Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas
Atsakyti
Labas Rytas 4u.gif

Lekiu pas gine i apziura blink.gif Bijau blink.gif Oj kaip bijau...

Visoms Sypsningos dienos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, kazkaip klaikiai vel noriu miego doh.gif bet geriu atomines kavos, gal pramus ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Laikykites visos, ne sirkite 4u.gif
O as palieku Jumi savaitelei, uz valandos isvaziuoju bigsmile.gif
Ex... Ilga kelione laukia man jau nuo to vidurius susuko
blush2.gif

Sekmes visoms 4u.gif

STT, kada ten gimdyt zadejai g.gif Na, as 6 lapkricio griztu, gal jau rasiu naujienu g.gif wub.gif
Atsakyti
Labutes is ryto mirksiukas.gif
As cia jau su kakava ax.gif

STT,kaip sveikatos pas jus?

Vdapr,kantrybes tau 4u.gif

Valery,gero skrydzio 4u.gif

Klaudi Ja laukiam naujienu bigsmile.gif

Rasa,lauksim tavo nuotraukyciu,kad galetume susipazint mirksiukas.gif

balta avyte,kaip tavo nuotaikeles? O sveikatuke? O darbas???????

O as sianakt laaaaaabai prastai miegojau doh.gif Bet gal kaip nors pratemsiu sita diena neuzmigus darbe g.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
labas mergytes 4u.gif

Valery geros keliones 4u.gif
Atsakyti
Susinervinau iki negaliu...... Visą naktį neramiai miegojau, sapnavau tą patikrinimą mokykloj, sėdžiu dabar mokykloj nuo 8 ryto, n kartų popierius peržiūrėjau - ateina pavaduotoja - "neatvažiuos šiandien "ponai" , ryt. "........... nu blyn blyn...... Neatsisakau dar visiškai nuo rytojaus susitikimo. Jei atvažiuos iš pačio ryto, tai aš lįsčiau jam į akis su tais popieriais pati pirmoji, tai gal iki kokios 10-tos jau būčiau ir laisva, tada ir atidumiu Kaunan. Bet jei susimils apsireikšt prieš pietus, tai š....s .
Atsakyti
Labas rytas

Blecha mucha, susinervijau juodai..

Tiek pricitavau, prilinkėjau ir mano suš.... Bite Vodafone issijungė ir viskas dingo.
Pabandysiu prisiminti nes jau negrįšiu atgal.

Vaivos juosta - mano pirmas sunelis iš pirmos santuokos, užtat sveikas blush2.gif

Valery - geros kelionės.

Klaudija - Sėkmės pas ginę, pranešk naujienas. Aš tai jau pas jas eiti nebebijau - šarvas geležinis per 14 metų užaugęs doh.gif

Vdapr - o kokio ilgumo tie Jūsų nekalbadieniai. Pas mane geriau išsirėkt, po to susitaikyt ir vsio. Tylėti - ne man (pagal horoskopą avinas esu)

Tai ką - rytoj Akropoly prie Čili kaimo pirmo įėjimo nuo vaiku pasaulio 12.00 kaip supratau. Aikšku. Jei ką aš dažyta rudaplaukė su antvoriu thumbup.gif O ieškosiu lieknos šviesiaplaukės (Rugsėjės)
Atsakyti
labas rytas.
pas mus jau prisnigo! o kaip salta. vakar tokiais dideliais kasniais drebe. dabar mano sode visa zole dar nuklota sniegu. palauksim kol pasils diena, reiks iseit i lauka, elizai pamperiu reik butinai.
matau visko daug cia pas jus vyksta, valery iskeliavo. stt berniukas serga verysad.gif . vaivos juosta nesinervuok del tos komisijos, ateis ryt ir praeis.
einu namu tvarkyt, eliza telika ziuri blink.gif , tai galiu biski pasikuisti.
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 10 29, 11:36)
Labas rytas

Blecha mucha, susinervijau juodai..

Vdapr - o kokio ilgumo tie Jūsų nekalbadieniai. Pas mane geriau išsirėkt, po to susitaikyt ir vsio. Tylėti - ne man (pagal horoskopą avinas esu)

Tai ką - rytoj Akropoly prie Čili kaimo pirmo įėjimo nuo vaiku pasaulio 12.00 kaip supratau. Aikšku. Jei ką aš dažyta rudaplaukė su antvoriu thumbup.gif O ieškosiu lieknos šviesiaplaukės (Rugsėjės)

as ir avinas pagal horoskopa... o pas mus ilgiausias tylejimas truko 5 dienas... na bet sikart tikrai trumpiau truks nes sestadieni 1 lapkricio ir atvaziuos uosviai brrrrrr tai teks kalbet... o siaip tai man ir patinka issirekaut... bet kai atsirado mazius tai mes nerekaujam... pasakom kas ant dusios ir tylos siena tada buna...kartais ir ne viska pasakai kas ant dusios... taip ir lieka kitam kartui...

