Įkraunama...
Įkraunama...

Dilgėlinė

QUOTE(mergytea1 @ 2008 10 22, 20:47)
Su vit B yra taip, kad alerginė reakcija vyksta tada kai organizme netrūksta vist B. Tai tas pats, kad persivalgyti ir po to viska nuleisti... Atmetimas to, ko per daug.

Nezinojau sito g.gif I diena 1 tablete,po 2 dienu veidas siaubingas,negi taip greitai pasireiskia perteklius?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 10 22, 22:04)
Nezinojau sito g.gif I diena 1 tablete,po 2 dienu veidas siaubingas,negi taip greitai pasireiskia perteklius?

Alergin4 reakcija su vit B tai ne ta problema, kuria 6ioje temelėje analizuoju, su vit B alergija praėjo suleidus ligoninėje vaistu.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 10 22, 15:23)
As ir dabar dar turiu si malonuma. doh.gif Kai isimaudau atsiranda tokios raudonos demeles kurias labai niezti.Man gyd.pasake jog tai nuo silumos atsiranda.Geriu vaistus nuo alergijos, bet jau atsibodo. unsure.gif

man tas pats verysad.gif nebeimanoma, man isvis nuo bet kokio vandens taip, gal tik nuo juros vandens maziau... nuo ezeru, upiu, vandentieko buna ziauru, nuo bambos iki peciu kaip nuberia, kasausi neiskentusi doh.gif turiu vaistu, bet man jie pilnai nepadeda, gal tik ilgiau laiko isbunu neisberta,kai maudaus, vistiek atsiranda doh.gif
Atsakyti
Man laikosi tik ant smakro, prasidėjo nuo kelių dėmelių, o per pora mėnesiu žiūriu, jog jau visas smakras, išryškėja nuo temperatūros pokyčiu ir t.t.. oda tapo nebešvelni - ruplėta, kartais nori pasausėti toje vietoje. Naudojamas tepaliukas nepadeda. Kiek teko skaityti apie odos ligas, mano problema labiau atitinka dilgėline, tik va man neniežti kaip kitiem g.gif Turbūt teks apsilankyti pas dermatologą, nes nesinori gerti vaistų nuo alergijos nepaskyrus daktarui, o tik vaistininkių nuomonės paklausius.
Atsakyti
QUOTE(mergytea1 @ 2008 10 23, 21:24)
Man laikosi tik ant smakro, prasidėjo nuo kelių dėmelių, o per pora mėnesiu žiūriu, jog jau visas smakras, išryškėja nuo temperatūros pokyčiu ir t.t.. oda tapo nebešvelni - ruplėta, kartais nori pasausėti toje vietoje. Naudojamas tepaliukas nepadeda. Kiek teko skaityti apie odos ligas, mano problema labiau atitinka dilgėline, tik va man neniežti kaip kitiem  g.gif  Turbūt teks apsilankyti pas dermatologą, nes nesinori gerti vaistų nuo alergijos nepaskyrus daktarui, o tik vaistininkių nuomonės paklausius.

Mano puseserei taip baisiai kaip cia jus rasot nebuvo.Pas ja kaip minejau tik ant ranku tos pusleles atsirasdavo ir pirstai tokie istine pasidarydavo.Ji ejo pas gydytojus,bet kiek pamenu ten jei nieko gero neisrase.Klausinejo,ar viduriai neuzkieteja,ar seksualinis gyvenimas regulerus,kokybiskas... blink.gif Ir dar ji atsimenu sutiko,kad studentus leistu ja apziureti,tai ji vargse sedejo pries visa auditorija ir atsakinejo i tokius klausimus,o tie studentai juokesi blink.gif Aisku paskui ir mes juokemes,kai ji vargse pasakojo kaip jei geda buvo.Tai va,liepe jai organizma valyti,ziureti,kad viduriai neuzkietetu,nesinervuoti,nenusilpti.Tikiuosi,kad jus pas tokius medikus nepapulsit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 10 23, 22:41)
Mano puseserei taip baisiai kaip cia jus rasot nebuvo.Pas ja kaip minejau tik ant ranku tos pusleles atsirasdavo ir pirstai tokie istine pasidarydavo.Ji ejo pas gydytojus,bet kiek pamenu ten jei nieko gero neisrase.Klausinejo,ar viduriai neuzkieteja,ar seksualinis gyvenimas regulerus,kokybiskas... blink.gif Ir dar ji atsimenu sutiko,kad studentus leistu ja apziureti,tai ji vargse sedejo pries visa auditorija ir atsakinejo i tokius klausimus,o tie studentai juokesi blink.gif Aisku paskui ir mes juokemes,kai ji vargse pasakojo kaip jei geda buvo.Tai va,liepe jai organizma valyti,ziureti,kad viduriai neuzkietetu,nesinervuoti,nenusilpti.Tikiuosi,kad jus pas tokius medikus nepapulsit doh.gif

Na man nėra pusleliu. Yra raudonos dėmelės kaip spuogiukai ir oda toke ruplėta nuo tu išsišokusiu .. Plynas laukas su raudonom dėmelėm. Niekada neturėjau problemu su o oda ir štai galvos skausmas verysad.gif
Atsakyti
aš pasirodo prieš tris sav isitaisiau šią bėdą verysad.gif
iš pradžių maniau, kad kokie tai vabalai sukando ar niežai užpuolė ir šveičiau namus kaip išprotėjusi ir viską ką imanoma virinau, kol neapsikenčiau ir jau iš nevilties nuėjau pas gyd. ji iškart nustatė kas per liga.
žinote, nors ir keista, bet net palengvėjo, kad ne ikandimai blush2.gif nes jau buvo ant proto kritę, bijojau žmones i namus isileist.
ji sakė, kad reik rast kas alergizuoja, o va vis dar nesuprantu. ir paskirti vaistai nelabai padeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2008 10 27, 14:48)
aš pasirodo prieš tris sav isitaisiau šią bėdą verysad.gif
iš pradžių maniau, kad kokie tai vabalai sukando ar niežai užpuolė ir šveičiau namus kaip išprotėjusi ir viską ką imanoma virinau, kol neapsikenčiau ir jau iš nevilties nuėjau pas gyd. ji iškart nustatė kas per liga.
žinote, nors ir keista, bet net palengvėjo, kad ne ikandimai blush2.gif nes jau buvo ant proto kritę, bijojau žmones i namus isileist.
ji sakė, kad reik rast kas alergizuoja, o va vis dar nesuprantu. ir paskirti vaistai nelabai padeda unsure.gif

kokius vaistukus paskyre? gal galetumete nuotraukyte su ta vietele problemiska mestelti cionai, idesiu savaja taip sulyginsime liga.
Atsakyti
o, kaip man nufotkinti savo pilvelį ar alkūnę g.gif
paskyrė KESTINE
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2008 10 28, 11:47)
o, kaip man nufotkinti savo pilvelį ar alkūnę g.gif
paskyrė KESTINE

Kur geriau matosi pažeista vietele manau. Rytoj pas dermatologa keliauju unsure.gif
Atsakyti
Man diagnozavo - seborėjinį dermatitą verysad.gif
Atsakyti
na ir koks gydymas?
Atsakyti