Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

Ai nu merginos baikit juoktis is manes blondines biggrin.gif Zinot,as gyvenu DE ir man besilankant Douglase konsultante pasake pati,kad tie testeriai yra siek tiek stipresni ir ilgiau laikosi,todel as ir patikejau,kam jai man tokias istorijas kurti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2008 10 27, 00:12)
Ai nu merginos baikit juoktis is manes blondines biggrin.gif Zinot,as  gyvenu DE ir man besilankant Douglase konsultante pasake pati,kad tie testeriai yra siek tiek stipresni ir ilgiau laikosi,todel as ir patikejau,kam jai man tokias istorijas kurti g.gif

Žinios šitoj srity geriausiai ateina su praktine patirtim smile.gif
Jei pradėsi labiau gilintis į parfumeriją, pati įsigysi ir "mažmeninių" kvepalų beigi testerių, ir įsitikinsi, kad visos tos kalbos apir "sripresnius" testerius yra mitas kaip ir daug daug kitų.
Visos legendos gimsta dėl žinių trūkumo mirksiukas.gif Arba dėl sąmoningo poreikio jas kurti (konkurentų žlugdymas arba viešieji ryšiai tsakant) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2008 10 27, 00:12)
kam jai man tokias istorijas kurti g.gif

iš nežinojimo? reikėjo paklausti, iš kur tokia informacija. abejoju, kad tyrimą darė. o šneka tą patį kaip ir dauguma doh.gif "girdėjau iš patikimų šaltinių" doh.gif o tie patikimi šaltiniai tai pletkai ir niekas daugiau. nu man tokia konsultantė tikrai nebūtų autoritetas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 10 27, 08:27)
iš nežinojimo? reikėjo paklausti, iš kur tokia informacija. abejoju, kad tyrimą darė. o šneka tą patį kaip ir dauguma doh.gif "girdėjau iš patikimų šaltinių" doh.gif o tie patikimi šaltiniai tai pletkai ir niekas daugiau. nu man tokia konsultantė tikrai nebūtų autoritetas schmoll.gif

Butent. Man viena pardaveja uztvirtintai aiskino, kad Eau de Parfum, tai jau kvepalai. Sakau Pure Perfume yra kvepalai. Tai i mane ziurejo nesusipratusiu zvilgsniu ir vel is naujo, kad Eau de Parfum yra kvepalai. Tai paaiskinau zmogui apie koncentracijas tarp EDT, EDP ir Pure Perfume ir isejau. Stai tau asistentes zinios.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 10 27, 09:20)
1. visos tos kalbos apir "sripresnius" testerius yra mitas kaip ir daug daug kitų.
2. Visos legendos gimsta dėl žinių trūkumo  mirksiukas.gif Arba dėl sąmoningo poreikio jas kurti (konkurentų žlugdymas arba viešieji ryšiai tsakant)  biggrin.gif

1. Tai kodėl testerius užsako atskirai, o ne paima, tarkim, vienus iš kvepalų siuntos?
2. Lygiai taip pat galima teigti, kad stipresni testeriai yra tiesiog reklaminis triukas.
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 12 23, 14:51)
1. Tai kodėl testerius užsako atskirai, o ne paima, tarkim, vienus iš kvepalų siuntos?
2. Lygiai taip pat galima teigti, kad stipresni testeriai yra tiesiog reklaminis triukas.

1. Ne visada testeriai buna uzsakomi. Kartais tiesiog pardavimui skirtus naudoja, kaip testerius. O jei uzsakoma, tai pati pamastykite, kad ju kiekis yra gan didelis. Ypac kai kuriu kvapu tai oho kiek ispurskia. Tai logiska, jog kvepalu pramonei apsimoka labiau gaminti testerius - be kamsteliu (buna ir su), bei paprastose dezutese (nes orginalios - gan brangus ipakavimas). Ir cia tik mano, kaip visai ne tos pramones atstoves, pamastymai.
2. Siandien graziai uz lango lyja.
Atsakyti
Ką reiškia Eau Fraiche? Jie skiriasi kuom nors nuo edt, edp
Atsakyti
QUOTE(klausimelys @ 2010 03 06, 02:38)
Ką reiškia Eau Fraiche? Jie skiriasi kuom nors nuo edt, edp

uzeik i temos antraste "Parfumerijos pradziamokslis", pirmajame puslapy rasi atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
o sakykite ar tiesa kad pvz pirkti kveplai UK yra geresnes kokybes,ilgiau laikosi negu tie patys kvepalai pirkti Lietuvos garsiuose parduotuvese?nes esu girdejusi kad i Lietuva kveplaus veza ne tuos pacius kuriuos veza i vakaru salis.
Atsakyti
Ne.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 06, 17:35)
o sakykite ar tiesa kad pvz pirkti kveplai UK yra geresnes kokybes,ilgiau laikosi  negu tie patys kvepalai pirkti Lietuvos garsiuose parduotuvese?nes esu girdejusi kad i Lietuva kveplaus veza ne tuos pacius kuriuos veza i vakaru salis.

Jei nosis atranda kokiu skirtumu,tai jie greiciausiai kile del prastu laikymo salygu,pvz. jei apyvarta menka,kvepalai stovi po karsta lempike lentynoj,tai ne tik dezute pagelsta[yra teke matyt sarmoj],bet ir kvapas gal kazkiek pasikeicia g.gif .Bet cia tik pamastymai ax.gif .
Atsakyti
Savaime aisku, kad testeriai geriau laikosi. Juk taip ir pritraukia klientus pirkti- pabandai testeri, kvapas patinka, laikosi gerai, ir perki. O jei testeriu pasikvepinus laikys trumpai, tikrai daug kas nenores pirkt.
Atsakyti