Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

10.15,nes jei veliau susirenkam,kencia musu paciu uzsiemimu trukme huh.gif unsure.gif
Atsakyti
As irgi busiu penktadieni, jei darbe nereikes iki 12 val. pasirodyti. clap_1.gif
Atsakyti
Vadinasi taip,musu komanda turetu buti tokia:

Chilli
Busiu-Mamyte
Smalsute
eglek
Egliukas

Jega! clap.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiu-Mamyte: 28 gegužės 2004 - 17:05
Juo as irgi su Jumis clap.gif thumbup.gif
A del vaistuku nuo grybelio, tai nepagalvojau, gal reiktu tikrai nusipirkti? Gal dar pries baseina nueisiu pa daktare, pasiklausiu ir tuo paciu gal susinosiu kas pas mane gyvena? smile.gif
Atsakyti
Nu nezinau, as tai jokio kremo nepirkau unsure.gif Dusuose puikiai nuo grybo apsaugo gumines slepetes, o baseine... unsure.gif velnias,nu negirdejau apie tuos tepaliukus nieko g.gif
Atsakyti
Aga reiks labiau pasisaugoti ir nenusiauti slepeciu, visai apie tai nepagalvojau...
Atsakyti
Mamytes, norejau pasakyti, kad bukit atsargios su baseinais. As gailiuosi kad ejau. Po pirmo karto buvo viskas gerai, o po antro tai dabar jau antra savaite lovos rezimas man. Nepatiko tas baseinas mano leliui.
Atsakyti
Akva, cia kaip kam... unsure.gif As po pirmo karto neissidziovinau galvos ziema gerai,tai kita diena klinikose atsiduriau,bet tik del savo neatsargumo doh.gif O ir siaip persitempti neverta kai plaukioji...Svarbiausia yra atsigauti, o ne sportuoti wink.gif
Atsakyti
Nugi penktadieny 11 val turiu eiti i Klinikas pas
psichologe, cia netodel, kad su smegenim negerai,
o todel, kad ten visas prisiregistravusias nemokamai
tyre del jodo trukumo, taip pat ziuri psichologine bukle
ir panasiai. Nu gi va vakar paskambino psichologe ir
sako kaip ir laikas butu susitikti, tai as visai pamirsau doh.gif
ir susitariau penktadieni is ryto.. Nu bet pirmadieny tai
jau tikrai ateisiu...
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 28, 09:26)
Nu nezinau, as tai jokio kremo nepirkau unsure.gif Dusuose puikiai nuo grybo apsaugo gumines slepetes, o baseine...

O tai kur dabar man tas plezkes gauti g.gif ?

P.s. ir as pasistengsiu prisideti si karta prie jusu wink.gif clap.gif

10.15 prie baseino

Chilli
Busiu-Mamyte
Smalsute
Egliukas
Viksrelis

P.s. o kiek laiko ten truksta visas tas uzsiemimas?
Atsakyti
Viksreli, usemimas vyksta pusvalandi, o paskui gali daryti ka nori plaukioti ar guleti irgi berods pusvalandi smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1083141375[/mergetime]
Eglek, tai pirmadieni jau lauksim wink.gif
Atsakyti