Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

QUOTE(yewoo @ 2006 04 23, 11:49)
testeriniai kvepalai ilgiau laikosi  verysad.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o as to nezinojau,buvo progu pirkti testerius,bet susilaikiau,maniau jie uz tikrus blogesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2006 05 09, 08:42)
Dar parasykit kad is Turkijos ar Arabu Emiratu. doh.gif  lotuliukas.gif

O žinok iš JAE kvepalų labai norėčiau bigsmile.gif Ten jie labai kokybiški tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip galima nusipirkti testerinius kvepalus g.gif ??
Atsakyti
aha, ir man idomu kur butu galima gauti testerius.....gal kas gali ka pasiulyt?...shiaip turiu vienus Versace Bright Crystal testeri, tai ten aishkiai (nes ishspausta! doh.gif ) parashyta, kad TESTER.....bet db nega galimybes nusipirkti ish to zmogaus verysad.gif ...tai vat ir ieshkau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2006 04 25, 20:22)
O kodel pasipurskus testeriu, kvapas laikosi ir kita diena? Pastebejau pati ir ne karta.

Man tai ne tik kad kita diena,bet drabuziai kvepia net po skalbimo thumbup.gif paskutiniu metu perku tik testerinius ir ne karto nenusivyliau thumbup.gif
Papildyta:
Merginos,jei norit testeriniu kvepalu,parasykit man i az.as pas viena forumiete visad perku,tai tel.nr jums parasyciau smile.gif
Atsakyti
dirbau parduotuvej....tai testerius padarydavome is normaliu ....pardavimui skirtu kvapalu.......atplesdavome viena dezute nauju kvepalu....ir priklijuodavom ant bonkutes "tester" lipduka....jei kvepalai budavo ir edp ar edt....tai testerius padarydavome du.............taip kad nezinau is kur kalbos apie testerius ir ju stipruma ir kitoniskuma..... g.gif daznai testeriai stebuklingai dingdavo....tai vel atnaujindavom testerius is pardavinejimui skirtu kvepalu...

o kai per interneta pardavinejami tester kvepalai...tai reiskia....kad kvepala yra is praplestos dezutes...nebus tos pleveles.....arba visiskai dezutes nebus.....arba dangtelio nebus ir t.t.......ir viena ar pora kartu papurksti......daznai buna parasyta kad atsius ne originalioj dezutei.....arba originalioj dezutei bet be pleveles ir bus kelis kartus papurksti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 09 rugpjūčio 2007 - 00:03
va ka raso is www.parfume.com ....cia kas skaito angliskai.....

What is the difference between testers and regular fragrances?

There is no difference between the regular fragrances and testers or unboxed fragrances. Testers are products manufactured by the original designer of the fragrances for promotional purposes only. Some are offered in simply white or brown plain boxes with or without a cap. Some might even have the word "tester" or demonstration written on the bottle. Some Testers come without boxes, but are packaged well to get to the destination safe, without a scratch.

taip kad jokio skirtumo ir butu negali........mano mamynu jei testeriai skirtusi tai kvepalu kompanijos manau pasipiktinimu gautu.....ir zmones reikalautu testeriniu kvepalu.....
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2007 08 08, 20:32)
aha, ir man idomu kur butu galima gauti testerius.....gal kas  gali ka pasiulyt?...shiaip turiu vienus Versace Bright Crystal testeri, tai ten aishkiai (nes ishspausta! doh.gif ) parashyta, kad TESTER.....bet db nega galimybes nusipirkti ish to zmogaus verysad.gif ...tai vat ir ieshkau.... g.gif

aš užsakau testerius iš Ebay lygiai taip pat kaip ir originalus,tačiau užsakomi vis dėlto daugiausia originalūs kvepalai,testerių kažkaip prisibijoma (gal įpakavimas daug lemia?) g.gif
tiesa kainų skirtumas ne toks jau didžiulis---pvz 100 ml Bvlgari ar Boss - 25 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 09 rugpjūčio 2007 - 06:39
Is pazystamos kuri vezasi kvepalus ir prekiauja jais Lietuvoje, nusipirkau Escada firmos kvepalus, testerio baltoje dezuteje. Vezta is Jungtiniu Arabu Emyratu, kvapas super laikosi! thumbup.gif wub.gif Nu pasaka, labai ilgai laiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2007 08 09, 00:54)
taip kad jokio skirtumo ir butu negali........mano mamynu jei testeriai skirtusi  tai kvepalu kompanijos manau pasipiktinimu gautu.....ir zmones reikalautu testeriniu kvepalu.....

na aš labiau pritarčiau šiai minčiai ax.gif
Atsakyti
As pritariu, kad testeriniai tikrai daug ilgiau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2006 04 23, 15:10)
Na is kur tokie gandai, kad testeris labiau kvepia ar ilgiau laikosi? blink.gif
Testeris - didelis flakonas su originaliu tikru aromatu, skirtas naudoti parduotuvese. Ji naudoja pardavejos, kai mums purskia ant popierelio ar mes pacios biggrin.gif  Skirtas ne pardavimui, todel buna arba be kamstelio, ar ipakuotas i balta paprasta dezute.

...dažniausiai rudą paprastą dėžutę su juodu užrašiuku.
Papildyta:
Jeigu aš gaminčiau ir pardavinėčiau savo kvepalus, į testerius būtinai įmakaluočiau kokių nors kvapą intencyvinančių medžiagų, kad uostytojus kvapas tiesiog APSĖSTŲ. blush2.gif
Atsakyti