Įkraunama...
Įkraunama...

Dilgėlinė

sveikos gyvos,galiu ir as pasisakyt biggrin.gif
dilgelyne atsirado man is NIEKUR iki siol nesuprantu....vieda popiete pradejo niezet delnai,ogo sakau nu ir gausiu pinigu nes niezti ziauriai....po to pradejo niezet tarpupirsciai,jau nebejuokinga buvo... biggrin.gif pradejo niezet VISA kuna....visa visa,isigandau kas cia galvoju...niezejimas+deginimas....isbere visas kuna skaip zemelapis...stampas kaip atrodo zinote tai cia mazi stampiukai buvo...kol nuvaziuoju pas gyd.ju nebera,katastrofa buvdavo nakty sedziu ir verkiu jokie vaistai nepadedavo JOKIE!!!!!!!!!!!!! atsiguliau i ligonine...vaistai nuo alergiju,hormonai,lasalines ir t.t....savaite lyg ir geriau apsidziaugiu..gryztu namo TAS PATS....po to vel per visus gydytojus einu ir aiskinu kad ryte pries 1val buvo visas kunas nusetas berimu dabar nebera gyd juokiasi...
Zodziu diagnoze IDIOPATINE DILGELYNE,neaisku kam.....vargstu toliau,atrodo visi vaistai isbandyti,hormonu prigerusi,svoriu priaugusi,bjauri,isberta ir tt... biggrin.gif
pati kazkur perskaiciau apie vienus vaistus..nusipirkau,negalejau patiket kad isgeriu tab.ryte ir 2-3 dienas neberia neniezti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KESTINE
geriau jas ilgai....kol viena grazu ryta pasidariau testa..LAUKIAMES!!!!!!
Valiooooo,o kas bus su mano alergija,su vaistais.....kaip juos gersiu nestumo metu???
bet nerimavau visai be reikalo.... biggrin.gif alergija DINGO!!!!X-failai biggrin.gif jau dukrytei 2metukai bus ,o alergijos ne kvapo,labai tikiuosi ji ir nebegrys biggrin.gif
sekmes visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 06 04, 11:48)
sveikos gyvos,galiu ir as pasisakyt biggrin.gif
dilgelyne atsirado man is NIEKUR iki siol nesuprantu....vieda popiete pradejo niezet delnai,ogo sakau nu ir gausiu pinigu nes niezti ziauriai....po to pradejo niezet tarpupirsciai,jau nebejuokinga buvo... biggrin.gif pradejo niezet VISA kuna....visa visa,isigandau kas cia galvoju...niezejimas+deginimas....isbere visas kuna skaip zemelapis...stampas kaip atrodo zinote tai cia mazi stampiukai buvo...kol nuvaziuoju pas gyd.ju nebera,katastrofa buvdavo nakty sedziu ir verkiu jokie vaistai nepadedavo JOKIE!!!!!!!!!!!!! atsiguliau i ligonine...vaistai nuo alergiju,hormonai,lasalines ir t.t....savaite lyg ir geriau apsidziaugiu..gryztu namo TAS PATS....po to vel per visus gydytojus einu ir aiskinu kad ryte pries 1val buvo visas kunas nusetas berimu dabar nebera gyd juokiasi...
Zodziu diagnoze IDIOPATINE DILGELYNE,neaisku kam.....vargstu toliau,atrodo visi vaistai isbandyti,hormonu prigerusi,svoriu priaugusi,bjauri,isberta ir tt... biggrin.gif
pati kazkur perskaiciau apie vienus vaistus..nusipirkau,negalejau patiket kad isgeriu tab.ryte ir 2-3 dienas neberia neniezti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KESTINE
geriau jas ilgai....kol viena grazu ryta pasidariau testa..LAUKIAMES!!!!!!
Valiooooo,o kas bus su mano alergija,su vaistais.....kaip juos gersiu nestumo metu???
bet nerimavau visai be reikalo.... biggrin.gif alergija DINGO!!!!X-failai biggrin.gif jau dukrytei 2metukai bus ,o alergijos ne kvapo,labai tikiuosi ji ir nebegrys biggrin.gif
sekmes visoms biggrin.gif

