QUOTE(varsa @ 2012 04 29, 19:29)
Sveikos

Mane anksčiau vargino atopinis dermatitas:išbėrimai rankų lenkimo vietose, kaklo srityje, kojų lenkimuose. Dabar situacija pasikeitusi- siaubingai niežti nugarą, kojas(ne sulenkimus) ir aplamai bele kur. Kažkaip atsiranda lyg tokia pasišiaušusi ir kaip nudilginta oda.Gal man dilgėlinė, nes pradžia būna kaip nudilgintos odos. Niežulys.....

Geriau kas nors rankas pririštu tokiu momentu. Pripažino lyg kad dermatitas, alergija. Neseniai darė plazmofarezę. Oda gal pagerėjo, bet niežulys manęs nepaliko. Siaubas, pavargau nuo tokio jausmo ir nuolatinio savęs raminimo - draskytis NEGALIMA. Vėl reikia eit iš naujo pas alergologus darytis tyrimus . Mano Ige( ar kažkaip ten vadinasi) priešprocedūras buvo 1350. Įdomu koks dabar. Nėra kada nulėkt Kaunan pasižiūrėt. O kokius vaistus jums skyrė, kad buvo aprimę?
Na, man šiek tiek kitaip nei jums.. Oda paburksta, patinsta plotais, niežti, skauda. Kai nuėjau pas alergologą - iškart pasakė, kad dilgėlinė, tik va nuo ko ji - to iki šiol nežinau..
Išrašė Kestine + kitus vaistus, kadangi pagal veikliąją medžiagą tokių vaistinėse neradau, pasiūlė Rupafin'ą.
Bet va ir vėl grįžau į tą patį tašką.
Žiūrėsiu, ką šįkart pasakys..