Bent jau testerio ir netesterio alkoholio koncentracija tai 100 proc. ta pati, ka tik patikrinau

QUOTE(mexx111 @ 2006 04 26, 08:55)
Na nzn as nesiginciju, sita informacija yra is zmogaus kuris dalyvavo paskaitoje uzsienyje kazkokiam institute. ir buvo kalbeta apie kvepalus, ir vel lieku
Kai jo dar labiau paklausinėtum prirėmus prie sienos, pasirodytų, jog tas tavo pažįstamas net ne pats buvo paskaitoj užsienį, o jam tik papasakojo kitas labai geras draugas, o tam dar geresnis geresnio draugo draugas ir t.t. Testeryje turi būt ir yra supilti tokie patys kvepalai. O kad prisiperka žmonės visokių falsifikatų ir jiems kvapai blogai laiko, tai ir skleidžia visokias legendas.
Tai va mergaites karalaites, turejau as praktikos darbo su parfumerija ir galiu pasakyti, kad jei tik turiu galimybe perku testeri, nes butent juos veza pas mus i lietuva is Prancuzijos, na o tuos kvepalus EDP, EDT, is lenkijos ar dar is kur. Tad nenuostabu , kad jie laikosi ne taip jau ir gerai. Cia apie prestizine parduotuve kalbu. Zinoma, jei kvepalus pirksit kur nors kitoj pasaulio saly tai tiketina , kad nusipirksit tikrus, bet deja ne pas mus.
QUOTE(Lijyte @ 2006 05 08, 21:18)
Tai va mergaites karalaites, turejau as praktikos darbo su parfumerija ir galiu pasakyti, kad jei tik turiu galimybe perku testeri, nes butent juos veza pas mus i lietuva is Prancuzijos, na o tuos kvepalus EDP, EDT, is lenkijos ar dar is kur. Tad nenuostabu , kad jie laikosi ne taip jau ir gerai. Cia apie prestizine parduotuve kalbu. Zinoma, jei kvepalus pirksit kur nors kitoj pasaulio saly tai tiketina , kad nusipirksit tikrus, bet deja ne pas mus.

QUOTE(Africa @ 2006 05 09, 08:42)

Pritariu. "Rašytoja" nepasisakė, kurioj parduotuvėj dirbo. Gal toj, kur vakar pro šalį ėjau ir mačiau-švaros prekės, kur be skalbimo ir valymo priemonių prekiaujama pačia pigiausia kosmetika kokia tik gali būti, vitrinoje prikrauta stirta kvepalų nesiskiriančių iš išvaizdos nuo tų, kurie parduodami Sarmose ar Kristianose. Vienas dievas žino, kas ten supilstyta. Bet kai kas nemato tarp jų jokio skirtumo.
QUOTE(Ašara @ 2006 05 09, 09:56)
Pritariu. "Rašytoja" nepasisakė, kurioj parduotuvėj dirbo. Gal toj, kur vakar pro šalį ėjau ir mačiau-švaros prekės, kur be skalbimo ir valymo priemonių prekiaujama pačia pigiausia kosmetika kokia tik gali būti, vitrinoje prikrauta stirta kvepalų nesiskiriančių iš išvaizdos nuo tų, kurie parduodami Sarmose ar Kristianose. Vienas dievas žino, kas ten supilstyta. Bet kai kas nemato tarp jų jokio skirtumo.
Krisitanoje as dirbau

Papildyta:
QUOTE(Ašara @ 2006 05 09, 09:56)
Kristianoje as dirbau

QUOTE(Lijyte @ 2006 05 09, 15:45)
Saunuole, gerai , matyt, dirbai.

Papildyta:
QUOTE(Lijyte @ 2006 05 08, 21:18)
jei tik turiu galimybe perku testeri, nes butent juos veza pas mus i lietuva is Prancuzijos
O as girdejau, (

QUOTE(Africa @ 2006 05 09, 16:28)
Saunuole, gerai , matyt, dirbai.