Sveikos,
šia liga neseniai pesirgau ir aš verysad.gif
Malonumas aišku menkas... Prasidėjo viskas prieš mudviejų su vyru vestuves. Pradėjo berti visą kūną. Atrodo, kaip uodai būtų sugėlę. Niežėdavo. Kreipiausi pas šeimos gydytoją, ji išrašė vaistų nuo alergijos klaritino, vėliau tavegilio, nuo kurio vaikščiodavau kaip apsvaigus. Niekas man nepadėjo, iki vestuvių 2 savaitės, o mane beria... Tada kreipiausi į odos gydytoją Grušauską, jis man ir diagnozavo dilgelinę. Liepė laikytis dietos (tik kefyras, vanduo, virta vištiena, džiuvėsiai). Bėriamas visvien pasirodydavo. Aišku, ačiū Dievui, kad per savo didžiausią gyvenimo šventę manęs neišbėrė, išbėtė tik antrą dieną, nes valgiau ir gėriau viską,ko negalima ax.gif Pradėjau rimtai domėtis šia liga ir ją gydyti. Kreipiausi ir į Kauno akademinias klinikas ir 2 ligoninę, darė visus tyrimus...gydytojai gūsčiojo pečiais... Galiausiai, man pradėjo tinti veidas, lūpos. Iš vakaro pradėdavo dilgčioti lūpa, jau žinodavau , kas laukia manęs rytą verysad.gif
Naktimis mane žadindavo, nes negalėdavau nustoti kasytis verysad.gif Keldavausi vidurį nakties, gerdavau Zyrtec (šis vaistas tiko geriausiai, iį visų išbamdytų), dar pusvalandį, kol pradės veikti vaistai, niežiedavo baisiai verysad.gif
Ne duok Dieve patirti šį beviltišką jausmą ir šią situaciją be išeities. Nežinojau kur kreiptis, buvo kažkoks košmaras. Tuomet mama išgirdo apie J.Tulčiną. Kreipiausi pagalbos į Kauno natūralios medicinos centrą „Echoton“ Maironio g. 8, Kaunas. Padarė visus reikalingus tyrimus, sudarė dietą, praėjau kursą žarnyno valymo ir... mano bėrimai nebepasirodydavo smile.gif Sudarytos dietos reikia laikytis, nes jei tik užvalgydavau to, ko negaliu - iškarto išberdavo.
Jau pusmetis kaip manęs neberia 4u.gif Jausmas toks, lyg pradėjau gyvenimą iš naujo smile.gif Dabar mano valgiaraštis vis didėja smile.gif Tikiuosi, kad dilgelinė į mano gyvenimą niekada nebegryš smile.gif

