turiu pavyzdi pries nosi EDP 30ml 1 FLOZ ir tu paciu kvepalu testeri EDP 100ml 3,3 FLOZ. pastebejau kad testeris stipresnio kvapo. o del ko skiriasi tie FLOZ paaiskinkite. visada galvodavau kad kuo mazesnis FLOZ tuo kvepalai geresni

QUOTE(cognac @ 2007 10 11, 15:31)
turiu pavyzdi pries nosi EDP 30ml 1 FLOZ ir tu paciu kvepalu testeri EDP 100ml 3,3 FLOZ. pastebejau kad testeris stipresnio kvapo. o del ko skiriasi tie FLOZ paaiskinkite. visada galvodavau kad kuo mazesnis FLOZ tuo kvepalai geresni 

Nuo buteliuko dydžio nepriklauso. Manau, tai daugiau įtaiga, įsitikinimas. :

QUOTE(cognac @ 2007 10 11, 15:31)

fl.oz yra turis ir nieko bendro su kokybe neturi

o.5fl.oz - 15ml
1fl.oz - 30ml
1.7fl.oz - 50ml ir t.t. ir t.t.

Anksciau taip pat buvau isistikinus, kad testeriai laikosi ilgiau, BET... Neseniai isigyjau YSL Cinema EDP testeri(ne padielka 100proc.), ir ka gi - kvapo po valandos kaip nebuta
Ir cia tikrai ne is tu atveju, kad tik pati nebeuzuosciau - klausinejau aplinkiniu.. O kadangi esu turejus anksciau ne testeri (pries gerus 2 metus), turiu su kuo palygint, pastarieji laikydavosi laaaabai ilgai. Tai dabar mastau, gal cia skirtingiem kvapam skirtingai ir gaunas

testeriuose kvepalai dažnai būna stipresni nei tie pardavimui...
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 30, 15:16)
testeriuose kvepalai dažnai būna stipresni nei tie pardavimui...
stipresnis būna įsitikinimas, o ne kvepalai

QUOTE(centifolija @ 2008 03 29, 00:29)
Sunku patikėti, kad originalus Cinema EDP po valandos išgaruotų.
Man irgi neitiketina, nes sitie kvepaliukai buvo pirkti is manes ir as ant rubu jausdavau ta kvapa ir po dienos, tai nezinau, kur jie ten nugaruodavo mano pirkejai

QUOTE(Mariposa @ 2008 03 30, 15:41)
Man irgi neitiketina, nes sitie kvepaliukai buvo pirkti is manes ir as ant rubu jausdavau ta kvapa ir po dienos, tai nezinau, kur jie ten nugaruodavo mano pirkejai
. O apskritai tai tikrai pritariu, kad testeriai/ netesteriai tai cia daugiau psichologinis klausimas.

būna būna. aš irgi turiu vienus, dabar jau gal ir antrus, kur porą savaičių nervinausi, kad jau po 2 val. nejaučiu nei ant savęs, nei ant rūbų net įnirtingai ieškodama kvapo likučių ir apraiškų. o paskui pradėjau jausti ir dar kaip. taip ir nesupratau, kur čia šuo pakastas

dabar kaip tik laukiu testerio. Uzsisakiau internetu, niekada anksciau jo neturejau. Psichologinis-nepsichologinis isitikinimas turbut yra tame, kad kai pasipurski parduotuvej, tas kvapas buna su tavim visa diena, nes vis pauostai, vis is naujo ir kitaip ji pajunti. O kasdiena besikvepinant tais paciais, kad ir taip noretais ir lauktais, tiesiog apie tai nebegalvoji...
netikiu, kad testeriai ir netesteriai kuo nors galetu skirtis
netikiu, kad testeriai ir netesteriai kuo nors galetu skirtis

O man visdelto yra buve ir atvirksciai: kazkada buvau labai susizavejusi Kenzo "Amour"
Na ka, parduotuvej ant rankos purkstelejau, ir wow, 2 dienas laike
Buvau labai nustebinta ir suzaveta tokiu kvapo laikymu, taciau kai ta kvapa po tu poros dieneliu isigijau, man jis laikydavo ciela visa diena, bet ne kelias dienas, kaip testeriniai
Cia jau manau nuo gamintojo priklauso
Ir siaip, juk logiska yra testerinius daryti ilgiau besilaikancius- klientas greiciau uzkibs ir nores isigyti preke

QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 13, 07:36)
Ir siaip, juk logiska yra testerinius daryti ilgiau besilaikancius- klientas greiciau uzkibs ir nores isigyti preke 

O paskui užtampys po teismus (jei ne Lietuvoj, tai kokioj USA tikrai), jei įsigyta prekė neatitiks išbandytos.