Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Oj kai gerai Chilli, tada visai smagu ir nereiks kompleksuoti smile.gif
Tai zodziu taip ir planuojam foje 10.15 pirmadieni ania? Dar zinoma susirasom jei kas pasikeis smile.gif A kiek ten laiko viskas vyskta? Siaip man 12.30 reiktu butu centre, bet zinoma ne mirtinai smile.gif
Busiu-Mamyte, a tu su mumis? smile.gif
Atsakyti
Viksreli,butinai priminsiu wink.gif

Smalsute, man centre 12val paskaitos prasideda,spesim manau laugh.gif iki 11.15 uzsiemimas vyksta man rodos,tai spesim laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 04 22, 09:04)
Busiu-Mamyte, a tu su mumis? smile.gif

Teip, as su jumis! thumbup.gif taip ir tariames: si pirmadieni 10.15 val. foje. NEVELUOKIT!!! laugh.gif
Smalsute, as irgi turiu tik atskira maudomuka tongue.gif , taigi, busi ne viena clap_1.gif
Iki pirmadienio, na, dar jei ka - susirasom!!!
Atsakyti
Oj, kaip smagu bus su visom susipazinti. clap_1.gif O rytoj niekas neisit? As tai ir rytoj busiu. wink.gif
Atsakyti
Egliuk, rytoj, deja, man labai busy diena, tai pradesiu su nauja savaite - su pirmadieniu... clap.gif O tu jau seniai lankai? Ar esi patenkinta? Na, manau, jei lankai, turbut esi laaabai patenkinta! thumbup.gif IKI
Atsakyti
Man tai ryt kursini reik nunest is ryto ir paskaitose atsedet doh.gif Bet va kita savaite tai abu kartus eisiu manau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 22, 19:33)
Man tai ryt kursini reik nunest is ryto ir paskaitose atsedet doh.gif Bet va kita savaite tai abu kartus eisiu manau laugh.gif

As irgi eisiu! thumbup.gif na, tai susitiksim 10.15 foje!!! clap.gif valioo!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Chilli, oj tada gerai nes man ir paskaita centre, ir dar del bakalaurinio reikalai smile.gif
Busiu-Mamyte, labai gerai, kad busiu neviena su atskiru, nebus taip baisu smile.gif
Tai kaip ir tareme, bet susirasom jei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 04 23, 15:57)
Busiu-Mamyte, labai gerai, kad busiu neviena su atskiru, nebus taip baisu smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ajajai, dabar tik nebark manes labai - bet greiciausiai eisiu su pilnu - radau! Na, dar pasimatuosiu ir viena, ir kita, ir ryt nuspresiu galutinai. Bet as cia tik del patogumo ziuriu. Juk visiai nesvarbu, kaip su pilviukais atrodom, dar graziau, juk ne visa gyvenima tokia svente buna! O apart musu nestuke.gif , nemanau, kad daugiau bus zmoniu. Taigi, susitiksim linksmos, grazios ir pasportuosim! thumbup.gif
Atsakyti
Na gerai Busiu-Mamyte, nebijosiu smile.gif
A del vaziavimo, tai dar nelabai isivaizduoju kaip ten nuvaziuoti g.gif
Atsakyti
Smalsute, demokratu gatve vaziuoja 54 mikrius is centro.O islipti reikia prie mokyklos,vairuotojas tau pasakys jei paprasysi wink.gif jei vaziuosi ne is centro,tai islipti turesi varniu gatvej..nemoku paaiskint.. doh.gif
Atsakyti
A tada Ok, neseniai isikrausciau is sanciu, tai 54 butu tiesiai is namu, bet daba teks per 2 mikrus vaziuoti, na tai ir paprasysiu vairuotojo, kad pasakytu kur ir tikrai manau ten islipsiu smile.gif A pala varniu gi zinau, as ten dar mokykloj budama daznai lankiausi smile.gif
Atsakyti