Papildyta:
O as girdejau, (
)kad butent testerius pas mus veza is Lenkijos, o ne Prancuzijos.

Papildyta:
O as girdejau, (

Oi kokios jus cia visos "fainuoles", pasakiau tai ka zinau. O antra zinute rasant tiesiog nusprudo pirstas nuo klaviaturos. Tad nereikia cia pulti.
QUOTE(Lijyte @ 2006 05 09, 16:41)
Oi kokios jus cia visos "fainuoles", pasakiau tai ka zinau. O antra zinute rasant tiesiog nusprudo pirstas nuo klaviaturos. Tad nereikia cia pulti.
as taip pat kiek esu rinkusis kvepalus,tai pasipurskus testeriu kokias dvi dienas uzuodziu kvapa,o kai nusiperku jis tikrai tiek nelaiko.Ir ne karta esu tai pastebejusi

QUOTE(rennate @ 2006 05 10, 00:18)
as taip pat kiek esu rinkusis kvepalus,tai pasipurskus testeriu kokias dvi dienas uzuodziu kvapa,o kai nusiperku jis tikrai tiek nelaiko.Ir ne karta esu tai pastebejusi 

Manau, kad tiesiog pripranti prie to kvapo, todel ir atrodo, kad neuzuodi.

Esu girdejusi daugybe kartu, kad i testerius "primaiso" kvapo "stiprintoju"

jeigu yra galimybe pavz,.is e-bay ir .t.t visda perku testeriu,nes mano drauge dirbo parfumerijos skyriuje geroj parduotuvej ir sake,kad testeriai buna zymiai stipresni
o viskas del to,kad zmogus pasibandes ilgai justu kvapa ir nusipirktu
pardavimo taktika cia

Na kas cia per bobuciu pasakos,kad kvepalai laikosi dvi tris dienas???Nesamone..Maximum man laikosi visa diena,iki tol kol einu i dusha(jei kam idomu ten naudoju priemones dusho zele,kuno losjona,sampuna plaukam).Na nebent tos,kurioms kvepalai laikosi 2-3dienas, nesiprausia
Siuo metu naudoju testerinius kvepalus,visada pirksiu testerinius jei tik bustokia galimybe.Turiu eu de parfum,laikosi ilgai.
o 2-3dienas gal net ilgiau kvapas islieka ant drabuziu ,salikeliu,skareliu...labai malonu kai mano daiktai kvepia manimi
Papildyta:
Na apziurejau as savo kvepalus ir stai ka dar galiu pridurti.Ant dezutes(ji nera balta,kaip kazkas rase) uzklijuotas lipdukas "DEMONSTRATION/TESTER/NOT FOR SALE". O ant pacio buteliuko nera jokios nuorodos,kad tai yra testeris,tik ant dugno lmazytis permatomas lipdukas "eau de parfum,50ml,80%,made in france" ir dar kazkokie skaiciai aiskiai ispausti,bet as nzn ka jie reiskia.

Siuo metu naudoju testerinius kvepalus,visada pirksiu testerinius jei tik bustokia galimybe.Turiu eu de parfum,laikosi ilgai.
o 2-3dienas gal net ilgiau kvapas islieka ant drabuziu ,salikeliu,skareliu...labai malonu kai mano daiktai kvepia manimi

Papildyta:
Na apziurejau as savo kvepalus ir stai ka dar galiu pridurti.Ant dezutes(ji nera balta,kaip kazkas rase) uzklijuotas lipdukas "DEMONSTRATION/TESTER/NOT FOR SALE". O ant pacio buteliuko nera jokios nuorodos,kad tai yra testeris,tik ant dugno lmazytis permatomas lipdukas "eau de parfum,50ml,80%,made in france" ir dar kazkokie skaiciai aiskiai ispausti,bet as nzn ka jie reiskia.