Linkiu Visoms sėkmės smile.gif

Atsakyti
Sveikos gyvos. Kamuoja ir mane si nemaloni liga. Vaistai nebepadeda, nezinau ko griebtis. Vis galvoju pabandyti apsilankyti Naturalios medicinos centre. Matau, kad cia yra bandziusiu. Gal papasakotumet kiek tai kainuoja? Po kiek laiko pradeda gereti? O gal pacios esate atrade koki efektyvu organizmo valymo buda?
Atsakyti
Ir as turiu sia beda, man viskas prasidejo pries 6 metus :-(kai paumeja dazniausiai beria delnus ir ******. O paprastai jei pasikasau, tai bunu kaip botagu nuplota, bet po kiek laiko ir praeina. Kiek tyriausi, nieko konkreciai nepasako, gal nuo puliuojancios anginos, gal nuo to ar kito...Blogiausia, kai paumeja tada ir kaulus lauzo, ir niezti..baisu
Atsakyti
Manau kad pas mane "alergija" dilgėlinė nuo šilumos , kaip tik karšta pasidaro pavizdžiui pradedu sportuoti mane išberia ir pradeda baisiai niežėti o poto ir griaužti ... toks pats jausmas lyg bučiau nusidilgines ... gal kam taip jau buvo ir gali papasakoti kaip gydęsi .... ar išsigydė ir nuo ko gali būti ... ax.gif
Atsakyti
Mano vaikas susirgo dilgeline verysad.gif isbere jam padukus o po to pilvuka ir nugaryte, geriam vaistukus, bet berimas nedingsta, ryt pas alergologa einam nuo ko suzinosim,blogiausia kad dilgeline ir as sirgau kai maza buvau ir pries nestuma buvo, bet po gimdymon apmazejo kiek, bet as jau su ja susigyvenau, tik labai nemalonu buna jei prie zmoniu puse veido nuberia tokiom puslytem doh.gif ir visi klausia kas tau cia atsitiko g.gif
Atsakyti
Sveiko,o as nezinau ar tai tikrai dilgeline bet pagal foto internete ir apie jusu pasisakymus labai panasu... verysad.gif Zinokit niezti nezmoniskai baigiu nusikasyt o vyras sako kad mano nugara kaip raupai atrodo doh.gif Aisku jis cia delto kad nesikasyciau.As gyvenime nebuwau nescia bet tik pagimdzius pradejo lyst alergijos,reikia man eiti tirtis bet net nezinau nuo ko pradeti..
Atsakyti
Sbeikutes,mano dukra turi ta pacia problema prasidejo mazdaug nuo triju metuku,viena diena isbere ir nuo to prasidejo, is pradziu, reciau, o dabar beria nuo visko ir kiekviena diena.Gydytoja nustate kontaktine dilgeline,gydyma paskyre vartoti antihistamininius vaistus ir ziuret kurie labiau tiks blink.gif Tik jau nelabai norejosi daryti bandymus su vaiku,tai taip ir gyvenam su ta problemele,nes ir kaip pastebejau nelabai ir padeda tas vaistu vartojimas schmoll.gif
Atsakyti
turiu ir as sita beda unsure.gif ir kuo toliau tuo blogiau, tad keliausiu pas gydytojus, nors ka jie pasakys, kai zinau priezasti.. o buvo taip, kad pries 4men sirgau bronchitu, kuriam gydyt priskyre gert antibiotikus, stiprius, kuriu isgerus tris tabletes ju poveikis trunka dar papildomai savaite. pastebejai salutini vaistu poveiki - negerk. o kaip ju nebegerti, kai tas poveikis "islenda", kai jau vaistai sugerti? nu zo, va nuo antibu man ir pasiliko sitas "geris", dabar ziuriu kad su kiekviena diena plinta ribos, nes is pradziu berdavo tik vidine ranku puse, dabar jau ir ******, kelius ir i kojas istisai plinta, visi delnai is abieju pusiu nuseti buna demelem ivairaus dydzio, o jei dar saulyte pakaitint tai ojoj.. unsure.gif o niezulys ir diskomfortas toks fiiiiii doh.gif neskaitant jau to, koks nemalonus akiai vaizdas buna verysad.gif vaistus kolkas lengvus priesalerginius geriu, bet padeda tik porai valandu jie..
Atsakyti
mano vaikui beveik 3 m.pries men sirgom plauciu uzdegimu gulejom ligoninej gavom leidziamo penicilino kursa,nors buvom pastebeje kad nuo geriamu ji isberdavo tokia kaip dilgeline(bet taip buvo tik pora kartu ir vaistukus nutraukem,berimas pranykdavo per koki pusvalandi),pasakiau apie tai gydytojai bet sake kad nuo leidziamu taip but negali,kol gulejom ligoninej nebere musu ir stai dabar po 3sav jam prasidejo dilgeline nei is sio nei is to,kai suprakaituoja,arba po maudyniu vonioje.ir vis gi manau kad tai antibiotikai isprovokavo mums alergija.isberia dideliais plemais,niezti,bet per kokia valanda praeina,vaistu neduodu.padarem alergini tyrima maistui ir ikvepiamiems nealergiskas.gal kam taip buvo po antibiotiku,ar praejo?tikiuosi kad organizmas issivalys ir bedos baigsis schmoll.gif dabar ieskom gero alergologo kaune,gal ka pasakys
Atsakyti
Na stai ir as su ta pacia beda... doh.gif Antra savaite is niekur pradejo berti ivairiose kuno vietose.Spuogu vienoj vietoj no dvieju iki keturiu... verysad.gif O jau niezti doh.gif Siandien pasirodziau gydytojai.Iskart pasake,kad dilgeline.Israse tabletyciu Kestine ir penkis ukoliukus i raumenuka blink.gif Taip pat liepe tepti vietas fenistil tepaliuku.Ziuresim,kuo visa tai baigsis.Ir kas idomiausia-neaisku nuo ko...liepe to negert,ano nevalgyt...zodziu laikykis duonos ir vandens dietos lotuliukas.gif
Gal kuri zinote,ar dilgeline neuzkreciama,ir kokie rysiai su vandeniu,pirtimi?Ar galima eiti. blush2.gif
Aciu,jei kuri atsilieps i mano klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2011 10 19, 19:36)
Na stai ir as su ta pacia beda... doh.gif Antra savaite is niekur pradejo berti ivairiose kuno vietose.Spuogu vienoj vietoj no dvieju iki keturiu... verysad.gif O jau niezti doh.gif Siandien pasirodziau gydytojai.Iskart pasake,kad dilgeline.Israse tabletyciu Kestine ir penkis ukoliukus i raumenuka blink.gif Taip pat liepe tepti vietas fenistil tepaliuku.Ziuresim,kuo visa tai baigsis.Ir kas idomiausia-neaisku nuo ko...liepe to negert,ano nevalgyt...zodziu laikykis duonos ir vandens dietos lotuliukas.gif
Gal kuri zinote,ar dilgeline neuzkreciama,ir kokie rysiai su vandeniu,pirtimi?Ar galima eiti. blush2.gif
Aciu,jei kuri atsilieps i mano klausimus 4u.gif

Dilgeline neuzkreciama tikrai schmoll.gif bet karstis gali isprovokuot berima,maudytis geriau siek tiek vesesniam vandeni,o nuo pirties patarciau susilaikyt kuri laika,na kol matysit kad berimai praeina mirksiukas.gif
Atsakyti