O as ir su antsvoriu su juoda didelia rankine busiu... ax.gif

Vaivos juosta tikesimes kad tau ryt pavyks atlekt
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 29, 00:51)
as ir vel skusiuos Jums  verysad.gif
siandien susipykom su vytu... pavargau laikyt visus keturis kampus... tai pas mus nuo siandien vakaro nekalbadieniai prasidejo... tikrai zinokit pavargau... masinos remontu turiu rupintis as, (na man darbui ji gyvybiskai reikalinga, o ja reikia paremontuoti, tai dar naiviai tikejaus kad jis nuvarys pas meistrus ja, bet klydau) visais namu ukio reikalais as, galu gale paminkliuko reikaliukais as... ka prasiau padaryt to nesugebejo padaryt tai dabar tvorele isbrannksta mus apie 400 lt... ir dar likau kalta kad jam nepriminiau nors kelis kartus kartojau... nu ir t.t. Jis tik moka dejuot kaip jam sunku... o man tai lengva? bet priprates kad as pas seimoj ta stiprioji tai ir atsiputes... nu pavargau juodai... zinokit kartais pagalvoju, kad turiu Gabrieliuka ir man gana... ech... kaip ors.. argi pirmas kartas  g.gif  verysad.gif

Ai, pasistenk nusiramint: aš jau beveik susitaikiau su panašia savo padėtimi... Vistiek niekas nepasikeis. Nors kartais vistiek sunervuoja... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 28, 18:10)
OK tada  ketvirtadieni 12,00 renkames Akropoly , prie CILI picos, prie iejimo nuo vaiku zaidimu kambario puses (kad nereiktu eit per stalus ir sakyt -labas tu is SM smile.gif? )

Gaila, nu man niekaip neišeina vidurdieny iš darbo ištrūkt ir staigiai atgal grįžt... verysad.gif Sėkmingo pasimatymo, lauksiu nuotraukyčių.
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 10 28, 19:50)
Sveikos
na aš čia...
šiąnakt miegojau dvi valandas - tada kai parašiau čia - viskas buvo...
mano mažius pradėjo laaabai vemt ir viduriuot ir vos ne mėlynuot ir krist akyse - nuvarėm į priimąmąjį ir su greitąją į Santariškes...
žodž, bet pažįstu savo vaiką pasitikiu savimi ir pagal pareiškimą pasiėmiau jį pirmą valandą. dabar miega, jau nebevemia, viskas bus gerai.
bijau tik dėl savęs, nes buvau ten, kur daaaug baisių infekcinių ligū ir ttt jaučiu ketvirtadienį nuvarysiu kraujuko prisiduot į aids centrą, nes nerimas užkankins.
bet tikiuosi geriausio, turi būti mums geriausia...
pas Kravčenką buvau, kol mama su vaiku pabuvo, Žemyna patenkinta, sveria 3212 kg ir užsicementavus - šią savaitę sakė no šansų, kaklelis trys cm.. nebent vandenukai kaip iš giedro dangaus lietus nutekėtų.
viskas - eisiu greitai jaučiu miegot, jei miegosis man

STT, kaip ten pas Jus reikaliukai?
Laikykis, mergaite, viskas susitvarkys.
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 29, 09:26)
Lekiu pas gine i apziura blink.gif Bijau blink.gif Oj kaip bijau...

Sėkmės. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Valery @ 2008 10 29, 09:40)
O as palieku Jumi savaitelei, uz valandos isvaziuoju  bigsmile.gif
Ex... Ilga kelione laukia man jau nuo to vidurius susuko
blush2.gif

Geros kelionės tau...
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 29, 11:20)
Susinervinau iki negaliu...... Visą naktį neramiai miegojau, sapnavau tą patikrinimą mokykloj, sėdžiu dabar mokykloj nuo 8 ryto, n kartų popierius peržiūrėjau - ateina pavaduotoja - "neatvažiuos šiandien "ponai" , ryt.  "........... nu blyn blyn......  Neatsisakau dar visiškai nuo rytojaus susitikimo. Jei atvažiuos iš pačio ryto, tai aš lįsčiau jam į akis su tais popieriais pati pirmoji, tai gal iki kokios 10-tos jau būčiau ir laisva, tada ir atidumiu Kaunan. Bet jei susimils apsireikšt prieš pietus, tai š....s .

Vaivos juosta, laikykis: praeis kaip nors tas patikrinimas. Nors pati tavo vietoj turbūt panašiai jausčiausi...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 29, 11:20)
Susinervinau iki negaliu...... Visą naktį neramiai miegojau, sapnavau tą patikrinimą mokykloj, sėdžiu dabar mokykloj nuo 8 ryto, n kartų popierius peržiūrėjau - ateina pavaduotoja - "neatvažiuos šiandien "ponai" , ryt.  "........... nu blyn blyn......  Neatsisakau dar visiškai nuo rytojaus susitikimo. Jei atvažiuos iš pačio ryto, tai aš lįsčiau jam į akis su tais popieriais pati pirmoji, tai gal iki kokios 10-tos jau būčiau ir laisva, tada ir atidumiu Kaunan. Bet jei susimils apsireikšt prieš pietus, tai š....s .

tai gal atkeliam ketvirtadieniui 13val?

kuku bigsmile.gif kur prapuole g.gif ar kotletus kepat????????
as jau po pietu geriu pietine kavike, visas norincias kvieciu prisijungt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 29 spalio 2008 - 12:17