Įkraunama...
Įkraunama...

"Visa teisybė" apie kvepalus

QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 13, 08:36)
Ir siaip, juk logiska yra testerinius daryti ilgiau besilaikancius- klientas greiciau  uzkibs ir  nores isigyti preke 4u.gif

Taip taip, tikrai taip. Ir ekonomiškai žymiai naudingiau, kai testeryje yra "ilgiau besilaikantys" kvepalai. Vietoje to, kad dalį produkcijos (t.y. tą patį kvapą, skystį, pavadinkite, kaip norite) tiesiog supakuoti į neprašmatnų įpakavimą, daug pigiau yra sukurti du skirtingos koncentracijos kvapus, juos laikyti ir išpilstyti atskirai, testuoti atskirai ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
pas mane keli testeriniai buteliai stovi,apsimoka,nes pigiau ir ilgiau laikosi,nors pvz as nejauciu,kad dar kvepoiu,manau,jog issigaravo,bet vis kas nors paklausia kokiais cia kvepalais kvipinuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 13, 10:07)
Taip taip, tikrai taip. Ir ekonomiškai žymiai naudingiau, kai testeryje yra "ilgiau besilaikantys" kvepalai. Vietoje to, kad dalį produkcijos (t.y. tą patį kvapą, skystį, pavadinkite, kaip norite) tiesiog supakuoti į neprašmatnų įpakavimą, daug pigiau yra sukurti du skirtingos koncentracijos kvapus, juos laikyti ir išpilstyti atskirai, testuoti atskirai ir pan.  bigsmile.gif

na bent jau su kenzo amour man taip ir buvo mirksiukas.gif nenorite, netikekite mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2008 05 13, 08:47)
O paskui užtampys po teismus (jei ne Lietuvoj, tai kokioj USA tikrai), jei įsigyta prekė neatitiks išbandytos.

usa tai tikiu kad uztampytu, bet lt tai doh.gif bet kuriuo atveju kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 13, 12:41)
usa tai tikiu kad uztampytu, bet lt tai  doh.gif bet kuriuo atveju kiek zmoniu tiek ir nuomoniu

Taip taip. Todėl yra testeriai, kurie gaminami tik JAV rinkai, tik Lietuvos rinkai ir taip kiekvienai šaliai atskirai. Ekonominė nauda akivaizdi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 13, 13:32)
Taip taip. Todėl yra testeriai, kurie gaminami tik JAV rinkai, tik Lietuvos rinkai ir taip kiekvienai šaliai atskirai. Ekonominė nauda akivaizdi  bigsmile.gif

o velnias zino kaip ten yra mirksiukas.gif bet su kenzo amour jau rasiau kaip man buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
O ne juokingai skamba, kad, mat, amour laiko ne dvi dienas, o tik vieną? Gal elementariai oda sausesnė buvo tą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 05 14, 12:07)
O ne juokingai skamba, kad, mat, amour laiko ne dvi dienas, o tik vieną? Gal elementariai oda sausesnė buvo tą kartą.

na kad nieko juokingo tame nematau, tiesiog sulyginau su testerio laikymo trukme. Kas zino, gal ir buvo ta oda sausesne, nu negi as aiskiariage??? bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 14 gegužės 2008 - 13:23
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 13, 08:36)
O man visdelto yra buve ir atvirksciai: kazkada buvau labai susizavejusi Kenzo "Amour" wub.gif Na ka, parduotuvej ant rankos purkstelejau, ir wow, 2 dienas laike  bigsmile.gif Buvau labai nustebinta ir suzaveta tokiu kvapo laikymu, taciau kai ta kvapa po tu poros dieneliu isigijau, man jis laikydavo ciela visa diena, bet ne kelias dienas, kaip testeriniai  doh.gif  smile.gif Cia jau manau nuo gamintojo priklauso mirksiukas.gif Ir siaip, juk logiska yra testerinius daryti ilgiau besilaikancius- klientas greiciau  uzkibs ir  nores isigyti preke 4u.gif

o cia kaip, tas dvi dienas nesiprausei? ar kur jie laike 2 dienas, ant popieriuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 05 16, 18:53)
o cia kaip, tas dvi dienas nesiprausei? ar kur jie laike 2 dienas, ant popieriuko?  ax.gif

kaur laike dvi dienas juk aiskiai parasiau jog buvo papurksta ant rankos, o kas del prausimosi, tai seip jau prausiuos kasdiena doh.gif nu ir zmones..... sprendzia pagal save lotuliukas.gif jei sakau kad man tiek laike, tai vadinas tiek ir laike, kiek cia galima irodineti, nu nenorit tai ir netikekit, man nei silta nei salta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 16, 20:21)
kaur laike dvi dienas juk aiskiai parasiau jog buvo papurksta ant rankos, o kas del prausimosi, tai seip jau prausiuos kasdiena  doh.gif nu ir zmones..... sprendzia pagal save  lotuliukas.gif jei sakau kad man tiek laike, tai vadinas tiek ir laike, kiek cia galima irodineti, nu nenorit tai ir netikekit, man nei silta nei salta  bigsmile.gif

O kam taip jautriai reaguoti? Nejau negalima ramiai parasyti : "Purskiau ant rankos ir nepaisant prausimosi, vis tiek laikesi" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 16, 21:25)
O kam taip jautriai reaguoti? Nejau negalima ramiai parasyti : "Purskiau ant rankos ir nepaisant prausimosi, vis tiek laikesi"  unsure.gif

tikrai jautriai nereaguoju, tiesiog atrodo jog niekas netiki mirksiukas.gif o parasiau tiesiog pagal save smile.gif aciu uz pamoksla mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad testeriniai kvepalai labai retai buna kokybiskesni, nors greiciausiai jie isvis vienodi ax.gif Daznai testeriai yra daromi tiesiog is tu paciu prekiu, o kurios sako, kad kvepalai akivaizdziai ilgiau laikesi, gali buti, kad testeris pastatytas EDP, o pati preke EDT, todel taip ir gaunasi, nau ne karta pastebejau ta lentynose biggrin.gif
Atsakyti