Įkraunama...
Įkraunama...

Dilgėlinė

QUOTE(mamasa22 @ 2011 10 22, 10:23)
Dilgeline neuzkreciama tikrai schmoll.gif bet karstis gali isprovokuot berima,maudytis geriau siek tiek vesesniam vandeni,o nuo pirties patarciau susilaikyt kuri laika,na kol matysit kad berimai praeina mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Truputeli paskaiciau kaip ir kam smile.gif net nezinau ar nusisipsuoti ar sad.gif Nes as su ta alergija gyvenu jau nuo 8 metu, t.y. jau 20 metu ji sumanimi sad.gif
Pries daug metu viska ka tik buvo imanoma issityriau, kad suzinoti nuo ko ji pas mane, bet taip nieko ir nesuzinojau. Ir iki siol as vis dar galvoju nuo ko gi ta alergija? Turiu itarima, kad nuo silumos, bet kaip tai patikrinti? Kaip patikrinti nuo salcio zinau, o nuo silumos?
Dar va visai nesenai ziurejau laida is Maskvos, kad ten jau isgydo nuo bet kokios alergijos daro tokia procedura, kuri vadinasi Autolimfocitoterapija. Labai apsidziaugiau, kad gal PAGALIAU issigydysiu nuo tos dilgelines, bet pas mus Lietuvoje nieko tokio ir panasaus neradau, kad darytu verysad.gif Gal blogai ieskau? O gal kas zino jau apie ta pracedura ir kur ja daro? Nejaugi teks i Maskva vaziuoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 01 30, 16:59)

Dar va visai nesenai ziurejau laida is Maskvos, kad ten jau isgydo nuo bet kokios alergijos daro tokia procedura, kuri vadinasi Autolimfocitoterapija. Labai apsidziaugiau, kad gal PAGALIAU issigydysiu nuo tos dilgelines, bet pas mus Lietuvoje nieko tokio ir panasaus neradau, kad darytu  verysad.gif  Gal blogai ieskau? O gal kas zino jau apie ta pracedura ir kur ja daro? Nejaugi teks i Maskva vaziuoti?  unsure.gif

Lietuvoj taiko tik imunoterapiją , bet ji irgi nepigiai kainuoja verysad.gif ir tinka tik 1 max 2 alergenų panaikinimui, ir gydytis reikia ilgą laiką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2012 01 30, 19:56)
Lietuvoj taiko tik imunoterapiją , bet ji irgi nepigiai kainuoja verysad.gif  ir tinka tik 1 max 2 alergenų panaikinimui, ir gydytis reikia ilgą laiką verysad.gif

verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes as jau su sia liga gyvenu apie 5 metus, vis pagal interneta pasiskaistinedavau kas, bet kaip sakoma "tinginiai prausias, o greiti kasos" kazkaip galutinai uzkniso tik dabar tie kasymaisi, taigi nuejau pas odos gydytoja ir iskart jis pasake diagnoze dilgeline. ir tada ilga litanija, kuria pasidalinsiu su kitomis, kurios labai tikisi suzinoti nuo ko alergija kyla su galutine isvada, kad cia viena is ligu pasaulyje kur gali padaryti tukstancius tyrimu ir visi tyrimai gali rodyti norma ir niekad nesuzinosi nuo ko alergija kyla. O galimos alergijos priezastys : vaistai, maistas, chemija, itampa, stresas, nervai, sintetika ir naturalus pluostas, vien tik salytis su oda ir visokiu panasiu priezasciu. O ji gydoma 4 kursais vaistu, kurie irgi arba isgydo arba ne. Duodami pirmiausia antihistamininiai vaistai, jeigu pro ju praeina tada sakoma viso gero, jei ne duoda kita kursa vaistu. Taip kad kaip gydytojas prie humoro sake "chana tau". Ir su siaip idomi liga, kad kitiems gali pasireiksti viena karta gyvenime ir pamirsti zmogus, kitiems gali testis daugeli metu ir netiketai isnykti, o tretiems gali niekada nedingti. Na aisku dar cia sunku spresti, bet jau 5 diena tuos vaistus geriu tai kol kas matau kad atsiranda raudonos demeles (daug mazesnes) ant viso kuno, bet panisko kasymosi dar nebuvo. tfu tfu tfu kad neprisikalbeciau kaip sakoma.
Atsakyti
Aš su ja gyvenu palyginus neilgai - "tik" metus, bet jau taip pavargau, kad ojoj. Iš pradžių galvojau, kad alergija saulei, paskui maistui, tyriaus inkstus, skydliaukę ir t.t. Buvau pas alergologą, išrašė vaistų - lyg viskas dingo, praėjo du mėn. - ir vėl viskas iš naujo, net ir su vaistais verysad.gif
Dabar vėl keliausiu pas gyd...
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2012 04 28, 18:06)
Aš su ja gyvenu palyginus neilgai - "tik" metus, bet jau taip pavargau, kad ojoj. Iš pradžių galvojau, kad alergija saulei, paskui maistui, tyriaus inkstus, skydliaukę ir t.t. Buvau pas alergologą, išrašė vaistų - lyg viskas dingo, praėjo du mėn. - ir vėl viskas iš naujo, net ir su vaistais  verysad.gif
Dabar vėl keliausiu pas gyd...

