Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 07 18, 11:10)
O kvepalai tikrai negaruoja? Nes buna kad net nepastebi, o po kiek laiko ups... o ten pustustis buteliukas. Man taip buvo su atomiku ir su vienais vintage kvepalais. verysad.gif

aš visgi turiu įtarimą, kad taip gali būti. Mano Kenzo dramblio kažkaip pamažėjo, kai pati šiuo metu jų nenaudoju, o jei kas būtų prasisukęs, būtų irgi aišku, nes kvapas toks, gad su juo ir po žeme nepasislėpsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Incubus @ 2012 09 29, 23:10)
aš visgi turiu įtarimą, kad taip gali būti. Mano Kenzo dramblio kažkaip pamažėjo, kai pati šiuo metu jų nenaudoju, o jei kas būtų prasisukęs, būtų irgi aišku, nes kvapas toks, gad su juo ir po žeme nepasislėpsi  schmoll.gif

tikrai garuoja, jei yra nesandaru. man yra išgaravę iš atomiko ir miniuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 09 29, 15:28)
bet tai tokiu elgesiu galite suerzinti žmones,ir tada jums piktybiškai neatsakys ax.gif
p.s. man tas testeris atrodo visiškai normalus g.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif . Tiesą sakant nelabai matau ko reiktų erzintis, nebent labai irzlios čia renkasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 10 01, 11:28)
Ačiū už nuomonę  4u.gif . Tiesą sakant nelabai matau ko reiktų erzintis, nebent labai irzlios čia renkasi  biggrin.gif

O nebandet ieskoti atsakymo nestumo planavimo skyrelyje? Gi koks skirtumas. Ten irgi lankosi merginos, gal but jos dar geriau apie kvepalus nusimano. O jei pakartosite savo klausima visose SM temose, tai jusu sansai gauti atsakymus padides vos ne 100 %.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 10 01, 14:05)
O nebandet ieskoti atsakymo nestumo planavimo skyrelyje? Gi koks skirtumas. Ten irgi lankosi merginos, gal but jos dar geriau apie kvepalus nusimano. O jei pakartosite savo klausima visose SM temose, tai jusu sansai gauti atsakymus padides vos ne 100 %.

Tikrai irzlokos pasirodo doh.gif , nesiruošiu veltis į diskusijas, geros dienos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incubus @ 2012 09 29, 23:10)
aš visgi turiu įtarimą, kad taip gali būti. Mano Kenzo dramblio kažkaip pamažėjo, kai pati šiuo metu jų nenaudoju, o jei kas būtų prasisukęs, būtų irgi aišku, nes kvapas toks, gad su juo ir po žeme nepasislėpsi  schmoll.gif

Man rodos ir skrendant lektuvu del slegio buna, kad 'nugaruoja'....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 01, 17:08)
Man rodos ir skrendant lektuvu del slegio buna, kad 'nugaruoja'....

drinks_cheers.gif Man ne 'nugaravo', bet issipyle tiesiai i rankine.
Atsakyti
https://www.facebook...9...7131&type=3 doh.gif
Atsakyti