Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE (smalsute @ 2004 04 26, 19:15)
O as po sendienos patenkinta, tik kad jauciuosi labai nusikalusi huh.gif

Jus ten gal kokiose varzybose dalyvavot? kad tokios
nusikale... Siaip tai nesciai pervargti nepataria, nes gali
paskatinti prieslaikiny gimdyma wink.gif
Atsakyti
Chilli, gerai isimiegok smile.gif
Eglek, o as tai po visos dienos nusikalusi, paskaitose buvau, ir siaip jau nerviskai isekau huh.gif
Atsakyti
Man tai nuovargis malonus rolleyes.gif skausmo nera,tik jauciuosi tokia kaip mazas kieme issilakstes vaikas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 26, 20:06)
Man tai nuovargis malonus rolleyes.gif skausmo nera,tik jauciuosi tokia kaip mazas kieme issilakstes vaikas laugh.gif

Baltai pavydziu sito jausmo... clap_1.gif vajeeezau, koks geras palyginimas+kokie geri prisiminimai... heart.gif seniai taip jauciausi... sakiau, kai pagimdysiu ir atsigausiu, sekancia vasara kaip vejas skrisiu basa per zole, begsiu tolyn, kol nukrisiu... wub.gif (nesijuokit... bet man palietei toookia veitele sirdeleje... ACIU! wink.gif )
Atsakyti
Busiu-Mamyte,kad zinok be reikalo nebuciau cia taip sakius.. unsure.gif Nu tokio jausmo su kitu nesumaisysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 26, 20:26)
Busiu-Mamyte,kad zinok be reikalo nebuciau cia taip sakius.. unsure.gif Nu tokio jausmo su kitu nesumaisysi wink.gif

Kaip gera, kai tai suprantame ir zinome, ar ne? + kaip gera, kad tai, ka as jauciu, jaucia dar vienas (iki sio ateinancio penktadienio) dar "gyvai" nematytas zmogus -tu, Chilli! wink.gif wink.gif
Atsakyti
Busiu-Mamyte, tikiuosi jau iki penktadienio pasveiksi ir prisijungsi prie musu, labai fainai ten wink.gif
Atsakyti
Tik prasyciau nesikuklinti baseine biggrin.gif Siryt viena mamyte taip ir nesusipazino su mumis unsure.gif kazkaip ramu apskritai buvo siandien..O as pasirodo storiausia is plaukikiu clap.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai gal susiziurim kas penktadieni eisim i baseina ir tada susitiktume foje, bet aisku nesikuklinti reiketu tongue.gif Nors as pati esu is kukliuju tongue.gif Labai noriu i baseina smile.gif
Atsakyti
Nu as tai tikrai einu clap.gif
kas dar?
Atsakyti
As as as einu!!! clap.gif Labai laukiu-nesulaukiu tongue.gif irgi busiu jau pastorejus mamka laugh.gif (bent jau sau taip atrodau sad.gif ) bet nieko, svarbiausia, kad wub.gif savo 2.gif ir vyriokas leipsta del papuliu clap_1.gif
Atsakyti
As ir ruosiuos penktadieny, tik aisku neisisvaizduoju
kaip ryte reiks atsikelti nes didele miegale pasidariau.
P.S. O kelinta ten ryte reik buti?
Atsakyti