Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

QUOTE(Minerva @ 2008 10 17, 22:19)
9 metai - netrumpas laikotarpis. Jeigu laikei vėsiai, tamsoje, dėžutėje, nevartei, etc., o buteliuko neveikė temperatūrų svyravimai, tada vienintelis paaiškinimas, kad gaivių kvepalų EDT versija paprastai yra itin sunkiai išlaikoma šviežios būklės.

Daug kvepalų turėti nebijok - tik pasirūpink saugiu jų laikymu wink.gif

Labai dėkoju už atsakymą 4u.gif

Tiek ilgai turėjau, nes 100 ml ne taip lengva išpurkšti. + atsibodo kvapas ir gaila buvo išmesti, tai ir stovėjo... be to ir kitus kvepalus naudojau.

Pasakiau "užkapokit" tai ir pasileidot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ot zdraicos kokioss lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 20 spalio 2008 - 13:16
Jus tik is manes nesijuokite prasau... smile.gif Pries daug metu man labai patiko Noa kvepalai,kuriuos parsiveze svogerka is Anglijos,tiesiog svaigau nuo ju aromato bigsmile.gif Pries kelias dienas vaikstinedama po miesta uzsukau i Douglas parduotuve, buvo akcija tiems patiems Noa kvepaliukams.Nezinau ar man nuo tu aromatu visai galvele susisuko ar ka,bet jie tikrai skyresi nuo tu is Anglijos,o Lietuvoj tikriausiai dar kitaip kvepia....Va ir zinok dabar zmogau,mitas apie tas salis ar ne.As dar nesuprantu kodel Dieselio net pakuotes skiriasi Lietuvoje ir Vokietijoje,o pavadinimai tie patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2008 10 22, 00:00)
Jus tik is manes nesijuokite prasau... smile.gif  Pries daug metu man labai patiko Noa kvepalai,kuriuos parsiveze svogerka is Anglijos,tiesiog svaigau nuo ju aromato bigsmile.gif  Pries kelias dienas vaikstinedama po miesta uzsukau i Douglas parduotuve, buvo akcija tiems patiems Noa kvepaliukams.Nezinau ar man nuo tu aromatu visai galvele susisuko ar ka,bet jie tikrai skyresi nuo tu is Anglijos,o Lietuvoj tikriausiai dar kitaip kvepia....Va ir zinok dabar zmogau,mitas apie tas salis ar ne.As dar nesuprantu kodel Dieselio net pakuotes skiriasi Lietuvoje ir Vokietijoje,o pavadinimai tie patys g.gif

tai gal ten (pas tave anksčiau ar douglase) buvo noa perle? o dieselio (fuel for life) daug skirtingų pakuočių yra.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2008 10 22, 00:00)
Jus tik is manes nesijuokite prasau... smile.gif  Pries daug metu man labai patiko Noa kvepalai,kuriuos parsiveze svogerka is Anglijos,tiesiog svaigau nuo ju aromato bigsmile.gif  Pries kelias dienas vaikstinedama po miesta uzsukau i Douglas parduotuve, buvo akcija tiems patiems Noa kvepaliukams.Nezinau ar man nuo tu aromatu visai galvele susisuko ar ka,bet jie tikrai skyresi nuo tu is Anglijos,o Lietuvoj tikriausiai dar kitaip kvepia....Va ir zinok dabar zmogau,mitas apie tas salis ar ne.As dar nesuprantu kodel Dieselio net pakuotes skiriasi Lietuvoje ir Vokietijoje,o pavadinimai tie patys g.gif

juoksis is taves tikrai. as panasu klausima buvau uzdavus- apkaltino pilnati doh.gif bet as zinau, kad tikrai nesu tokia buka, ir tikrai kad testerinius kvepalus uzuodziau visa diena, o tokius pacius is pakuotes tik iki pietu doh.gif
Papildyta:
mano draugei irgi parveza is duty free krautuviu, nes jie kazkodel laikosi ilgai ir kvapas ju visai kitoks, nei sarmisku ar kosmadisku ar kitokiu.
Atsakyti
man atrodo kad cia isitikinimas mergaites...kad testeriai ilgiau islieka...