Sveikos 4u.gif Mane anksčiau vargino atopinis dermatitas:išbėrimai rankų lenkimo vietose, kaklo srityje, kojų lenkimuose. Dabar situacija pasikeitusi- siaubingai niežti nugarą, kojas(ne sulenkimus) ir aplamai bele kur. Kažkaip atsiranda lyg tokia pasišiaušusi ir kaip nudilginta oda.Gal man dilgėlinė, nes pradžia būna kaip nudilgintos odos. Niežulys..... doh.gif Geriau kas nors rankas pririštu tokiu momentu. Pripažino lyg kad dermatitas, alergija. Neseniai darė plazmofarezę. Oda gal pagerėjo, bet niežulys manęs nepaliko. Siaubas, pavargau nuo tokio jausmo ir nuolatinio savęs raminimo - draskytis NEGALIMA. Vėl reikia eit iš naujo pas alergologus darytis tyrimus . Mano Ige( ar kažkaip ten vadinasi) priešprocedūras buvo 1350. Įdomu koks dabar. Nėra kada nulėkt Kaunan pasižiūrėt. O kokius vaistus jums skyrė, kad buvo aprimę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varsa: 29 balandžio 2012 - 19:31
QUOTE(varsa @ 2012 04 29, 19:29)
Sveikos 4u.gif Mane anksčiau vargino atopinis dermatitas:išbėrimai rankų lenkimo vietose, kaklo srityje, kojų lenkimuose. Dabar situacija pasikeitusi- siaubingai niežti nugarą, kojas(ne sulenkimus) ir aplamai bele kur. Kažkaip atsiranda lyg tokia pasišiaušusi ir kaip nudilginta oda.Gal man dilgėlinė, nes pradžia būna kaip nudilgintos odos.  Niežulys..... doh.gif Geriau kas nors rankas pririštu tokiu momentu. Pripažino lyg kad dermatitas, alergija. Neseniai darė plazmofarezę. Oda gal pagerėjo, bet niežulys manęs nepaliko. Siaubas, pavargau nuo tokio jausmo ir nuolatinio savęs raminimo - draskytis NEGALIMA. Vėl reikia eit iš naujo pas alergologus darytis tyrimus . Mano Ige( ar kažkaip ten vadinasi) priešprocedūras buvo 1350. Įdomu koks dabar. Nėra kada nulėkt Kaunan pasižiūrėt. O kokius vaistus jums skyrė, kad buvo aprimę?

