Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

QUOTE(aivaras44 @ 2012 04 23, 21:36)
Sveiki, gal galetumete patarti kokius kvepalus padovanoti merginai?

Gal moteriškus? biggrin.gif

O jei rimtai, kokius ji mėgsta?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 04 23, 21:47)
Gal moteriškus? biggrin.gif

O jei rimtai, kokius ji mėgsta?

lotuliukas.gif
"komplimentų" temoje skaičiau, kad Britnė visų giriama ir liaupsinama smile.gif tai gal juos?
Atsakyti
Sveiki, noriu patarimo. Nusipirkau Kvepalų išparduotuvėje kvepalus Sisley Soir de Lune. Mokėjau nemenkus pinigėlius. Gavusi juos atidariau dangtelį ir pavertus buteliuką purkštukas tiesiog įkrito į saują... aš suprantu, kad taip tikriausiai neturėtų būti? Ką man daryti, nes pardavėja parašė, kad aš neva juos lupau...
Atsakyti
QUOTE(persikutis @ 2012 07 16, 19:38)
Sveiki, noriu patarimo. Nusipirkau Kvepalų išparduotuvėje kvepalus Sisley Soir de Lune. Mokėjau nemenkus pinigėlius. Gavusi juos atidariau dangtelį ir pavertus buteliuką purkštukas tiesiog įkrito į saują... aš suprantu, kad taip tikriausiai neturėtų būti? Ką man daryti, nes pardavėja parašė, kad aš neva juos lupau...

tai purkstuko galvute nukrito? uzmaukit ir naudokit, nu buna kad nukrenta ir nuo originalo, kaip patraukus nusiima, taip ir uzsideda
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 07 16, 18:54)
tai purkstuko galvute nukrito? uzmaukit ir naudokit, nu buna kad nukrenta ir nuo originalo, kaip patraukus nusiima, taip ir uzsideda

Tame ir esmė, kad neužsimauna o įsistato tas purkštukas, aš tokio atvejo nesu mačiusi... ten tiesiog pavertus aukštyn kojom jis nukrenta ir nelieka to išsikišusio pagaliuko - šiaudelio, o purkštuko galvutė lieka su spyruokle atskirai. Tiesiog nepatogumas kažkos kiekvieną kartą galvot kaip čia nepavertus buteliuko.
Gal kažkuri turit ir naudojat šiuos kvepalus, būtų įdomu išgirsi ar ir pas Jus toks pats purkštukas.
Atsakyti
Tai neverteliokit kvepalu aukstin kojom ir nebus problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 16 liepos 2012 - 20:00
user posted image
Įdedu nuotrauką.
Atsakyti
Jaigu luzio zimiu nera, reiskes taip turi buti. biggrin.gif Butent siu kvepalu neturiu, tad negaliu paliginti, bet jai problema tik tame kad apvertus buteliuka tas pimpaliukas nukrenta, tai pasinaudokit mano patarimu kur rasiau auksciau ir megaukites kvapu nes jis tikrai nuostabus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 07 16, 21:09)
megaukites kvapu nes jis tikrai nuostabus. mirksiukas.gif

Kvapas super, seniai trokštas ir išsvajotas. Bandysiu tuo maskatuokliu naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(persikutis @ 2012 07 16, 20:01)
Įdedu nuotrauką.

pas mane su chanel chance (irgi purkstukas su spyruokle) tas pats bajeris doh.gif tiesiog viena karta atkimsus nukrito ir vsio- atgal nebeuzsideda rolleyes.gif naudojimui netrukdo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 16 liepos 2012 - 20:24
Su pardaveja gal ir neverta prasideti, taciau turint ceki galima brukstelti elektronini laiskuti tiesiai gamintojui arba bent jau importuotojui - ka gali zinoti, kartais nutinka ir stebuklu.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 07 17, 01:18)
Su pardaveja gal ir neverta prasideti, taciau turint ceki galima brukstelti elektronini laiskuti tiesiai gamintojui arba bent jau importuotojui - ka gali zinoti, kartais nutinka ir stebuklu.

tai kad kvepalu isparduotuvej pirko, cekio nebus, kaip supratau cia sm
Atsakyti