cia kaip bandymas su vandeniu per viena show....tris stiklines su vandeniu is krano.....duodavo zmonems paragauti....pirmoj stiklinei sakydavo vanduo is krano....kitoj stiklinei vanduo is buteliuko o kitoj stiklinei naturalaus saltinio vanduo....tai visi zmones sakydavo kad skaniausias trecios stiklines vanduo... biggrin.gif ir gerdavo ta vandeni su pasigardziavimu...ir tiek kalbedavo apie ji...kad skonis nepaprastas ir t.t.....kai pasakydavo kad visose stiklinese vanduo is krano zmones labai pasimesdavo......

isitikinimas.... zmones ka girdi ta ir mato......o del kvepalu nezinotum kad tai testeris kvapas ilgai nesilaikytu....

Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2008 10 21, 22:00)

Gal kvepalai buvo performuluoti bei tu Noa ne vienas flankeris yra. O ir su laiku skonis keiciasi. Tai kuom kvepinaus pries kelis metus nebutinai tinka siandien, nors tuomet jie man labai kvepejo. Taip, kad gali buti vienas ar kitas faktorius ar ju suma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 22 spalio 2008 - 10:27
Apie testerius, netesterius ir ne Lietuvoje pirktus kvepalus. Yra svarbus faktorius, kuris įtakoja aromatą - buteliuko laikymo sąlygos. Lempos lentynose šildo buteliukus, todėl prarandamos kokybinės kvepalų savybės. Iš čia ir atsiranda kvapų skirtumai.

Rekomenduoju: perkant kvepalus prašyti buteliuko ne iš šviesa apšviestos lentynos, bet iš sandėlio, kur yra tamsu ir vėsu.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 10 22, 13:35)
Lempos lentynose šildo buteliukus, todėl prarandamos kokybinės kvepalų savybės. Iš čia ir atsiranda kvapų skirtumai.

Skaičiau (nesusipratau patikrint), kad užsienyje rimtose parduotuvėse kvepalų lentynos apšviečiamos specialiom šaltom lempom. Jei pas mus to nėra ir kvepalai kokius metelius šiltai pastovi, tai ir skirtumai atsiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 22 spalio 2008 - 13:45
QUOTE(Minerva @ 2008 10 22, 12:35)
Apie testerius, netesterius ir ne Lietuvoje pirktus kvepalus. Yra svarbus faktorius, kuris įtakoja aromatą - buteliuko laikymo sąlygos. Lempos lentynose šildo buteliukus, todėl prarandamos kokybinės kvepalų savybės. Iš čia ir atsiranda kvapų skirtumai.

Rekomenduoju: perkant kvepalus prašyti buteliuko ne iš šviesa apšviestos lentynos, bet iš sandėlio, kur yra tamsu ir vėsu.

Butent to ir prasau, nes nezinau kokios buna tos saltos lemputes, bet kiek esu ciupinejusi nuo apsviestu lentynu, tiek kvepalai ir kiti produktai buna ikaite.
Atsakyti
EDT ir EDP vertinama kaip silpnesnis bei stipresnis analogiškas kvapas. Bet man jie labai dažnai skiriasi, ypač skleidimosi momentu. Ypač uostant lengvesnes versijas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 23, 12:52)
EDT ir EDP vertinama kaip silpnesnis bei stipresnis analogiškas kvapas. Bet man jie labai dažnai skiriasi, ypač skleidimosi momentu. Ypač uostant lengvesnes versijas.

ne visų kvepalų edt, edp skiriasi tik koncentracija schmoll.gif išties būna skirtingi kvapai
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 23, 10:52)

Nebutinai vien tik silpnesnis ar stipresnis. EDT ir EDP kvepalu natos gali ir neretai skiriasi.

Straipsnis apie Chanel Cristalle EDT ir EDP kaip pavyzdys
Atsakyti