Įkraunama...
Įkraunama...

Dilgėlinė

Sveikos, Mamyciukes, atnaujinsiu temuke....smile.gif isklesiu i pavirsiu...smile.gif mane kamuoja ta pati problema, maza to sergu odos baltme dar ir dilgeline uzpuole....sad.gif.. geriu vaistukus atrodo apmazejo, bet vakar atsigeriau sidriuko ir truputuka pasinervinau ir vel dilgeline ant pavirsiaus iki juosmens..sad.gif ar gali taip buti, kad nuo pasinervinimo ir alkohol paumeja??????
Atsakyti
Taip alkoholis vienas iš dirgiklių kiek rašo
Atsakyti
Na va ir aš jau susirgau dilgėline. Gyvenime esu turėjusi tik vieną alergiją - kai persivalgiau citrinų su cukrumi ir išbėrė spuogeliais visą veidą. Bet tai buvo prieš 20 metų ir greitai pasveikau. O čia kažkokia beprasmybė. Jau visas mėnuo sergu ir niekas nepadeda. Kai nuėjau pirmą kartą pas gydytoją, tai labai sustresavau. Jis man vardijo visą virtinę produktų, kurių negalima, o aš tik ausimis klapsėjau nuo strioko, o vos tik išėjau iš kabineto - viską pamiršau. Žinojau tik, kad reikia valgyti košes. Jau nuo jų pykino, o dėmelės nesitraukė. Trūko kantrybė - prisikepiau kiaušinio su dešrele, pavalgiau, ryte atsikeliu - o dievulėliau: visas pilvas ir kojos nupiltos didelėmis dėmėmis, vos baltu vietų likę. Supratau - kiaušinių tikrai negalima. Na ir kadangi kantrybė baigėsi, susiradau internete sąrašą ką galima valgyti ir ko ne. Bandau prisilaikyti. Kai laikausi - būna geriau, kai nebeištveriu - vėl daugiau atsiranda. Vasara juk, kaip galima be jokių vaisių ir jokių saldumynų - ledų? Geriu ir Opexa ir Tavegil. Na neaišku nuo ko ta alergija prasidėjo ir kada ji baigsis. Užsirašiau dar pas alergologą - žiūrėsiu, gal ką patars. Nes jau į neviltį puolu. Tos baisios dėmės ir nuolatinis niežulys - tai siaubinga. Tikėkimės, kad atsiras būdas, kad visa tai baigtųsi... verysad.gif
Atsakyti
Man irgi prasedejo sita nesamone doh.gif doh.gif neesu gyvenime jokiu alergiju turejus...o dabar beria, bet ne kuna o veida doh.gif doh.gif ismeto tokiais kaip uodo ikandimais baisiai visa veida,kakla doh.gif uzsirasiau ir as pas gyditoja. bet pastebejau kad isgerus sidro iskart isberia, nuo arbuzo beria, ir kai susinervinu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš jau rodos pasveikau. Prie vartojamų savo vaistų nuo alergijos pridėjau dar Aponil tebletes. Pasiskaiciau internete informacini lapeli ir pageriau savaite. Kai buvau poliklinikoje, man suleido ukolą nuo uzdegimo, bet nepadejo. Kadangi šis vaistas taip pat nuo uždegimų, nusprendziau ji pavartoti. Nezinau, ar tai sutapimas, ar ne, bet dėmės dingo. Pas alergologę vistiek nueisiu. Gink dieve, nesakau, kad turite geti tuos pacius vaistus, zinoma, kad reikia konsultuotis su gydytojais. Bet pagaliau tai baigesi! clap.gif
Atsakyti
Na va buvau pas algolge. Sake - jokių Aponilų. Išrašė dietą i darysiu kazkokį testą. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deina73 @ 2015 07 27, 08:17)
Na va buvau pas algolge. Sake - jokių Aponilų. Išrašė dietą i darysiu kazkokį testą.  blink.gif

blink.gif jauciu ir manes tas pats laukia doh.gif as eisiu tik rugpjucio gale doh.gif
Atsakyti
gal atsiliepsit kas tp testų, pasidalintumėt kaip sekasi gydytis
Atsakyti
Labas, merginos,

ir man teko pirmą kartą gyvenime susidurti su šia bjaurybe. schmoll.gif Esu užsienyje, grįžtu mėnesio pabaigoj, taip staiga mane užpuolė... Jau ketvirta diena imu vaistus vakarais, nes negaliu kentėti net... Antihistaminius - Levocetiriziną. Jau užsirašiau pas dermatologą, mėnesio pabaigoj gausiu išsamesnę konsultaciją, gal ir kokius tyrimus atliks... O gal geriau eiti pas alergologą? Pas jį berods ilgos eilės ir reikia ilgai laukt... O čia, Anglijoj, gavau tik diagnozę - nepatikslinta dilgėlinė, na ir vaistų išrašė. Viskas. schmoll.gif

