidaryt genetinius bet nesidariau ir nedarysiu jų jei dar būsiu nėščia.
sklaidos ar kiti trūkumai gali būti bet gali ir nebūti. manau kad tai korta. kaip ir kiekvienos mūsų vaikelio mirtis. galėjo būt galėjo ir nebūt. ir kokia tikimybė, kad vėl taip bus?
čia kaip mano gydytojas sakė su kelione 45 kilometre iš Kauno....

mano nuomone nuo likimo nepabėgsi - kas skirta tą turėsi... o kas iš to? juk besimylint ir gaminant vaiką neapsisaugosi. paskui abortuosi??? kas suteikė tą teisę?
juolab galim pamatyt kaip veikia mus po netekties kitos netektys - du akivaizdūs pavyzdžiai pačioj pradžioj.... o kaip veiktų tuomet abortas?

jau geriau tada išvis nesiryžt pačiai gimdyt o paimt globot ar įsivaikint - tiek vaikų laukia....

Pritariu tau, STT.
Mano seseriai, kai laukėsi, devintam mėnesy gydytoja nusprendė, kad vaikeliui trūksta... stuburo slankstelių, taigi, niekad nevaikščios ir nesėdės. Sesuo kaukė, "sienom lipo", gyvenimo prasmės nebematė... Ir pagimdė kuo sveikiausią dukrelę, kuriai štai jau šį mėnesį bus 10 metų. Ir kas nerįsitikinęs gali taip gąsdinti nėščią moterį? Juk vien nuo to streso kas nors negerai vaikeliui galėjo būt...
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 10 27, 09:30)
Labas rytas mirksiukas.gif
Balta avyte,aciu uz pusrycius,o amadei uz kava 4u.gif
Pasisotinau,pasidusinau,einu pasigrazinsiu ir leksiu i TA smile.gif
Geros dienos 4u.gif  Skaniu pyragu essen.gif ( ir as noreciau,ale turbut neturesiu laiko g.gif )

mastau.gif o kas yra TA? blush2.gif
Atsakyti