Labutis mergytės
užmigo mano "pupa pupa", tai galiu ramiai rašyt, nes per dieną jei prisėdu, tai tik paskaityt galiu, kitu atveju mazgiukė rašo kartu, tad nesuskaitytumėt
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 28, 13:43)
gal kokiu naujienu turi????????????

Vis dar laukiam

MB visas piktas nervinasi

.....
QUOTE(STT @ 2008 10 28, 18:50)
Brrrrrrrr bjaurūs tokie virusai....
Sveikatytės tavo ligoniukui

Mamytei, nesinervink, plauk rankeles ir viskas bus gerai, Žemynai linkėjimai
QUOTE(divėja @ 2008 10 28, 20:06)
Einu vonion pagulet

labai mėgstu gulėti vonioje, kaifas........ Vos tik ištaikau, kai MB gali prižiūrėti Migle, relaksuoju vonioj
QUOTE(vdapr @ 2008 10 28, 20:12)
Mergytes biskiuka pasiskusiu Jums:
Siandien visa dien skauda ma galva... kartais net susisuka ir supykina... nu bet nekreipiu demesio... tai dabar prisedau pasimatau spaudima vienoj rankoj 139/100 kitoj 145/109... Isgeriau vaistu... kur per nestuma geriau... ale kaip jis man vis nesusitvarko... nors siandien biskiuka vel nervu turejau ant MV biskiuka stiprokai pykstu... tai gal tas turi itakos

nu ale ne pirma karta man jis pakyla.. nezinau jau... o pas seimos gydytoja biskiuka prisibijau eit... kad nerastu ko.. po to planavimas nusikels i tolima ateiti... nu dar reik laukt koki menesiuka gal susitvarkys viskas
jjjjjjjooo keliauk pas daktarę ir net nedvejok, paskui ir pačiai bus ramiau
Aš ir turiu šią bėdą

Mano viršsvoris ir šiaip nedidelės problemėlės su širdute iššaukia aukštą kraujospūdį

, prieš pastodama buvau pas gyd, išrašė vaistų, bet taip ir nesusireguliavo, vvos pastojau, spaudimas vėl užkilo, tad nėštumo metu gėriau Dopegyt'ą. Jei tu irgi jas vartoji, tai bent man gyd sakė, kad jos tik nėštumo metu, o šiaip nepadeda
Papildyta:
nugi, gal pasirodysiu įkiri, bet....nu jau kelintą kart suintriguojate komentuodamos nuotraukas, gal susimylėsit kuri ir man "leidimą" duosit?