Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Ojojoj, as ir vel neateisiu... sad.gif Nugi nors imk ir nuprotek... frusty.gif Vakar jau taip laukiau sio ryto, diena i slepetes naujas gumines nusipirkau, ir maudomuka issiskalbaiu dar karteli, ir kempinuke, duso zele i maiseli susidejau, vienzo, pasiruosiau, vadinas... O nakti kai "dejau" ciaudet kas 15 min, sloga begaline uzpuole, dar ir gerklyte biskiuliuka skauda ryjant - kaip uzkeikta... mad.gif Vyrelis tik nuziurejo - sako jokiu baseinu tau siandien, be to as ir pati suprantu - juk be nosinyciu neistverciau nei 10 min., o trenere mane toookia pamacius isvytu kaip matant laugh.gif juokas juokais, bet liudna, kodel man??? g.gif kodel butent kai nooooriu baseinoooo??? na, tkiuosi jau pirmadieni busiu ciki-piki agurkelis, nes kitaip visai nieko nebesuprasiu... blink.gif Sekmes jums, mamytes, susirasysim...
Atsakyti
Oi,Busiu-Mamyte,kaip gaila... sad.gif Tu ziurek,saugokis labiau,nepersalk daugiau...o pirmadieni GAL JAU? wink.gif

Viksreeeeeeeeeliiiiiiii,AUUUUUUUUUUUU!!!!!!O tu kur?Ar prisijungi? g.gif
Atsakyti
Busiu-Mamyte, nepergyvenk greit pasveiksi ir galesi pliaukioti su mumis smile.gif
Atsakyti
Viksrelis ka tik pranese,kad prisijungia!Jes Jes Jes laugh.gif
Atsakyti
Aciu, CHILLI ir SMALSUTE, bet man taaaip sirdele skauda (kaip tam mazam vaikui laugh.gif ), kad negaliu siandien sudalyvauti treniruoteje... Ech... Na, tikiuos jau pirmadieni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 30, 08:55)
Oi,Busiu-Mamyte,kaip gaila... sad.gif Tu ziurek,saugokis labiau,nepersalk daugiau...o pirmadieni GAL JAU? wink.gif

Viksreeeeeeeeeliiiiiiii,AUUUUUUUUUUUU!!!!!!O tu kur?Ar prisijungi? g.gif

Kai mane taip graziai pasaukia - visad atsiliepiu (dazniausiai biggrin.gif)!

Eisiu, eisiu jau su jumi siandien clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Na pirmadieny ir as jau ateisiu, nors nelebai isivaizduoju
kaip cia taip anksti atsikelsiu, nes didele miegale
pasidariau doh.gif
Papildyta @ [mergetime]1083396099[/mergetime]
Oi reik maudoma pasimatuot.... gal jau nebeitelpu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 01, 10:20)
Na pirmadieny ir as jau ateisiu, nors nelebai isivaizduoju
kaip cia taip anksti atsikelsiu, nes didele miegale
pasidariau doh.gif

Netingek, o ruoskis eiti kartu su mumi wink.gif! Tai gal tave pakelt dar reiks laugh.gif ?
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 01, 13:50)
Netingek, o ruoskis eiti kartu su mumi wink.gif! Tai gal tave pakelt dar reiks laugh.gif ?

Butu labaii geraaii... Na bet susigedau ir pirmaidieny
pirmoji su visa plaukimo amunicija stovesiu..
Atsakyti
saunuole,Eglek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 05 01, 15:35)
saunuole,Eglek biggrin.gif

dar negirk, dar neatejauuuuu..
Atsakyti
Labi, kazin ar man ne perduag buvo penktadieni viso kruvio, dar aisku prasitampiau iki vakaro mieste, tai dar sende jauciuosi kaip sulauzyta huh.gif
Atsakyti