Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

QUOTE(Smauglius @ 2008 10 17, 22:10)
1. Paukšti, tu tikra genutė (genijus)

2. Taigi, Dzintars turi Rižskaja Siren (Rygos Alyvos) kvapa, kuris toks užburiančiai alyviškas  rolleyes.gif

1. Genytė lotuliukas.gif

2. Jo, šitas biggrin.gif Droge vis ateinu pauostyti biggrin.gif

Klausykitės, man turbūt haliucinacijos- šita tema buvo ką tik 5 puslapių, o dabar tapo 3 puslapių??? blink.gif ar man su akim negerai, ar ir jūs tą patį matot? unsure.gif čia gal jau Moderatorė šlavinėjasi? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 10 17, 21:09)
Beje, dėl šlangelyje esančių burbuliukų: kaip supratau, jie rodo, kad kvepalai nebuvo nei karto purkšti. Šiandien pastebėjau, kad šlangelyje naudojamų kvepalų per visą ilgį eina burbuliukai g.gif

Taip neturi būti? Kvepalai tikrai ne fufliakas, pirkti parfumexpresse. g.gif

Burbuliukai, kaip suprantu, visada yra gėris ir originalumo liudijimas. Gal jie dar nespėjo išsilakstyti? O gal atvirkščiai - kvepalų jau nedaug, purkšdama buteliuką pavertei į šoną ir į šlangelę pateko ne skysčio, o oro? Smalsu pasidarė, reikės savo naudojamus kvepalus apžiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 10 17, 21:18)
Burbuliukai, kaip suprantu, visada yra gėris ir originalumo liudijimas. Gal jie dar nespėjo išsilakstyti? O gal atvirkščiai - kvepalų jau nedaug, purkšdama buteliuką pavertei į šoną ir į šlangelę pateko ne skysčio, o oro? Smalsu pasidarė, reikės savo naudojamus kvepalus apžiūrėt.

Buteliukas beveik pilnas, apverčiamas nebuvo, iš 50 ml sunaudota jau kokie 3-4 ml. Rytoj irgi darysiu reviziją smile.gif , žiūrėsiu kitus dėl burbuliukų.
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 10 17, 21:23)
Buteliukas beveik pilnas, apverčiamas nebuvo, iš 50 ml sunaudota jau kokie 3-4 ml. Rytoj irgi darysiu reviziją smile.gif , žiūrėsiu kitus dėl burbuliukų.

burbuliukų klausimu jau paaiškino garbioji Gervela, pacitavusi Chanel žinovą, daug metų dirbusį jų prekyboj (puslapis http://reviews.ebay....000000001594367 )

Kitoj vietoj tas pats specas aiškina, kad burbuliukų gali nebūt perpiltuose kvepaluose (pvz., The Perfumed Court gali nusipirkt mažą kiekį originalių kvepalų mėginuke ar atomaizeryje).

Šiaip ar taip, niekad niekur neradau užsiminta, kad burbuliukų buvimas reikštų ką nors bloga (nebuvimas irgi nebūtinai reiškia blogį).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 17 spalio 2008 - 21:41
QUOTE(Gervela @ 2008 10 17, 20:28)
apie Chanel burbuliukus biggrin.gif

Look for a bubble in the spray tube. The bubble indicates that it has never been sprayed. I've never seen a fake that has this detail.

įkeliu dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 17 spalio 2008 - 21:46
QUOTE(Minerva @ 2008 10 17, 16:38)
6. Užsienyje pirktų kvepalų aromatas išlieka ilgiau nei Lietuvoje pirktų kvepalų.

Jau minėtam puslapy to paties Chanel'isto pastabos apie tai, kodėl kartais nepagrįstai įtarinėjami geri kvepalai:

Sometimes buyers think the perfume is fake, but it truly is authentic. Some of the confusion arises if the buyer is nervous or is not familiar with the fragrance. If it's been years since you've last smelled it on your skin, your skin chemistry may have changed. Other factors are the humidity in the air, age of the perfume, and the concentration. For example, Chanel Allure eau de toilette is very very different from Chanel Allure eau de parfum. The EDT does not smell good on me at all, but the eau de parfum and parfum smells great. If the weather is particularly hot and dry, a fragrance will disperse much more rapidly and lose its fullness. As this happens, the smell changes a bit. This affects eau de cologne and eau de toilette most severely since they have the highest concentrations of alcohol.

Papildyta:
QUOTE(Gervela @ 2008 10 17, 21:34)
nu ciocia, pacitavai tą patį, ką jau buvau įkėlusi biggrin.gif

tipo manęs negerbi, ar ką, ignoruoji? cool.gif

Vajetau, paukšti, gerbiu, neignoruoju, apsižioplinau, tuoj nulėkus ištrinsiu, tik nemušk fear.gif
Atsakyti
Užkapokit mane dalgiais, bet man sugedo kvepalai. Kadaise prieš kokius 9 metus pirkau Londono Duty free Davidoff Cool Water Woman, 100 ml. Kadangi kvapas neįmantrus, tai ypač akivaizdus pasikeitimas - atsirado toks soliariume padegusios odos kvapas. Tai dabar baisu turet daugiau kvepalu...
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 17, 22:41)
1. Kadaise prieš kokius 9 metus pirkau

2. atsirado toks soliariume padegusios odos kvapas.

1. a kaip čia taip ilgai išlaikei? biggrin.gif

2. nenoriu tikrai įžeisti, bet gal pati persikepinai soliariume? lotuliukas.gif šūtkė 4u.gif
Atsakyti
Užkapokit mane dalgiais, bet man sugedo kvepalai. Kadaise prieš kokius 9 metus pirkau Londono Duty free Davidoff Cool Water Woman, 100 ml. Kadangi kvapas neįmantrus, tai ypač akivaizdus pasikeitimas - atsirado toks soliariume padegusios odos kvapas. Tai dabar baisu turet daugiau kvepalu...

Tai nespėjai per šitiek metų išpurkšti vieno buteliuko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 17, 21:41)

Gal nekaposim tongue.gif 9 metai - netrumpas laikas, gal ir laikei neidealiose sąlygose.
Tai turėk tiek, kad sunaudotum greičiau negu per 9 metus bigsmile.gif
Atsakyti

9 metai - netrumpas laikotarpis. Jeigu laikei vėsiai, tamsoje, dėžutėje, nevartei, etc., o buteliuko neveikė temperatūrų svyravimai, tada vienintelis paaiškinimas, kad gaivių kvepalų EDT versija paprastai yra itin sunkiai išlaikoma šviežios būklės.

Daug kvepalų turėti nebijok - tik pasirūpink saugiu jų laikymu wink.gif
Atsakyti
nezinau cia mitas ar ne mitas....bes neseniai ieskodama informacijos apie fuflius perskaiciau toki dalyka kad po kiekvieno papurskimo kvepalu galvute reikia nuvalyti.......kazkas su bakterijom ten buna... g.gif
Atsakyti