Ir ar tikrai nerviniu pobūdžiu gali atsirasti dilgėlinė? Nesurandu jokių alergenų, na o streso pastaruoju metu buvo ir nemažai...

Klausimas - ar, jei dilgėlinė ne alerginio pobūdžio, jei egriu vaistus, ar vis tiek ir man reikėtų laikytis tos dietos, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(metafizika @ 2016 01 04, 20:34)
Labas, merginos,

ir man teko pirmą kartą gyvenime susidurti su šia bjaurybe. schmoll.gif Esu užsienyje, grįžtu mėnesio pabaigoj, taip staiga mane užpuolė...

Sakyciau, kad pries metus analogiskai viena moteris pergyveno,jog ja visa isbere. Ji net niezus itare biggrin.gif O is tiesu, kaip buna persalimo virusai, taip buna ir odos virusu, neaisku, ka ikvepi-ir sast,isberia. Suka zmogus galva, kankinasi, masto, ka suvalge, prie ko prisiliete,kas galejo sualergizuoti, o apie paprasciausia virusa nepagalvoja.
Tai va, nuraminsiu: kol reikes pas daktarus eiti-dilgelines nebeliks mirksiukas.gif Ji laikysis apie dvi savaites, paskui nyks, nyks ir liksit nesupratusi, nei nuo ko uzejo, nei nuo ko praejo.Daktaru israsyti vaistai tera tik pagalbine priemone perkesti nieztejima. Daugiau jokios pagalbos nera. Be abejo, susilaikyti nuo citrusiniu vaisiu bei sokolado siuo metu reiktu, nes jie ir sveikam dideli alergenai, o kai jus ir taip visa isberta, tai tiesiog ilgiau gysite.
Atsakyti
Dėkoju už atsakymą. Bandysiu mažiau nervuotis ir mažiau sukti galvą nuo ko. Iš esmės man prieš kelis mėnesius pradėjo berti orą, labai nepavydėtinai - ir vandeningai, ir pūlingais spuogais, ko tik nėr dabar ant nugaros, krūtinės, smakro... schmoll.gif schmoll.gif Ar tai gali būti kaip nors susiję? Bet kokiu atveju, pas dermatologą pirmu taikymu keliausiu g.gif Gal geriau privačiai nueiti, gal kokius tyrimus padarytų... g.gif Dermatolgoas poliklinikoje juk nieko labai doro ar naujo nepasakys... g.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip skaičiau labai daug žmonių yra sergančiu šia labai baisa liga ir niekaip neišsigydančių nuo jos. Pati sirgau dilgeline ir esu labai laiminga, kad išsigydžiau nuo jos nes tai buvo pats baisiausias mėnesis kai nejau iš namų. Iš pradžių pabėrė krutinę ir tą vietą link kaklo, kažkaip neatkreipiau dėmesio, kita dieną atsikeliu košmaras, visa nugara, visas veidas, visa krutine, kaklas, pilvas , rankos išbertos. Ir ne taip, kad spuogiukais bet raudonais plėmais kurie buvo issoke , visas veidas buvo uztines, net ant akiu voku buvo isbere nu siaubas doh.gif doh.gif . Begalo niežėjo nei tevagilis nei kiti tepalai nepadėjo. Galvojau tikrai mirsiu, visą kūną degindavo, dirgindavo, iš namų negalėjau išeiti, nes net gėda prieš žmones ir šeip buvo labai karšti orai. \visą savaite gyvenau depresijoje nuėjau pas daktarę ir ačiū jai kuri išrašė man labai gerų vaistų kuriuos ir jūs galite įsigyti be recepto. Pradėjo viskas nykti ant akių tik aišku prireikė ne vienos ir ne dviejų savaičių kol išgytų visas kūnas, nes nei milimetro nebuvo vietos, kuri nebūtų išberta. Dabar esu labai laiminga ir tikiuos tai nepasikartos wub.gif wub.gif
Atsakyti