Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

QUOTE(persikutis @ 2012 07 16, 20:58)
Tame ir esmė, kad neužsimauna o įsistato tas purkštukas, aš tokio atvejo nesu mačiusi... ten tiesiog pavertus aukštyn kojom jis nukrenta ir nelieka to išsikišusio pagaliuko - šiaudelio, o purkštuko galvutė lieka su spyruokle atskirai. Tiesiog nepatogumas kažkos kiekvieną kartą galvot kaip čia nepavertus buteliuko.
Gal kažkuri turit ir naudojat šiuos kvepalus, būtų įdomu išgirsi ar ir pas Jus toks pats purkštukas.

Tas pats ir pas mane buvo. Gal kokia brokuota partija pasitaike?

http://www.supermama...616775-550.html

Nikas kitas, neissigaskit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 17 liepos 2012 - 16:48
QUOTE(MilGana @ 2012 07 17, 17:20)
Tas pats ir pas mane buvo. Gal kokia brokuota partija pasitaike?

http://www.supermama...616775-550.html

Nikas kitas, neissigaskit  biggrin.gif

Labai ačiū, paskaičiau, peržiūrėjau nuotraukas ir supratau, kad ta pati problema. Kuriuo metu tas šiaudelis nutrūko nesužinosiu, tiesiog gaila sugadinto gero kvepalų buteliuko. Mano nors kvepalų neleidžia, tiesiog sunku nusitaikyti kai noriu pasipurkšti.
Atsakyti
O kvepalai tikrai negaruoja? Nes buna kad net nepastebi, o po kiek laiko ups... o ten pustustis buteliukas. Man taip buvo su atomiku ir su vienais vintage kvepalais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 07 18, 12:10)
O kvepalai tikrai negaruoja? Nes buna kad net nepastebi, o po kiek laiko ups... o ten pustustis buteliukas. Man taip buvo su atomiku ir su vienais vintage kvepalais. verysad.gif

Na as nepastebejau kol kas, kad garuotu. Tiesa, as ju ir nedaznai naudoju butent del sios priezasties. Nes kol ikysi ta purkstuka, kol prisitaikai papurksti... O isbega, kaip po to supratau, kvepalu likutis, kuris lieka siaudelyje po papurskimo.
Iki siol gaila, kad gavau brokuota buteliuka. As ju taip norejau... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti, ar tiesa, kad testeriai nepadirbinėjami, t. y. ar įsigijusi testerį galiu būti tikra, jog įsigijau originalą, ką manote?
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 09 26, 14:41)
Sveikos, norėjau pasiteirauti, ar tiesa, kad testeriai nepadirbinėjami, t. y. ar įsigijusi testerį galiu būti tikra, jog įsigijau originalą, ką manote?

tikrai ne. padirbt galima viską cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 09 26, 16:32)
[/b]
tikrai ne. padirbt galima viską cool.gif

Padirbtiems kvepalams gaminami padirbti testeriai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Ką manote apie šį Gucci Envy testerį?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurike: 28 rugsėjo 2012 - 20:23
QUOTE(Siaip @ 2012 09 28, 21:07)
Ką manote apie šį Gucci Envy testerį?

O kodel jus dubliuojate savo klausimus keliose temose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 28 rugsėjo 2012 - 20:59
QUOTE(MilGana @ 2012 09 28, 20:59)
O kodel jus dubliuojate savo klausimus keliose temose?

Kada būčiau tikresnė dėl atsakymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 09 29, 11:35)
Kada būčiau tikresnė dėl atsakymų  smile.gif

bet tai tokiu elgesiu galite suerzinti žmones,ir tada jums piktybiškai neatsakys ax.gif
p.s. man tas testeris atrodo visiškai normalus g.gif
Atsakyti