QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 01 28, 11:57)
Nurimusi ši temelė, nejaugi visos jau pasveikote??
Na kai skaičiau jūsų visų atsiliepimus tai net negražu gal taip sakyti bet net pavydžiu kokia pas jus menki sindromai.
Viskas prasidėjo gal prieš kokius 8 metus, viskas labai greitai ir staigei, darbe mane išbėrė, ištino kaklas, nuvažiavau pas gyd, kol aišku davažiavau, jokių ligos požymių neliko, tada pagal knygą, radom su gyd panašaus kas buvo man, diagnozė dilgėlinė. Aišku vakare užsiregistravau pas šeimos gyd. grįžau numigau iki vizito pas savajį gyd. atsikėliau o tėtis mano net pastyro mane pamates, buvo visas veidas ištines atrodžiau kaip sudraskyta bet ne iki kraujų
aš į taksi pas šeimos gyd., įlekių į kabinetą jis atsisuka į mane ir tik už telefono ir pirmąją pagalba, tada sekė dozė tavegilio, adrenalino ir kažko bet jau nepamenu ką leido. Viskas atslūgo po kelių minučių. Toliau sekė kalnai siuntimų ir ryte laukė kraujo tyrimas, naktį sakė turėtu nesikartoti priepoliai nes dozės vaistų buvo neva arklinės. Ir štai naktis, atsikeliu nuo to kad negaliu oro įkvėpti, trankau mamai į sieną, mama aišku irgi baisiai išsigando, po 5 min bandymo kviepuoti išgirstu greitosios cypimą po langais, vėl adrenalinas tavegilis ir tas kažkas, ir į ligonine. Savaitė ligoninėje, lašelinės, vaistai ir aš namie. Ir taip viskas pasibaigė, aišku kalnai siuntimų pas alergologus, tyrimo atsakymai niekam nealergiška, nu galvojau ačiu dievui viskas baigta. Ir štai istorija kartojasi, po vaikų gimimo vėl viskas prasidėjo, tik šį kartą nedustu, vaistus geriu jau 2 metai diena iš dienos, nors alergiška niekam neesu, išvaro man visą kūną, tai aišku trunka tik kokias 5-10 min bet tas niežulys gali iš proto išvaryti, neduok dieve pamirštu išgerti tabletę vieną dieną tai vakare prasideda priepoliai, kiek jau zirteko ir aerus išgerta tai net neskaičiuoju, tavegiluio negaliu gerti nes manęs niekas nepažadintu. Nežinau jaučiu tuoj išprotėsiu nuo tų niežulių. Nežinau nei kur kreiptis nei ką daryti, daktarų reziume, visam gyvenimui, bet nuo tų tablečių jaučiu greičiau numirsiu. Nežinau sakiau mano vienintelė viltis kokie ekstrosensai ar šiaip kokia netradicinė medicina
tai va taip ir gyvenu su dideliu diskonfortu 
Na kai skaičiau jūsų visų atsiliepimus tai net negražu gal taip sakyti bet net pavydžiu kokia pas jus menki sindromai.
Viskas prasidėjo gal prieš kokius 8 metus, viskas labai greitai ir staigei, darbe mane išbėrė, ištino kaklas, nuvažiavau pas gyd, kol aišku davažiavau, jokių ligos požymių neliko, tada pagal knygą, radom su gyd panašaus kas buvo man, diagnozė dilgėlinė. Aišku vakare užsiregistravau pas šeimos gyd. grįžau numigau iki vizito pas savajį gyd. atsikėliau o tėtis mano net pastyro mane pamates, buvo visas veidas ištines atrodžiau kaip sudraskyta bet ne iki kraujų

Senai nesilankiau sioje temeleje.. Sveika Ligitukas, perskaicius tavo posta taip liudna pasidare, kad kas su jusu odyte daros