Na, man šiek tiek kitaip nei jums.. Oda paburksta, patinsta plotais, niežti, skauda. Kai nuėjau pas alergologą - iškart pasakė, kad dilgėlinė, tik va nuo ko ji - to iki šiol nežinau.. sad.gif
Išrašė Kestine + kitus vaistus, kadangi pagal veikliąją medžiagą tokių vaistinėse neradau, pasiūlė Rupafin'ą.
Bet va ir vėl grįžau į tą patį tašką.
Žiūrėsiu, ką šįkart pasakys..
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2012 04 29, 22:19)
Na, man šiek tiek kitaip nei jums.. Oda paburksta, patinsta plotais, niežti, skauda. Kai nuėjau pas alergologą - iškart pasakė, kad dilgėlinė, tik va nuo ko ji - to iki šiol nežinau..  sad.gif 
Išrašė Kestine + kitus vaistus, kadangi pagal veikliąją medžiagą tokių vaistinėse neradau, pasiūlė Rupafin'ą.
Bet va ir vėl grįžau į tą patį tašką.
Žiūrėsiu, ką šįkart pasakys..

o koiame mieste lankotes pas alergologus? As va dabar issimaudzius sedziu ir dega, kirba visa nugara....pasiziurejau i veidrodi, tai net pati issigandau doh.gif Issimaudzius jau net raminamuju nakciai turiu isgert, o tai visa nakti prasikrapstyciau. Buvau uzsiregistravus pas Gyd. Lapinskaite Kardiolitoje, bet man nepatogus tas laikas tai reikes persiregistruot. Kazin ka ji pasakytu?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 01 30, 17:59)
Sveiki,
Truputeli paskaiciau kaip ir kam smile.gif net nezinau ar nusisipsuoti ar sad.gif Nes as su ta alergija gyvenu jau nuo 8 metu, t.y. jau 20 metu ji sumanimi sad.gif
Pries daug metu viska ka tik buvo imanoma issityriau, kad suzinoti nuo ko ji pas mane, bet taip nieko ir nesuzinojau. Ir iki siol as vis dar galvoju nuo ko gi ta alergija? Turiu itarima, kad nuo silumos, bet kaip tai patikrinti? Kaip patikrinti nuo salcio zinau, o nuo silumos?
Dar va visai nesenai ziurejau laida is Maskvos, kad ten jau isgydo nuo bet kokios alergijos daro tokia procedura, kuri vadinasi Autolimfocitoterapija. Labai apsidziaugiau, kad gal PAGALIAU issigydysiu nuo tos dilgelines, bet pas mus Lietuvoje nieko tokio ir panasaus neradau, kad darytu  verysad.gif  Gal blogai ieskau? O gal kas zino jau apie ta pracedura ir kur ja daro? Nejaugi teks i Maskva vaziuoti?  unsure.gif

kaip atliekamas tyrimas ??? koks tai metodas?
mano mergaite pastarosiomis dienomis pradejo berti ranku oda dabar jau sulenkimus, kuno oda visad sausa (siurkstoka) dabar bijau kad [rades koju lenkimus berti
Irgi pamaniau kad 2012-04-28 ir 29 diena uzejo karsciai, istikruju vaikas ilgai buvo grynam lauke ir saules gavo, dabra ieskau informacijos ar panasu i saules berimus (alergija saulei) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 02 gegužės 2012 - 22:01
O aš paskaičiau, kad tai gretutinė liga - piktybinių navikų.. net silpna darosi, pagalvojus..
Atsakyti
Na va jau sugeriau antra kursa vaistu. Pirmiausia israse nuo alergijos (loratidinas veiklioji medziaga) : nieztet nenieztedavo, bet pastebedavau kad vistiek raudoni isberimai buna. Po to pabaigiau vaistus ir po keliu dienu vel nezmoniskas niezulys (vaistus reikia gerti menesi, po to savaite palaukti ir ziureti reakcija), dabar sugeriau loratidinas + ratidinas (cia nuo skrandzio rugstingumo)- tokiu deriniu gydoma: pastebejau kad raudonu berimu labai mazai jau budavo geriant sita derini. Pabaigiau siandien, ziuresim kaip bus po sito kurso. O siaip kraujo tyrimai visi gali buti normoje ir pacios tikrai nepradekit gerti vaistu, nes be antialerginiai vaistai gali pridaryti bedos, be to del tyrimu, tai kaip sako gydytojas pas kuri lankaus, jeigu dilgeline trunka daugiau negu 2 menesius, tai priezasties ir nesuras jau
Atsakyti