QUOTE(Aurio zmona @ 2010 06 04, 11:48)
sveikos gyvos,galiu ir as pasisakyt
dilgelyne atsirado man is NIEKUR iki siol nesuprantu....vieda popiete pradejo niezet delnai,ogo sakau nu ir gausiu pinigu nes niezti ziauriai....po to pradejo niezet tarpupirsciai,jau nebejuokinga buvo...

pradejo niezet VISA kuna....visa visa,isigandau kas cia galvoju...niezejimas+deginimas....isbere visas kuna skaip zemelapis...stampas kaip atrodo zinote tai cia mazi stampiukai buvo...kol nuvaziuoju pas gyd.ju nebera,katastrofa buvdavo nakty sedziu ir verkiu jokie vaistai nepadedavo JOKIE!!!!!!!!!!!!! atsiguliau i ligonine...vaistai nuo alergiju,hormonai,lasalines ir t.t....savaite lyg ir geriau apsidziaugiu..gryztu namo TAS PATS....po to vel per visus gydytojus einu ir aiskinu kad ryte pries 1val buvo visas kunas nusetas berimu dabar nebera gyd juokiasi...
Zodziu diagnoze IDIOPATINE DILGELYNE,neaisku kam.....vargstu toliau,atrodo visi vaistai isbandyti,hormonu prigerusi,svoriu priaugusi,bjauri,isberta ir tt...
pati kazkur perskaiciau apie vienus vaistus..nusipirkau,negalejau patiket kad isgeriu tab.ryte ir 2-3 dienas neberia neniezti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KESTINE
geriau jas ilgai....kol viena grazu ryta pasidariau testa..LAUKIAMES!!!!!!
Valiooooo,o kas bus su mano alergija,su vaistais.....kaip juos gersiu nestumo metu???
bet nerimavau visai be reikalo....

alergija DINGO!!!!X-failai

jau dukrytei 2metukai bus ,o alergijos ne kvapo,labai tikiuosi ji ir nebegrys
sekmes visoms
Sveikos,
šia liga neseniai pesirgau ir aš
Malonumas aišku menkas... Prasidėjo viskas prieš mudviejų su vyru vestuves. Pradėjo berti visą kūną. Atrodo, kaip uodai būtų sugėlę. Niežėdavo. Kreipiausi pas šeimos gydytoją, ji išrašė vaistų nuo alergijos klaritino, vėliau tavegilio, nuo kurio vaikščiodavau kaip apsvaigus. Niekas man nepadėjo, iki vestuvių 2 savaitės, o mane beria... Tada kreipiausi į odos gydytoją Grušauską, jis man ir diagnozavo dilgelinę. Liepė laikytis dietos (tik kefyras, vanduo, virta vištiena, džiuvėsiai). Bėriamas visvien pasirodydavo. Aišku, ačiū Dievui, kad per savo didžiausią gyvenimo šventę manęs neišbėrė, išbėtė tik antrą dieną, nes valgiau ir gėriau viską,ko negalima

Pradėjau rimtai domėtis šia liga ir ją gydyti. Kreipiausi ir į Kauno akademinias klinikas ir 2 ligoninę, darė visus tyrimus...gydytojai gūsčiojo pečiais... Galiausiai, man pradėjo tinti veidas, lūpos. Iš vakaro pradėdavo dilgčioti lūpa, jau žinodavau , kas laukia manęs rytą
Naktimis mane žadindavo, nes negalėdavau nustoti kasytis

Keldavausi vidurį nakties, gerdavau Zyrtec (šis vaistas tiko geriausiai, iį visų išbamdytų), dar pusvalandį, kol pradės veikti vaistai, niežiedavo baisiai
Ne duok Dieve patirti šį beviltišką jausmą ir šią situaciją be išeities. Nežinojau kur kreiptis, buvo kažkoks košmaras. Tuomet mama išgirdo apie J.Tulčiną. Kreipiausi pagalbos į Kauno natūralios medicinos centrą Echoton Maironio g. 8, Kaunas. Padarė visus reikalingus tyrimus, sudarė dietą, praėjau kursą žarnyno valymo ir... mano bėrimai nebepasirodydavo

Sudarytos dietos reikia laikytis, nes jei tik užvalgydavau to, ko negaliu - iškarto išberdavo.
Jau pusmetis kaip manęs neberia

Jausmas toks, lyg pradėjau gyvenimą iš naujo

Dabar mano valgiaraštis vis didėja

Tikiuosi, kad dilgelinė į mano gyvenimą niekada nebegryš
Linkiu Visoms sėkmės